מסע ח
!!!

Tha ©reep

New member
איך נוסעים היום?

אתה בא עם אוטו או שאני אוסף אותך או שנפגשים שם.. או כל מיני דבר איתי בערב.

kedeman

New member
נוסעים לבקר בקורסים?????

כי אם כן תודיעו לי מתי אני גם רוצה להצטרף אני אדאג לעצמי להסעה (אני אני אשן לפני זה...)

Tha ©reep

New member
כולנו נישן לפני זה.... אל תדאג לזה.

אממממממ אני מתכנן לנסוע למדמים ויש הרבה אנשים שרוצים לבוא איתי כי הצעתי להם במסע והם אמרו סבבה... אז נדבר איתך

kedeman

New member
יש לך טלפון שלי?

בכל אופן אני שולח לך במסרים אז דבר איתי

just stav

New member
אהמ.. הדרך להדסים עוברת בנורדיה...

אהמ.. אגב, מה בקשר לכיף מד"צים?

kedeman

New member
הם מפרסמים שקרים קצת.....

כמו למשל שזאת היתה מדינה באורך 200 מטר היא היתה בערך 40 מטר!!!!!!!

fate spinner

New member
היה גם וגם

ביום הראשון של המסע חוף היה לי ממש ממש גרוע ורציתי ללכת הביתה. אני בחיים לא רציתי ללכת הביתה בטיול חוץ מהמסע הזה ובחיים שלי לא הרגשתי שאני שונא את התנועה כמו באותו יום. אבל זה לא כל כך באשמת התנועה כי גם אני באתי אם יותר מדי לחץ של דברים שלא קשורים לתנועה. פגשתי את ויינר הקטנה וגם ראיתי את מי שראתה ספיידרמן 2 [טלי??]. ואת הילדה עם החיפושית ואני לא זוכר שמות אבל אני זוכר שראיתי עוד כמה. שאר הימים 2-4 היו טובים חוץ מזה שנשרפתי מאוד והרופא של התנועה הוא לא כל כך טוב אז לא יכלתי לעשות כלום בעניין. שידידה טובה של נאצלה לעמוד מול השמש בכתובת האנשוית והיא הייתה שרופה ולמטוב לקח המון זמן לצלם והיא בסוף כבר לא יכלה לעמוד שם יותר והיא הלכה הביתה האותו יום בערב. ושהתנועה הרגישה מן ממוסחרת כזאת עם כל המבצע הזה וזה די חבל. דרך אגב כל מה שהיה קשור להעפלה במסע היה מעולה גם מה שהיה בעתלית וגם המעפילים עם הסירת גומי שהיו לנו בדרך

kedeman

New member
שאלה...

קודם כל - מי אתה ומאיפה (אני ידוע שכבר ענית על זה. זה לא אומר שיש סיכוי שאני אזכור!!!) וחשוב - מי הדריך אותך??? ועכשיו החלק היותר חשוב בהודעה את התלונות והמשוב שלך העברת גם למדריכים שלך או שזה נשאר אצלך ובאת לפה לקטר?

go golan go

New member
שי, למה אתה תוקף את הילד?

בא לו לקטר- שיקטר! כולנו עושים את זה (במיוחד שנינו)

אוף!!! כייף לכם!!!

אוף גם אני רציתי ללכת למסע ואמרו לי שהיה שם ממש כייף!!! ובאתי לבקר ביום השני אבל היה חושך ולא מצאתי אף אחד מהמד"צים!!!! בכל מקרה כל הכבוד למי שהיה וניקה !!!!

kedeman

New member
אין בעיה - שיקטר!!

מי אני שאומר לו לא???? אל אף שלשנינו יש מונופול בזה... אני רק שואל אם את כל הקיטורים שלו הוא אמר גם למדריכים שלו כי תהיה ישיבת סיכום ביום ראשון בתנועה ואני מקווה שהוא העלה את הטענות שלו כדי שהם יוכלו להעלות אותן

fate spinner

New member
הדריכו אותי מירי וערן. והעברתי את..

זה למדריכים שלי בשיחת סיכום ביוםפ האחרון של המסע

אתה לא זוכר איך קוראים לי?../images/Emo12.gif

דיברנו כלכך הרבה! חחחח אתה סניל
וואוו היה כזה מסע אדיר! אגב אייסיקיו שלי זה - 176920404..
נדבר! =] ספיידרמן - כן זו טלי חיפושית - שרון אתה צריך להתאמן ולהשתפר אבל בנתיים אתה בסדר אתה

fate spinner

New member
אני זוכר איל קוראים לך פשוט את השם

של שרון לא זכרתי כי לא דיברתי איתה רק הראית לי מי זאת. אני לא עד כל כך טיפש.

Hilaloosh

New member
מסע חום והעפלה 2004../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היה מממממממשששש ממש כייף... ביום הראשון כשהייתי צריכה לרשום את עצמי בקב' "נקרעתי" בין שתי קבוצות וגם אור וגם עדי וגם... לא יודעת מי עוד... יכולים להעיד שזה דיי דיכא אותי... ואז הקב' שבחרתי בסוף עד סוף היום כבר הספקתי לשנוא אותה... ורציתי לעבור... אבל החלטתי לתת לה עוד צ'אנס... ואז ביום השני היה כבר יותר טוב... מההליכה ומהים תמיד נהניתי... רק מהקב' לא כ"כ... ואז ביום שלישי ממש אהבתי כבר את הקב'... ואני שמחה שלא עברתי... למרות שאני בטוחה שהייתי נהנית גם בקב' השניה... בקיצור... לא הייתי מתנגדת להשאר עוד איזה יום-5 חחחח חוץ מהעייפות שזה היה דבר מטורף חוסר שעות שינה אדיר!!! יותר מידי שעות לא ישנו.... או יותר נכון.. ישנו מעט מידי... אבל נהניתי ממש!!!!!! והיו לי מדרכים ממש טובים! והיה כייף!!!!!!! מי מזיין את אמא'לה? - אבא'לה! מי מזיין את אמא'לה? - אבא'לה! מי מזיין את אמא'לה? - אבא'לה! מי מזיין את אבא'לה? - אבא, אבא'לה, אבא קושקוש, עולה! חחחח (השם של הקב' שלי היה אבא'לה...)

Gordo

New member
הילההה

באמת נראה לי שהיית נהנת אצלינו אבל אם נהנת בקבוצה שלך אז זה מעולה!!! חחח... עצבנתי אותך נורא בגלל שאמרתי לך שהלכת בסוף לקבוצה השניה ככה.. אני מזה מצטער זהפשוט היה מבדר... מקווה שסלחת

Hilaloosh

New member
בטח שסלחתי.... ../images/Emo24.gif

למרות שלא באת להגיד לי שלום וחיפשתי אותך המווון עד שהבנתי שנסעתם כבר..... אבל ליטל ויינר מסרה לי... חח

Hilaloosh

New member
תודה רבה...

אני עם כל הבעיות גב רגליים וברכיים שלי (שמאוד "השתפרו" [כן בטח..]) אחרי המסחום... אני באמת צריכה את זה... חחח
=)

למעלה