מסע ח
!!!

kedeman

New member
אני יודע מאיזה קבוצה אתה!!!

לושה ומישה נכון???? רעות ושבסע

פשושונת

New member
אני לא ממש מסכימה......

כי האש לילה למרות שהיה באמצע הלילה ממש ושזה היה קשה....... זה היה ממש מצחיק... לראות את כולם שפוכים לך כולם מתים ((לא שאני נהנית לראות אנשים סובלים או משו... גם אני הייתי ככה...)) וזה היה מצחיק... וגם הרעיון...... אני נהניתי מכל רגע במסחום...........!

fate spinner

New member
בעתילת היה כיף והיה טוב והיה מצחיק

הקבוצה שלפנינו החליט שהם חייבים לגרום לשומרים לצחוק ושרו "אקדו דו דו..." לא יודע ש\תהמשך והיה ממש מצחיק. והשומרים גם לא כל כך ידעו אנגלית (לפחות חלקם) אבל ההליכה אח"כ הייתה כל כך מיותרת. יצאנו אחרונים ולמדריך שלי היה איזה קטע מטורף וטיפשי של תמיד להגיע ראשונהים אז פשוט הלכנו ממש מהר בלי להפסיק ועקפנו את כל הקבוצות והגענו ראשונים. אז הגענו ראשונים ו...? מה?? פשוט ארבעיפ דקות לא היה מה לעשות אז נשכבנו שם לישון וזה סתם היה מעייף וטיפשי ומיותר דרך אגב מישהו הבין מה היה כתוב בכתובת אש?? אני הבנתי רק את "מסע חוף והעפלה" אבל איזה שמועה אמרה שבמקלות הבוערים שנפלו שם היה כתוב "2004"

Tha ©reep

New member
אני לא מבין!!!

אתה מעיז לצחוק על האנגלית הקלוקלת שלי... אם לא שמתם לב זה היה בתוך המשחק ומסתבר שלט'ניקים עדיין אין ראש על הכתפיים

בעז!

ראיתי אותך! המון פעמים!! (בעיקר בא"ש לילה) לא היה לי כ"כ נעים להגיד לך שזאת אני אז לא אמרתי
פעם הבאה[?]

Tha ©reep

New member
זה היה מאוד כיף

לפתח תאוריות איך כל אחד ממכם נראה... ראיתי אחת שהייתי בטוח שאת היא זאת אבל היא מגלבוע זה הרבה יותר כיף לעשות ככה........ אההה וגם אני ראיתי אותך אבל לא הייתי בטוח עד שסתו אמרה לי איך את נראית אז אני יודע איך את נראית אבל חפיף... כן בפעם הבאה

../images/Emo12.gif

ראיתי אותך איזה 4 או 5 פעמים בא"ש לילה.. כל פעם ב"תפקיד" אחר.. וגם לפני שיצאנו אליו דיברת עם שני (המדריכה שלי) נראה לי..
אז אם אתה יודע מי אני למה לא אמרת שלום!? חחח טמבל

Hilaloosh

New member
הוא בכללללל לא היה מיותר....

לפי דעתי הוא הוסיף המוווווווון הוא פשוט היה ארוך מידי... אם הוא היה יותר קצר כולם היו פחות מתבכיינים... אבל הוא לא היה מיותר!!!!

Hilaloosh

New member
אוף.... אני מצטערת שלא הצטרפתי אליכ

ם בסוף... ואמרתי לכם את זה... כל היום הראשון "בכיתי" שאני רוצה להיות איתכם... חח אז עד שסופסוף הצלחתי לנחם את עצמי שכרתי אנשים חדשים בקב' וכאלה... אתם גורמים לי להרגי שעוד יותר רע....

הילה! מזפה!

אל תתבאסי! אז לא היית איתנו בקבוצה.. אבל
הכרת אנשים חדשים ונחמדים[?!]!! היית עם חברות שרצית להיות איתן! ויהיו עוד טיולים וקורסים בשנים הבאות בתנועה!! אז דיי לבכות! מה שהיה היה
ולא בוכים על חלב שנשפך!!! עכשיו! נגבי את הדמעות! ותדביקי את החיוך הבובתי שלך על הפרצוף! לתאאאאאאאאאאאאאאאאאמייייייייייייד!!!!! ברור לך?! כי אם לא... יהיה לך עסק עם.. עם.. איתי!

ה טמבל

New member
מסע חוף 2004!!!

היה הכי כיף שיכול להיות!! קיבלתי את הקבוצה הכי מדהימה שיש, ואת זה הבין כל מי שראה אותי מסתובב עם החיוך המרוח על הפנים במשך כל ה4 ימים!(בזמן המרמור הגדול...) קבוצה 9 המלכים!! המסע הזה בשבילי ובשביל הקבוצה היה מושלם חוץ מעניין מעצבן, שנתתי לאיזה ילדה את הלדרמן שלי והיא איבדה אותו! כן אז הלכו 500 שקל, והרבה זכרונות מהלדרמן הזה... ונשבעתי שאני יותר לא נותן בחיים לדרמן לאישה(ויסלחו לי בנות הפורום). זהו, אני הולך להתקלח ולישון. גם אני רוצה לבקר במדמים, נראה אם יהיה איך...

למעלה