מסע חוף שליטה

Yootam

New member
מסע חוף שליטה

קשת- אנחנו כל כך מדריכים ביחד!!! עומר- אמרתי לך שתעבור, ועכשיו תוכל ללכת להדריך מסע חוף. רוי- קח אותי מהרכבת!!! (מתישהו...) אלה- (סתם רציתי להתייחס אלייך). טיילר- אני מעריץ אותך (ומעריך עד אינסוף שרצית להיות ה- poop friend שלי) ולכל האחרים- בעעעעעעעע!

fresh mishmesh

New member
בעעעעעעעעעעע גם לך

לא נחמד

קשתונה

New member
אני רציתי לכתוב שאני מכריזה על

הזוג מדריכים הכי טוב שהיה אי פעם במסחוף!!!!!

קשתונה

New member
אבל אם אני ממש ממש רוצה להדריך

?!?!?! יכריחו אותי הליות במפקדה?

ה טמבל

New member
טוקר אומר שבהכנה מחליטים על זה

אין לי מושג איך זה הולך אבל בדיוק כמוך אני בטוח שרוב אם לא כל מי שביקש מסע חוף ממש רוצה להדריך, אז כנראה שחלק יהיו חייבים לוותר...

קשתונה

New member
אני לא רוצה להיות מפקדה...

אם אני מפקדה אני מעדיפה להיות במשימה אחרת נראה לי... כי אם זה לא הדרכה...אז אני מעדיפה לא להשרף לחלוטין תוך כדי:)))

Yootam

New member
קשת

את באמת חושבת שאנחנו לא נדריך במסע חוף. זאת תהיה הטעות הכי גדולה של האנשים שם למעלה!!! וכן, אנחנו נשלוט!

THE sky angel

New member
מנצל"שת!! דיי דחוף!!

אני כנראה יוצאת כפעילה לאחד ממחנות הקיץ, או פלמ"ח או בעקבות.. אני חייבת שמישו יסביר לי מה הולך בכל אחד מהם בד"כ ומה יותר שווה לדעתו, תודה מראש!! מורוש.

s h e e p i t

New member
אממ....

בטח כולם יגידו לך ללכת לבעקבות אני הייתי שנה שעברה בתור פעילה בפלמ"ח ונראה לי זה היה הטיול הכי טוב שהייתי איי פעם ממש נהנתי... סתם מעבידים אותך כל היום תלוי באיזה צוות תיהי או באיזה צוותים תיהי (כמוני) טיול נחמד אני אישית הייתי במחנה עצמו (מפקדה) ולא יצאתי עם החניכים לטיולים בתור מלווה

kedeman

New member
בעבודה הם בערך אותו דבר

ה"סיפור" שלהם שונה אבל בעבודה של המפקדה זה יהיה בערך אותו דבר שניהם נודדים, בשניהם עושים טקס אש פלמ"ח הוא 3 ימים בעקבות 4 זה ההבדל המהותי מבחינת פעילים

THE sky angel

New member
מה הסיפור?... ו... מה זה נודד?

כאילו איך זה מתבטא?? ומה עוד כאילו.. אוףף!! אני לא יודעת מה להחליטטטטטט

kedeman

New member
מסע חוף היית?

טיול חנוכה שנה שעברה ולפני שנתיים היית? זה נודד!!! כל לילה ישנים במקום אחר.

ה טמבל

New member
נודד זה אומר שכל יום בונים מפקדה

ולמחרת בבוקר מפרקים אותה ובונים שוב במקום אחר... קריעת תחת(אם את חושבת לבוא להסתלבט כמה ימים אז תשכחי מזה) אבל גם הרבה מאוד הנאה, בסך הכל העבודה בשני המסעות דומה, רק שבעקבות יותר ארוך ביום. אני הייתי שנה שעברה בפלמח ומאוד נהנתי. אבל אל תדאגי לדילמה- סביר להניח שהתנועה תבחר בשבילך לפי הצרכים שלה.

kedeman

New member
היא לא תבחר בשבילה

היא ב-י"א אבל התנועה יכולה לומר לה שיש לה מספיק פעילים (ביקשתי שנה שעברה להיות בפלמ"ח ואמרו שיש מספיק פעילים וכשאמרתי שהבנתי שהם מביאים מלא טרומ"פים אמרו לי ש"מה פתאום". צדקתי...)

THE sky angel

New member
חחח אממ ... אז ככה:

האמת שביקשתי להיות פעילה - ולא כדי לשבת סתלבט (איך כותבים ת'מילה הזו?!!?) אממ אלא כי אני רוצה לעזור ולהיות פעילה... (שוב- לא- דרך המועצה) ואמרו לי שאני יכולה להיות במפקדה בשניהם, ואם אני רוצה פלמ"ח אני יכולה לבחור להיות בצוות הווי ובידור =) אבל מבחינת התווכן מה יש בכל אחד מהם?? חוץ מזה שנהניתם, ואני יודעת מזה נודד, חשבתי פשוט שכאן זה משו אחר.. ומי שהיה במפקדה- מה עשיתם חוץ מלבנות ולפרק את המפקדה?

ה טמבל

New member
התנועה תבחר בשבילך אני מבטיח לך

גם לי נתנו בי'א שני אפשרויות- מסע חוף או מסע פלמח, כמובן שבחרתי במסע חוף אבל קצת לפני המסעות התקשרו להודיע לי שאני בפלמח. כשזה פעילים שהם לא י'בניקים התנועה משבצת לפי הצרכים שלה בלבד. וזה בכלל לא נורא, את תהני בשניהם מאוד. מה עוד עושים? אם את אוהבת כתובות אש מטורפות יהיה לך הרבה מה לעשות שם, בעיקרון התפקיד של המפקדה זה לתחזק את המסע ולדאוג לכל הצרכים של החניכים. יש שם גם הרבה מקום ליצירתיות, אני וליטל(גרעינרית בעמק חפר) עשינו ביום הראשון פסיפס ענק עם הסמל של הפלמח, כולם התלהבו והבטיחו שזה יהיה ביומן... רק חבל שיום אחרי הינו צריכים לפרק את הפסיפס(או את ה"בייבי שלנו" כמו שליטל קראה לו)

go golan go

New member
לא יודעת עד כמה זה ככה.

אבל אולי זה בגלל שמהתחלה אמרתי שאני רוצה פלמ"ח. אותי אפילו הוציאו להכנה בתור פעילה. היה מגניב! :) קיצר- שניהם מצויינים. הייתי במפקדה ארצית רק של פלמ"ח (בבעקבות הייתי במפקדה של הגולן- אם אפשר לקרוא לשני גרעינרים, מד"ב ושני פעילים מפקדה..) לא משנה מה תחליטי- אני בטוחה שתהני

למעלה