מסע האופניים

נכון שיום שבת זה יום חופשי לכולם

אבל יש חלק באוכלוסיה שנסיעה באופנים בשבת זה לא בדיוק ה"קידוש" שלהם ואני בתוכם .אם ההפננינג היה ביום חול הייתי באה למרות שאני לא רוכבת על אופניים . ואין לי בעיה עם זה שעושים פעילויות בשבת במיוחד שזה לצורך תרומות אבל אל "תצעקי" על כולם!

LullaBelle

New member
למה אני לא הצגתי פני היפים באירוע..

1. אני באישפוז. 2. אני לא יודעת לרכב על אופניים [כן, תצחקו עליי].

מזלדגים

New member
תקשורת

מאין הבטחון שרחל נכנסת לפורום? האם זה ידוע לכותב/ת? ההצעה נכתבה על מנת לקדם את המטרה שהוצגה במחשבה שנייה אפשר לשלוח מייל אנונימי לרחל על מנת לפתור את בעיית החשיפה

פפשושית

New member
בלי כותרת

הפנתי את צומת ליבה של ריקי, להודעה שלי, אני יודעת שהיא פעילה בפורום, אז זה בטוח יגיע לאיגוד. ואני לא פפשושית, אני פשושית, מה לעשות שהם הזה היה תפוס, אז נו, הוספתי עופ "פ" אחת, אבל אני פשושית! ואם מזל דגים רוצה היא יכולה להתקשר בעצמה לאיגוד, אני לא מתנגדת, חופשי תתפסי טרמפ על ההצעה!

מזלדגים

New member
מסע האופניים

מחר זה היום הראשון למסע האוםניים נקווה שיהיה מוצלח: גם תגבר המודעות וגם יצליחו לגייס הרבה תרומות בשבת הפנינג בקיבוץ נגבה- כולו תרומה לאיגוד. מומלץ לבוא ולהביא חברים עם ילדים. להתראות

מזלדגים

New member
הפנינג בנגבה

ליחיד ומיוחד- תודה על התמונות- מחכים להמשך תודה לכל אילו שטרחו ועבדו קשה מאוד להרים את ההפנינג רחל ורוני באיגוד ( אם יש נוספים, תעדכנו בבקשה) אורן מנגבה שהרים את כל הנושא ותרם זמן רב ואולי עוד ולכל האחרים ת ו ד ה ע נ ק י ת היה ממש כיף. גם לפגוש את האחרים באוויר הצלול ללא סכנת זיהומים. הלוואי ונצליח כולנו להוציא לפועל הרבה אירועי התרמה- אנחנו זקוקים להם כמו אוויר לנשימה שיהיה רק טוב

מלוחית

New member
איפה הייתם???

היה ממש נחמד, וחבל שלא טרחתם דרומה כי הפסדתם בגדול.... לי אין אחים קטנים או ילדים וקיותי לראות יותר סיאפניקים באויר הפתוח... דרך אגב: פאני ויעל הייתי צריכה לזוז מוקדם ופיספסתי אתכן לצערי... שימי: היה כבוד גדול לרכוש ממך תכשיטים מדליקים (כולם כאן התלהבו מהצמיד..) ואני מקוה לראות אותך בנצר בשבועות... ד"ש לכולללם

בשם משפחתי אנחנו אומרים ../images/Emo51.gif

היה כיף , והיה סבבה לפגוש את כולם. מקווה לעוד אירועים כאלה
מכל
. אחותי אמרה לי שאופנים נתנו לה "אויר לנשימה" ואני צחקתי. שיהיה לנו שבוע טוב.

ראשגדול

New member
אני יגיד לך מאיפה האדישות

אם היו מודיעים כמו שצריך אנשים היו באים . זה לא פעם ראשונה ולא שניה שאני לא ידע בכלל שהיה איזשהו מפגש\פעילות

מזלדגים

New member
מידע ותקשורת

היו הרבה הודעות בפורום בנושא יש בעיה תקציבית לטלפן או לשלוח דואר על כל פעילות ותלו במרכזים מודעות. למרות כל מה שכתבתי- אתה צודק, יש צורך לשפר את התקשורת בין החולים לאיגוד. אבל, אנחנו זקוקים לעזרה של כולכם כדי שזה יקרה. פתוחים להצעות לעזרה.

פפשושית

New member
לשיפור התקשורת (ריקי אלייך)

אנחנו במאה ה 21, אז אולי איגוד ישלח לכל חולה סוג של שאלון למילוי פרטים אישיים שיכלול בתוכו E-MAIL מעודכן, וככה כל העידקונים יעשו במייל, זה הכי נח, הכי מהיר וגם חוסך כסף לאיגוד להדפסות... ככה לפחות אלה שיש להם מייל יהיו תמיד מעודקנים ולא יהיה התירוץ של "לא ידעתי". אז תחשבו על זה... *ולמי שאין מייל ימשיך עם הדואר הרגיל כמובן.

מזלדגים

New member
הצעה אופרטיבית

רעיון מעולה נא לטלפן לאיגוד ישירות לרחל ולדבר אתה על זה.

dafnags

New member
היה כיף גדול!!! מי שלא בה חבל

אולי בפעם הבאה... היה באמת כייף אדיר גם לגדולים וגם לקטנטנים ובעיקר היה כייף לפגוש את כל מי שכן הגיע.
אנחנו אומנם סיימנו במיון בתה"ש עם גבס (ל 5-6 השובועות הקרובים) לעמית הקטנה עקב תאונת גליצ'ה קלה, אבל היה כיף ואנחנו לא מצטערים לרגע שהיינו (מצ"ב תמונה) . עברנו את פרעה נעבור גם את זה... אביב נעים, דפי.

sporTV

New member
הוקרת תודה

בתור אחד ממשתתפי המירוץ, ברצוני להודות לכל מי שלקח ולו חלקיק בארגון היום הנפלא הזה, חזק ואמץ! זו הייתה חוויה מחזקת מאוד מבחינה אישית, וההנאה הייתה ללא הפסקה. חוץ מהרגע שבו סיימתי את המסלול והרגשתי שאני ארכב על שני הגלגלים גם לרכב כי הרגליים שלי עלו באש!!!! תודה מכל הלב, וכולי תקווה שיהיו עוד המון אירועים מעולים כדוגמאת זה.

למעלה