מסעותי בעולם הניידים

shoshvany

New member
מסעותי בעולם הניידים

אז ככה, בגלל שאני ממש מעוך על לוגיסטיקה, טבלאות, סטטיסטיקות, מספרים .... אז ריכזתי לי בטבלה כמה ניידים ששמתי עליהם עין. כעבר זמן, הטבלה הלכה וגדלה ועברה שינויים רבים והיא נמצאת כבר בגלגול מתקדם וגם תמשיך.(אני עוד מעביר אותה מאקסל אז לאט לאט נוסיף עוד, צריך גם לעבוד בין לבין) יש בה מפרטים וציונים (סובייקטיבים לחלוטין לפי תפיסתי וצרכי, לדוגמא כרטיס ATI זה נפלא אבל אם זה X300 מול GMA אני מעדיף ללכת על זמן בטריה של לפחות עוד שעה וחצי עם הGMA מאשר להתפשר על X300 (שעתיים במקרה של טושיבה), כמובן שX700 זה כבר סיפור אחר לגמרי. דוגמא אחרת לסוביקטיביות קיצונית, אני חולה על התחת של טושיבה (גם אם מפעיל יקרנים, אחלה שירות), וHP עושים לי צרבת) לכל מי שחושב שהוא מבין מה הכיוון שלי ויש לו רעיונות, תנו בראש אני אשמח לשמוע , כמובן אם מישהו חושב על מחשב שיוציא אותי מאיזון בלי למשכן את הבית שאין לי (+- 10K עדיפות ל- כמובן) תפדל. רוב תודות

shoshvany

New member
דרישות יסוד

שלי כמובן כולם SONOMA כולם DDR2 533MHZ לכולם יש SVIDEO כולם WXGA כולם מתחת ל3KG כולם 60GB ומעלה בכל מקרה הכוונה שלי היא לשדרג ל1G RAM

nova

New member
אם כבר אתה משקיע בנייד 8000 שקל

תוסיף עוד 500 שקל וקנה IBM Z60m..
(ולא, אני לא עובד אצלם או משהו, פשוט קניתי אותו לפני שבועיים ואני מאוד מרוצה.)

shoshvany

New member
ואם לא IBM

אין מה לעשות, אם אני קונה נייד בכזה סכום אז הוא חייב להיות קצת יפה, רק קצת (ובלי "גם IBM בסדר", על טעם וריח... ולטעמי, הוא מכוער. ובלי הטפות, אני שטחי ולא מתבייש בזה) ובשילוב עם העובדה שבמחיר מקביל מקבלים בקלות מפרט יותר טוב מחברות לא פחות טובות (אני אוסיף IBM לטבלה למטרת השוואה)

nova

New member
דווקא סדרת ה-Z שונה..

1. מסך רחב 15.4 2. בחלק מהדגמים כיסוי טיטניום אפור לגב המסך, ולא שחור כרגיל 3. פינות מעוגלות ולא כמו שהיו פעם.. בקיצור, מחשב איכותי והרבה יותר נעים לעין.. לשיקולך.

למעלה