|לקבוצה הכי שווה במסע חוף- שש!!!!!!
חבר'ה, אני נכנסת הנה בפעם השניה בסך הכל (אתם יודעים, גרעין עודד, אין מחשבים ואינטרנט וכאלה, ועד שמגיעים הביתה) ואני פשוט מאושרת... אני כל כך גאה בכם... אני עדיין לא מעכלת כמה מעולים הייתם! אני פשוט מספרת לכל מי שרוצה לשמוע (וגם למי שלא) כמה מעולים הייתם, ואיזה קבוצה כייפית היתה לי, ושאתם החניכים הכי טובים שאפשר לבקש... אני בטוח אתגעגע אל כולם!!! אבל בטח נראה אתכם בכל מיני טיולים (אפילו שאני ושני כבר עוזבות עוד מעט...) בכל מקרה, מדהימים שלי, אני מפסיקה להשתפך, רק רציתי שתדעו שכדאי לעקוב אחרי החדשות (אלון כבר פירסם את זה לפני...), כי העבירו עכשיו את חוק החופים, שאוסר בניה של 300 מטר מהחוף (עד עכשיו זה היה רק 100 מטר), ושפירסמו היום שחוף הים מזוהם, וכל מיני דברים כאלה, שממש רלוונטים למה שעברנו בארבע ימים האחרונים... אני מקווה שזה יהפוך לפחות את מי שהיה במסע לאדם איכפתי יותר, שלוקח איתו שקית זבל, ולא זורק סתם על הריצפה... אני ממש גאה בכם שהמשכתם לאסוף זבל גם למחרת.. ולסיכום, באמת התכוונתי שאתם יכולים להתקשר בכל דבר, וגם אם אתם צריכים דברים ועזרה בהדרכה... אם לא עונים תשאירו הודעה.. כרגע אני משאירה רק את הטלפון שלי, את של שני נוסיף בטח בהמשך... אוהבת עד אין סוף ענבר
052-3678885