מסע הצלב שלי

dominik

New member
מסע הצלב שלי

טוב, אז למרות שהחלטתי להעביר באופן זמני את ``דומיניק`` למצב צבירה של נקניקיות זוגלובק מאוחסנות בפריזר, אני בכל זאת מתקמבקת להודעה קצרה זו, כדי לשתף אותכם במלחמה שלי. בקובץ המצורף תמצאו מסמך שהולך כבר היום להתפקסס ללשכת גיוס תל השומר היקרה, ולהוות אחד מאבני הדרך החשובות במלחמת הקד``צים הפרטית שלי. עידכון רקע קצר: לפני 13 ימים קיבלתי מניל``ה. לפני 12 ימים, 23 שעות, ו50 שניות הגעתי למסקנה שאני שונאת את הצבא. עזבו פקידות, תאורניות אופטיות, סייעות רופא שיניים.. זה עוד נסבל (אם כי מצמרר בהחלט). אבל התפקיד שהכי רציתי,שבשבילו בכלל התחלתי עם כל העסק של הצבא, אפילו לא הוצע לי כאפשרות.. והיום, אחרי שבועיים, הרבה זיבולי שכל והתעלמות עקבית ומעוררת הערצה מצד חברי אכ``א הידועים לשימצה, אני מבצעת את הצעד האחרון, (והמאוד נואש) בתוכנית שלי. כל מה שכתוב בקובץ יופיע גם בפקס, כולל הניסיון הזול למשוך תשומת לב באמצעות שימוש בבדיחות קרש ובאילוסטרציית צבע. בתחתית הדף יופיע השם האמיתי שלי, ומספר תעודות הזהות. גם ההמלצות המצורפות הן אמיתיות בהחלט. בהצלחה לי. אני אצטרך את זה. דום (בהודעת נושא אחרונה בהחלט)

סופרמן18

New member
ממש נהניתי

רעיון יפה... הרבה יותר טוב מעשרים(פחות או יותר) המכתבים המשמימים ששלחתי לצה``ל. אבל... מהכרותי עם הצבא תקבלי בעוד חודש פחות או יותר את המכתב הבא... פנייתך התקבלה ותויקה! ותישקל בהתאם לנתוניך ולצורכי הצבא על החתום מש``קית מתוסכלת . אה ותזכרי להתקשר לצבא יומיים אחרי ששלחת את הפקס בשביל לוודא שהם קיבלו אותו ולא עשו ממנו מטוסים. על החתום ערן שעוד לא התגייס וכבר שונא את הצבא נ.ב את יודעת את ציוני הקב``א,דפ``ר,עברית וקצונה שלך?

Black Star

New member
איך יודעים אותם?

ורגע... מה זה כל אחד מהם? הייתי בטוחה שהקב``א (קבוצת איכות) זה לפי הנתונים הפסיכוטכנים שלך... אבל אז, מה זה דפ``ר (דירוג פסיכוטכני ראשוני)? לפי זה דפ``ר הוא כשמו כן הוא.. אז מה זה קב``א? ועל האחרים בכלל לא שמעתי.. אבל אם ציון בעברית מבוסס על השני משפטים שהם נתנו לי לכתוב ולקרוא בשבע וחצי בבוקר, באימות נתונים- וזה יפקשש לי משהו- אני אעשה מהומה, תהיו בטוחים בזה. כי העברית שלי מצוינת ואף אחד לא יגיד אחרת, וזה ממש טיפשי שהם ישפטו משהו על פי השני משפטונים המעצבנים האלו. בשבע וחצי בבוקר!!!!!

סופרמן18

New member
את לא אמורה לדעת אותם

את צריכה להכיר מישהו בבקו``ם(וכולם מכירים מישהו בבקו``ם) או בעל דרגה בכירה ואז יכולים לברר לך. דפ``ר מבוסס על המבחנים שעשו לך. קב``א זה שילוב של מלא נתונים כולל מקום מגורים השכלה מצב משפחתי ומה שחשבה עלייך המאבחנת ובין השאר גם המבחנים. ועברית זה מבוסס על המשפטים שנתנו לך ב7 בבוקר... ולפי איך שאת כותבת בטח יש לך את המקסימום(9) ולפי כל הדברים האלה מחליטים לאן תלכי(אלא אם כן מחשבים וצה``ל בכלל שונאים אותך ). ערן שמחשבים וצה``ל בכלל שונאים אותו.

