מסעעע חוף..

../images/Emo12.gif

אני לא צועקת.. דיי נו תפסיק להרגיש מקופח

kedeman

New member
אמרו את זה כבר

יש שרשור לא קטן כבר על מסע חוף - תקרא אותו וזה יענה לך על כל השאלות. יש בסביבות ה-15 איש בקבוצה בכל מקרה לא אמורים להיות יותר מ-20.

fate spinner

New member
ליותם קשת וכל מי שנלחם בשפשפת

סתם כי הרגשתי יצרתי. אני יוצא למסח חוף ביום ראשון וביקשתי מאבא לשי לקנות לי משחה נגד שפשפות אבל הוא הביא לי משחה שמטפלת אחרי שכבר יש לך שפשפת (במה זה מועיל בכלל? יש אלו-ורה) בכל מקרה מה אני יכול לעשות כדי שלא תהיה לי בכלל שפשפת במסע חוף??

קשתונה

New member
אווו פנית לאדם המתאים:)

א. להתקלח כמה שיותר... ב. ללכת עם טייץ... ג. לנקות את האיזור תמיד... ד. על כל חשש לשפשפת לחטאות את האזור (הווייטפילד עובד מצויין בכל שלב של שפשפת) גם אם זה שורף....פשוט אחרי זה יהיה שורף הרבהההה יותר. ה. לשים טלק... ו. ללכת עם תחתוני סבא... ז. <--- אותו עדיף להוריד הוא רק מפריע לשפשפת...למרות שגם בנות סובלות מזה... ח. כל התשובות נכונות.

Yootam

New member
קשת, כבר יש מעריצים

טוב, העצה היחידה שיש לי בנושא שפשפות היא לא להראות שאתה פוחד. השפשפת מריחה את הפחד ותוקפת מיד. אבל מה שחשוב הוא שלאחר שהיא תוקפת: לא לפחד ולהשתמש בכל האמצעים הדרושים (אפילו אם זה אומר אלכוהול נקי, ותאמינו לי שזה שורף) כדי להיפתר ממנה וליהנות ממסע חוף מוצלח!

כשאמרת

"לא לפחד ולהשתמש בכל האמצעים הדרושים (אפילו אם זה אומר אלכוהול נקי...)" התהפכה לי הבטן.. מקווה שלא תהיה לי שפשפת

fate spinner

New member
אסור להביא אלכוהול נקי. או שרק אסור

לשתות?? אם אני מביא אלכוהוליות לחיטוי ויתפסו אותי יעיפו אותי מהמסע חוף??

Tha ©reep

New member
אני מקווה שאתה רק צוחק

במסע חוף שלנו נתתי לאנשים מהוואייט פילד שלי והאנשים פשוט התחילו לרקוד כמו מטורפים היה מצחיק

למעלה