מסע ההופעות של One tree hill

m a y a m i z i

New member
מסע ההופעות של One tree hill

קראתי באתר של WB על סיור של התוכנית בכל רחבי אמריקה, מס' שחקנים יהיו בכל פעם בחלק מההופעות. במופע יהיו בת'אני (היילי) טיילר הילטון (כריס), מישל בראנץ' וחברתה ג'סיקה הרפ (שהופיעו בפרק הלפני אחרון ששודר בעונה -2) וכמובן בחלק מהערים קווין דגראו- הלהקה המצויינת ששרה את שיר הפתיחה של התוכנית. חבל, חבל שלא אוכל להיות שם לתוכנית יש מוסיקה נהדרת לכל האורך. מהפרק הראשון ועד העונה הנוכחית (2) קראתי על כך גם בעוד אתרים ברשת של התוכנית יותר פרטים באתר הרישמי: http://www.thewb.com/Shows/WithFeedback/0,9310,213794,00.html

furious girl

New member
בעיקרון

יש לו להקה השירים שלו זה לא רכק פסנתר אם לא שמתם לב

Charmed Gal

New member
מן ../images/Emo58.gif לעונה 2 מעלי!../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

לעונה 2. וגם פה בהודעה הזו ספוילרים לעונה 2
גם אני קראתי על זה. זה ממש מדהים לדעתי. הסיפור של הסידרה, שלקחו את הסידרה ופשוט הוציאו אותה מחוץ למסך. היילי, כריס, מישל וההיא שאיתה שעלו על האוטובוס בסוף פרק 2x13 עכשיו באמת בסיור! אני תוהה אם ישלבו קטעים אמיתיים מהמופעים בסידרה. זה יהיה מעולה. הלוואי והייתי יכול להיות במופע.
אגב, לכריס הזה, טיילר משהו, יש שירים ממש יפים. אפשר למצוא כמה מהם בדרכים לא חוקיות.

furious girl

New member
אפשר גם למצוא בכמה דרכים חוקיות

יש באתר הרישמי שלו www.tylerhilton.com כמה שירים להורדה

m a y a m i z i

New member
סליחה לא שמתי לב, לשגיאות כתיב

נכון כתבתי קווין במקום גאווין טעות.... ודרך אגב הכוונה הייתה גאווין דגראו ולהקתו. הוא אומנם זמר אבל ללהקתו קוראים על שמו...

m a y a m i z i

New member
תשובה- על השחקנים

לפי מה שפורסם בחלק מההופעות יהיו שאר השחקנים מלבד ב'תאני (היילי) שבעצם מופיעה כל פעם, כמו כן גם כריס (מהעונה ה-2, למי שמכיר) אני מניחה ששאר השחקנים: צ'אד הילרי סופיה וג'יימס יהיו בקהל ואולי ינחו מעט קשרי מעבר בחלק מההופעות... מקווה שעוד מעט ב-28/02 המופע הראשון של הסיור, יהיו תמונות באתרים ברשת

למעלה