מסע אישי נשי להודו

שרון1811

New member
מסע אישי נשי להודו

שלום, אי שם באמצע החיים השגרתיים שלי הרגשתי שמשהו חסר. מעולם לא הייתי רוחנית ולא האמנתי בעולם הרוחני אבל ניסיתי, ביקשתי שינוי. ביקשתי בכל מאודי. לא ידעתי שהשינוי אותו אני מבקשת יכול להגיע בדמות גילוי נורא של סרטן אלים שיימצא בגופי. היום, אחרי דרך ארוכה, אני מודה על השינוי שהתחולל בחיי. אני רוצה להזמין אותך להצטרף אלי למסע מיוחד: מסע אישי ~ נשי המסלול: הודו, פונה, האשרם של אושו. הרעיון: חוויה מופלאה שעברתי באמצע החיים ושאני רוצה להעביר דרכה נשים נוספות שהמסע הזה עשוי לגעת בהן (לא מדובר במקור פרנסה עבורי אלא ניסיון שלי לתת מהלב לאחרות). יעד: תיירות פנים: פנימה אל עצמך, אל מי ומה שאת, אל המקום שבו את נמצאת אי שם באמצע החיים. מסע המיועד לך! לך שרוצה לצאת להרפתקה, להחזיר את הטעם לחיים, לדאוג לעצמך, לנוח, למצוא את האושר הפנימי. לך שזקוקה לכוחות ריפוי, לחופש, לפסק זמן מהמרוץ המטורף. לך שמזמן שכחת מי את באמת, שנתת להגדרות להכתיב לך את החיים ושהאמנת שאת מה שאומרים עליך. לך שעד היום לא העזת. לך שנמצאת בצומת דרכים. לך שמחפשת את החיות שבך, את האיזון הפנימי ואת המשמעות. מי אני? בת 35, נשואה, אמא לשני ילדים, עורכת דין, מבריאה ממחלה קשה. מי אני באמת? אישה. בריאה, חזקה, הרמונית, מוקירת תודה, סולחת, מושלמת, שלמה, אוהבת, נאהבת, מאושרת. הרעיון למסע הזה פרץ לי ממעמקי הבטן. לאחר שנה של תהליך הבראה, וכהמשך ישיר שלו, מצאתי עצמי באשרם של אושו בפונה. אמרתי לעצמי, שלמען בריאותי הנפשית והפיזית - אני אחזור אל המקום המיוחד הזה מידי שנה. מהידיעה הברורה הזאת עלה הרעיון לפתוח את החלון ולאפשר לכל אישה באשר היא את המרחב הייחודי הזה בו אני זכיתי. המסע מתוכנן לחודש נובמבר 2009. אם את רוצה לשמוע עוד עלי ולדעת יותר אודות המסע, את מוזמנת ליצור עימי קשר באמצעות תיבת המסרים. תודה!!

5halo

New member
הו יקירה

הלוואי והיה לי את השפע להצטרף למסע שכזה כול הכבוד לך על היוזמה ועל ההחלמה שיהיה לכן טיול מדהים הילה

שרון1811

New member
השפע קיים!

שלום לך, גם ברגעים הקשים בחיי ידעתי שהשפע קיים. הוא בתוכנו, הוא סביבנו והוא שם עבורנו. האמיני בזאת. ואם אנחנו אמורות להיות ביחד במסע הזה, בנובמבר הקרוב, או באלו שיבואו אחריו - אז זה בדיוק מה שיקרה. שבת שלום ותודה לך!

lightflake

New member
"מי אני באמת? אשה..."

קשה לי להאמין שזה מה שלמדת באשראם של אושו

lightflake

New member
הי

ממה שהבנתי מספריו של אושו הוא מלמד לא להזדהות עם שום הגדרה עצמית, הרי כל דבר שאת יכולה לזהות כ"אני" הוא לא את באמת (אחרת איך את זו שמזהה אותו?) וזה כולל גם הגדרה מינית.

שרון1811

New member
עכשיו הבנתי..

וברמה התיאורטית - רעיונית את מאוד צודקת. אושו אכן דיבר על כך שהמין שלנו הוא לא אנחנו, הסטטוס שלנו הוא לא אנחנו, התואר שלנו הוא לא אנחנו, היחסים שלנו עם אחרים הם לא אנחנו וכך הלאה. כשאני כתבתי שאני אישה, היה בזה משהו עמוק יותר, שכן למרות המחלה והטיפולים שעברתי בעקבותיה - אני אישה. מבלי להכנס להגדרות של "מה זה אומר להיות אישה". או בהיקש להגיון של אושו - אני זה לא הגוף שלי. שבת שלום.

למעלה