מסע אגדי - Mythic Quest - עונה 4 🎮🕹️🧚‍♀️👾🐲

didalf

Well-known member
סייד קווסט פרק 4

באופן מפתיע זה הפרק שהכי נהיתי ממנו.
בסוף זה על קבוצת חברים מהתיכון שמגלה שמה שחזיק אותם חברים בעבר כבר לא מחזיק יותר כשגדלים, חוץ מהאחד שלא מצליח לשחרר ונשאר לבד. וזה יפה, מוכר ועצוב:-(
וגם האנימציה הייתה די חמודה. איך שולטים ככה בדמויות משחק? כאילו צריך ללחוץ על מקלדת לכל תזוזה של הגוף או מה?
איזה מעיקה הזאת שמתעקשת לדבר כמו בספר פנזטיה:-D
וגם פה היה סיום חמוד ואופטימי.

didalf

Well-known member
הפרק האחרון עודכן עם הסוף החלופי
מדובר ממש בדקה האחרונה של הפרק:
תזכורת: איין מלווה את פופי לשדה. אבל אז היא חוזרת כשהיא מגלה שהוא חוזר לעבודה בלעדיה.
הוא שואל אותה למה באמת חזרת והיא ואמרת "כמו שאתה *תמיד* אומר: אם יש סיכוי להצליח עם מישהו שאתה אוהב באמת זה שווה את זה" ואז הם מתחבקים ואז היא מתרחקת לרגע והוא תופס אותה חזרה והם מתנשקים ואז מבולבלים.
אז השינוי הוא שאחרי החיבוק שלהם הם... חוזרים לעבוד. בלי נשיקה ובלי כלום.
אבל זה מאד מצחיק וחמוד והם: היא אומרת שהיא תכין לו רשימה של ההסמאות, מצייעה שהם יחליפו שולחנות כדי שיהיה לאיין שולחן ריק לחלוטין כי זה מה שהוא צריך, הוא צוחק עליה "אני פופי לי עשיתי סקס פעם אחת ונכנסתי להריון":-D והיא כזה: "עשיתי מלא סקס אני טובה בסקס!":-D קיצר זה מאד הם|מאוהב| ואם הסדרה נגמרת ולא הולכים לחקור את המתח ביניהם שהתפוצץ בנשיקה זה בהחלט סיום עדיף.

Lhuna3

Well-known member
תזכורת: איין מלווה את פופי לשדה. אבל אז היא חוזרת כשהיא מגלה שהוא חוזר לעבודה בלעדיה.
הוא שואל אותה למה באמת חזרת והיא ואמרת "כמו שאתה *תמיד* אומר: אם יש סיכוי להצליח עם מישהו שאתה אוהב באמת זה שווה את זה" ואז הם מתחבקים ואז היא מתרחקת לרגע והוא תופס אותה חזרה והם מתנשקים ואז מבולבלים.
אבל זה מאד מצחיק וחמוד והם: היא אומרת שהיא תכין לו רשימה של ההסמאות, מצייעה שהם יחליפו שולחנות כדי שיהיה לאיין שולחן ריק לחלוטין כי זה מה שהוא צריך, הוא צוחק עליה "אני פופי לי עשיתי סקס פעם אחת ונכנסתי להריון":-D והיא כזה: "עשיתי מלא סקס אני טובה בסקס!":-D קיצר זה מאד הם|מאוהב| ואם הסדרה נגמרת ולא הולכים לחקור את המתח ביניהם שהתפוצץ בנשיקה זה בהחלט סיום עדיף.
תודה שחסכת לי לצפות מהתחלה בכל הפרק. את צפית בכל הפרק או שידעת מראש שזה רק הדקה האחרונה ששונתה?
זה חמוד בהחלט ואני די מסכימה שעדיף לסיים ככה אם זה מסתיים. כאילו יש בי חלק שכן קצת היה רוצה לראות את פופי ואיין לוהטים ביחד, הבעיה היא שאני כבר לא סומכת על הכותבים שיעשו את זה טוב ומצחיק, אז באמת עדיף ככה.

didalf

Well-known member
תודה שחסכת לי לצפות מהתחלה בכל הפרק. את צפית בכל הפרק או שידעת מראש שזה רק הדקה האחרונה ששונתה?
ניחשתי:-P:
אז קפצתי בדילוגים עד לסצנה האחרונה וצפיתי רק בה.
זה חמוד בהחלט ואני די מסכימה שעדיף לסיים ככה אם זה מסתיים.
|כן|
כאילו יש בי חלק שכן קצת היה רוצה לראות את פופי ואיין לוהטים ביחד,
אני גם אבל אם ביטלו אותם וכבר לא יכנסו לזה מעבר לנשיקה הזאת עדיף שהיא לא תקרה מאשר שנתקע עם המה הלאה.
הבעיה היא שאני כבר לא סומכת על הכותבים שיעשו את זה טוב ומצחיק, אז באמת עדיף ככה.
טוב אני יותר אופטימית ממך.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תודה שחסכת לי לצפות בזה מחדש, מספיק לי לקרוא.
אגב, את בטוחה שלא היו עוד שינויים לפני כן בפרק?
אני קיוויתי שגם יוסיפו משהו מעניין שייתן איזה סוג של סיום לסדרה.
פשוט להוריד את הנשיקה מרגיש לי מיותר. לפחות בשבילנו, כי אנחנו כבר ראינו את זה.
בשביל אנשים עתידיים שיראו את הסדרה זה אולי טוב שהיא לא תסתיים עם זה.

למעלה