מסע אסטרלי!

מסע אסטרלי!

אז ככה... כשהייתי קטנה אני בטוחה כמעט ב100 אחוזים שזה היה קורה לי.. כאילו הנשמה, הנפש מה שזה לא יהיה היה היתה יוצאת מהגוף שלי והייתי יכולה ללכת לכל מני מקומות... אבל זה היה ממש מזמן.. ואלי בעצם חלמתי.. לאחרונה יצא לי לקרוא קצת על הנושא אבל רק קטעי מידע והייתי רוצה לדעת איך אני יכולה לחזור לזה או להתחיל .. כאילו לעשות מסעות אסטרליים.. ועוד משהו.. זה באמת קיים נכון..?

james 22

New member
יכול להיות...

ילדים באופן כללי מקושרים לתת מודע שלהם הרבה יותר מאיתנו, ולכן היכולות שלהם יותר מפותחות משום שהן עדיין לא הושחתו ע"י קיבעונות שהתרבות כפתה עליהם. הדמיון שלהם הרבה יותר מפותח וכך גם התפיסה שלהם את המציאות ואת קיומם היא הרבה יותר טבעית ובתולית.

אוקי...

אני לא חושבת שזה קרה לך בדיוק כי צריך המון תירגולים של דמיון ורמת ריכוז מאד גבוהה , ככה שלא נראה לי , בכל אופן אם את רוצה לחזור על החוויה הזו שוב עלייך לעשות את כל מיני תרגילים שכאלה , פשוט תקראי ספרים/מאמרים או משהו כזה ויש שם כל מיני תירגולי דמיון אח"כ מלמדים אותך איך לעשות את ההקרנה עצמה (זוהיהקרנהאסטרלית לאו דוקא מסע אסטרלי) אז פשוט ינחו אותך אבל אל תצפי להצליח כ"כ מהר , צריך כ"כ הרבה אימונים שזה לא ייאמן... אני ניסיתי כ"כ הרבה וזה לא עובד לי אבל אני מאמינה שבסוף אני יצליח |בצלחה|

את מזה טועה!

א. הקרנה אסטרלית = מסע אסטרלי ב. כמו שגי´מס משהו הסביר\ה בקצרה: לילדים החושים יותר מפותחים+ הדמיון וכל מה שהוא כולל... - קחי את זה בחשבון אני שמעתי הרבה סיפורים מאנשים שמספרים שבעבר שהם היו ילדים הם יכלו לעשות ככה וככה והיום כל היכולות האילו נעלמו להם!

אוקיי

מותר לי לטעות לפעמים

זוריקה

New member
לא בהכרח...

תראי יש אנשים שנולדים עם יכולות יותר מפותחים מאחרים, המון המון אנשים היו חווים בילדותם "מסע אסטרלי" ועם הזמן תוך כדי שהם גדלו כמות היציאות מהגוף שלהם קטנה וקטנה,רובם אפילו לא מודעים לכך שזה "מסע אסטרלי" ומגלים זאת רק מאוחר יותר, או שלא מגלים זאת בכלל, יש אנשים שדורשים יותר אימון מאנשים אחרים ויש אנשים שנולדו עם יכולת טבעית של יציאה מהגוף,כמובן שאם אותם האנשים יתאמנו היכולת שלהם תתפתח והיה בשליטה, אבל פשוט יש כאלה שאצלם זה בא באופן טבעי.

תודה למי שהגיב .. אני אנסה להיתאמן.

מקווה שאני אצליח ... אני קוראת עכשיו את "ורוניקה מחליטה למות" אז כתוב שם על מסעות אסטרליים..

למעלה