מסע ח
!!!

מסע ח../images/Emo32.gif!!!

אין מילים... סתם יש... היה לי ממש כיף! הייתה לי אחלה קבוצה (!MONKEY BOYS RULES) אחלה מדריכה (מיכליס) וזהו היה ממש כיף... דן חמיצר גנב לי בקבוק! שמעתי אותו לפני כמה דקות אצל דידי ההררי ב103fm חוצמזה הייתה לי קצת שפשפת והיום בבוקר עקצה אותי צירעה בשפה התחתונה והיא התנפחה לגודל של כדור טניס וזהו ניראה לי... ועכשיו למקלחות!!!

Alaithlos

New member
מה? אה?! פיל!../images/Emo15.gif

סיפורי מסע חוף.. אני נורא נהניתי חוץ מהכאבי ברכיים והקרסול אבל היה לי יותר מדי קצר.. מה איתכם?

go golan go

New member
בדיוק רציתי להגיד שהיום נגמר

המסע חוף, אז כולכם חוזרים. ייאאאייי!

Tha ©reep

New member
איזה כיף היה

אלה היית צריכה להיות שם... לעשות מסע חוף שלנו שוב...

go golan go

New member
'שוב'... אולי פשוט לעשות?

כי אני את המסע חוף שלנו לא סיימתי...

Tha ©reep

New member
אווווווו נכון... שכחתי... חבל היה

ממש טוב והיית צריכה להיות שם

just stav

New member
מסע חוף- היה נחמד ../images/Emo13.gif

לא ישנתי לא התקלחתי עקצו אותי 3 צרעות ולא הספקתי להפרד מאף אחד לפני שנסענו... אבל היה ממש נחמד.

kedeman

New member
מסתכלים לגלים ולא רואים ת'סוף

מסע חוף! מסע חוף!!! היה ממש כייף בסופו של דבר ממש מתיש, קשה אבל בסופו של דבר - שווה את הכל!! היתה לי קבוצה של 8 חניכים ממטה יהודה, 3 מגלבוע ואחת מבאר טוביה נשמע מפחיד? זה גם נראה ככה בהתחלה אבל כשפוגשים ומכירים אותם הם באמת אחלה חברה!!! קבוצה פשוט מעולה!! ומי שלא ראה מבינינו בטלויזיה (כי הוא היה במסע!!!!!) אז הנה התמונה (למזכרת) יש אחת גם בעיתון של הארץ (אני אחפש עוד מעט באתר) זה בינתיים מ-Ynet

kedeman

New member
ומהארץ....

חרא של תמונה.... וגם הפרטים שהם כתבו בעיתון לא נכונים. הם כתבו שמי שניקה שם היה נוער מחוף הכרמל וזה לא רק שלא מדוייק אלא בכלל לא נכון כי לא היה שם במסע אף לא נער אחד מחוף הכרמל!!!!

Hollow2

New member
יש בידיעות אחרונות

ושם כתבו שזה אנחנו שניקינו. תחפש מרוח באמצע...

שמואיקה

New member
וואייי!!! איזה יופי!! (:) חחח

לא יצא לי עדיין לראות את זה...רעיון גאוני!! כל הכבוד לכווולםם

THE sky angel

New member
אני לא הייתי רוצה להיות חניכה שלך..

ולדעת שאתה מדבר עליי ככה... =\ אבל כשאני חושבת על זה... מי כן היה רוצה להיות חניך שלך??? =)) חיחי יום נעים!

kedeman

New member
לא הבנתי

זה רע שאני אומר שהם אחלה???? או זה שהם קבוצה מעולה? אני לא מבין מה היה רע בזה....

Yootam

New member
שי, אם אתה לא יודע אז אל תשיר

לכל המעוניינים- שיר הנושא מתוך מסע חוף 2004 בדיוק שאני מאבד שפיות, בגלל כל החום ובגלל אהחוזי לחות (כן...) אני מאחורה עם כובע מצחייה, ואתה מקדימה מריח ממש ממש זוועה (כן...) הזמן עצר עכשיו התחיל העומס חום. רוצים רק צל אבל אין כזה מקום. עם היד באוויר רואים עיגול רטוב. רוח ים לא עזרה- שפשפות זה קצת עצוב. מזיעים, מסריחים ולא רואים ת'סוף- מסע חוף, מסע חוף! שקית הזבל כבר מלאה, אני מת לישון אבל הלילה יש לנו פריצה (כן...) כואב לי כבר מללכת כל היום, אולי עכשיו לא נסבול כבר מהחום... פזמון: עם היד באוויר... בין מאות אנשים- כולם לבשו כחול. ואיתם גם אני- ניקינו את החול. נהנים מבלים המדריכים פה סוף. מסע חוף! מסע חוף!

תודה!

אתמול בדיוק חשבתי על זה שאני רוצה את השיר המלא! מגניב
אבל הקטע הוא.. ששמעתי את השיר רק ביום השלישי כשעשינו את הכתובת האנושית.. זה היה מוזר לי שלא שמעתי את זה לפני כן!

למעלה