מסעעע חוף..

H a Z a r D

New member
מסעעע חוף..

אני מצטערת אם אני פותחת נושא שכבר ישנו או לא במקום או אנערף, פשוט אני אישית לא כל כך מעודכנת במה שהולך להיות במסע הזה וגם הרבה אנשים אחרים אמרו לי את זה, אז לטובת המקופחים, אם מישהו יכול לסכם קצר ולעניין מה הולך לקרות שם ואיך מסתדרים שם בקבוצות וכל שאר הדברים האלו- עשו עימנו חסד =) הרי זה משובח. תודה מראש!..

fresh mishmesh

New member
זה טיול

לאורך חופים בארץ... יוצא מאזור עמק חפר לפי מה שאני יודעת, אין לי מושג איפה הוא מסתיים הקבוצות- אתם מגיעים לשם ובוחרים עם מי להיות

קשתונה

New member
מסע ח ../images/Emo32.gif התשובות

אז ככה. המסע מתחיל ביער סמרה והולך על רצועת החוף שבין חוף בית ינאי לעתלית, כאשר יש מקומות שבהם צריך לעקוף וללכת מסביב לחוף. את הקבוצות אתם בוחרים- כל ילד רושם את עצמו על פלקט, ולבסוף כאשר מתמלאת הקבוצה, מגיע המדריך שלה והם יוצאים לדרך. יש לציין שגודל הקבוצות יהיה כ20 איש בקבוצה. חשוב להביא הרבה קרם הגנה, מים (כדאי קרים...), כובע ואל-תוש (לאופטימים מביניכם/ביניכן כדאי להביא גם קונדומים...). ולא להביא דברים יקרי ערך!!!! אז בואו בהמוניכם והירשמו לקבוצה של יותם וקשת (נלחמים בשפשפת!!!) אם יש עוד שאלות אתם מוזמנים לשאול, ותיענו בהקדם ולפי התור.

Tha ©reep

New member
אז המסלול שלהם השתנה

זה לא כמו שלנו היה... אנחנו הרי הלכנו מראש הנקרא לקיסריה אז זה טוב יותר...

tuty fruty

New member
כן גם שלנו היה ככה

אני סבלתי במסע חוף הייתה לי חרא של קבוצה וחרא של מדריכות אבל זה אחלה טיול

קשת יא שובבה...

הקבוצות יהיו בגודל של 15 חבר'ה (לפי דברי עמי) קונדומים?! חול! זיעה! בוץ! ג'יף! איכס! והססמה שלכם צריכה להיות: "יותם וקשת-זה נכון יש לנו שפשפת..."

ה טמבל

New member
החניכים לא ידעו להרשם לקבוצה

של יותם וקשת עם השפשפת כי בסוף אין שמות של מדריכין על הפלקטים אלא רק מספרי קבוצות... ותוספת קטנה- אל תבואו עם גופיות כי לא יתנו לכם ללכת ככה כי תישרפו. ותביאו משהו נגד שפשפות(טלק או משחות למניהן) ותנו חיוך
החול לטובה!

Tha ©reep

New member
זה דבר ידוע...

לא היית בעצמך במסחוף? אתה יכול לרשום על הפלקט שלך את השם שלך ואז אנשים יבואו אליך לקבוצה..

אם כך אז סבבה...

בום פם בום פם פדא פדא פדא פדא בום פם בום פם פדא בדא בדא... בדיוק היה ברדיו ברי...

ה טמבל

New member
אתה לא יכול לעשות את זה

לפחות ככה עופר אומר, לא יודע למה הם החליטו ככה לא כזה משנה בסופו של דבר

Tha ©reep

New member
ברור לי שאסור.

שאנשים יבואו אליך לקבוצה בגלל השם ולא בהגרלה

מה?? למה עושים להם את זה?!

לא יפה.. כשאני הייתי במסע חוף, אז אחרי שפגשתי את כל החברים מהמד"צים, מצאנו את המדגי"ח (המעולה) של הקבוצה שלי ונרשמנו לקבוצה שלו היה טוב!!!!!

למעלה