Black Star

New member
קודם כל תודה על המחמאה :)

אבל הייתה לי טעות שם (שבע בבוקר! היא לא יכולה לבקש ממני להסביר מילים קשות! זה לא הוגן...), ולא ידעתי מילה אחת (שגם אותה הייתי יודעת אם זה לא היה 7 בבוקר...בוקר זה לא הצד החזק שלי:) בכל מקרה, למה אתה אומר שצה``ל וכו` לא אוהב אותך? קיבלת את המנילה? (אף פעם לא הבנתי את המילה הזאת... גם. אבל לפחות אני יודעת מה זה). ומה זה ציון קצונה? סליחה על כל השאלות, אני בנאדם בור. אבל בעניין הקשרים, יש סיכוי, לא חשבתי על זה... עכשו אני ממש רוצה להשיג את הציונים שלי... אהממממ, ורגע... המאבחנת שלי הייתה ממש מעצבנת ואהבלה, זה יקבע לי את העתיד? גאש, הצבא לא הוגן :)

סופרמן18

New member
בבקשה

מלה אחת זה לא נורא בכל מקרה ממש קשה לקבל מתחת ל7 בעברית(שזה הכי נמוך שאני מכיר). צה``ל לא אוהב אותי כי למרות שיש לי את הנתונים הכי גבוהים שאפשר צה``ל לא נתן לי מבחנים למה שרציתי(ממר``ם) למרות שאנשים אחרים(עם נתונים יותר גרועים) קיבלו נראה לי שזה בגלל המאבחנת שכתבה עליי כל מיני דברים שאני לא זוכר כרגע אבל לגביי חלק מהם לא הייתי בטוח אם הם רעים או טובים(ציניות זה רע?). אז מסתבר שהמאבחנת האהבלה די קובעת וחבל... ציון קצונה זה מידת ההתאמה שלך לקצונה המקסימום זה 2 המינימום זה 0. ערן שיש לו 2.

גם אני חשבתי ככה ...

אבל גיליתי שלא .. קב``א נמדדת רק לפי המבחנים הפסיכוטכנים, השכלה (המגמה שלך ...) ועוד משהו שקשור לאינטלגנציה .. לא זוכר ..

AirOHead

New member
מסיבה זו (וכמה אחרות...)

אמילי החליטה לא להתגייס היא לא צריכה את כל הטרטור הזה ולמה לבזבז 3 שנים מהחיים בשביל להגיש קפה לחבורת גברים (שגם הם לא ממש עושים משהו) או לתייק כמה ניירות שאף אחד לא יחפש (אולי אחרי איזה 100 שנה זה יהיה ממצא ארכיאולוגי מעניין). אז תודה אבל לא. אני יודעת, אני יודעת ``לתת משהו לארץ`` נו באמת... הקפה והניירות יכולים לחיות בלעדי... אם להתגייס אז לפחות לעשות משהו שרוצים, ובשביל זה צריך שיציעו לך את התפקיד ואם לא אז מליון אלף מכתבים לצבא.אולי אני טועה, אני באמת לא מבינה כ-ל-ו-ם בצבא וגם אין לי עצבים להכנס לזה. מתוסבך מדי בשביל בת אדם רגילה (ובלונדינית) שבכלל לא חי בישראל. טוב נו אבל נתעלם מהעובדה שאני בכלל לא חייבת להתגייס. ושוב אני שואלת את עצמי למה צריך את התסבוכת הזאת כשהחיים יכולים להיות הרבה יותר יפים ומהנים (נו טוב לא אבל עזבו) אמילי שהתחילה את ההודעה בגוף שלישי וגם תסיים אותה ככה.

נ.ב אפשר להשתמש בנוסח שלך...

בערך... אני רוצה להיות צלמת לעיתון או מפיקת סרטי וידיאו

למעלה