מסעותיה של קבוצה

Dani manson

New member
|אני לירדוק

לינדור אתה סתם חברה טובה מאהאהאהאהאהאהאאה חחחח סתם אתה אני יודע שאני צריך את התחת שלך

lilith86

New member
אני גאה בך...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי משחק לי בדרקונים... חחחח יא שולה אחד..... אתה משחק שם גם עם הידיים?
רציתי לעשות חיבוקי

Dani manson

New member
אני לא זה שמשחק עם הידיים

לינדור הוא זה שיש לו סבון ועושו איתו דברים לבד בחדר

Felix 5

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo151.gif

פחחח אתה שובר מקלות על קירות ואנשים מוזרים נהנהים לחשמל אותך! לך לזיין את הטרול שלך!

timur97

New member
עצה אירונית

מה שסיפרת מעניין מאוד כסיפור, ויש לי עצה לדפוס התנהגות לשני העלפים: תגססו לעתים קרובות יותר! אני אסביר: לפי הסיפור מצב גסיסה מאפשר להטיל קללות שהופכות דברים לעפר. (מה שמוזר בעיני, כי אמרת שזאת קללת דם) ומצב גסיסה (שבדרך כלל קורה רגע לפני שאתה מת) לא השפיע על העלף לרעה בשום אופן. לכן העלפים יכולים לפני קרב רציני לבקש מאויביהם שיפגעו בהם עד כדי גסיסה, ואז נצחון העלפים מובטח! פ.ד. אהבתי את הסיפור, ההערה הייתה אירונית.

IceL

New member
לא יעבוד

זאת שאלה של כוח רצון. הכהן ההוא היה חלש יחסית ללירדוק ולכן הוא הצליח להתנגד לקסם. הוא ניסה לעשות אותו דבר עם האדון בסוף, אבל הוא היה חזק מידי. מלבד זאת, נראה לך שבתור מנחה אני אסכים שהם יטילו קללות דם כל קרב? זה שטותי בתור התנהגות של דמות, ואני לא מתגמל שטויות.

timur97

New member
בגלל זה אני לא אוהב freehand

אין לשחקן הערכה אמיתית של כוחו, והוא נתון ורצונו של שה"מ יתר על המידה.

IceL

New member
?

א. מה זה: freehand? ב. תאמין לי שיש להם הערכה מאד טובה של כוחם. אני לט נוטה להתערב בהחלטות השחקנים אלא בשני מקרים: 1) זה לא מתאים לרוח העולם. 2) זה לא מתאים לאופי הדמות, והשחקנים נוטים לשכוח את זה לפעמיים.

timur97

New member
freehand

אני לא יודע אם לזה הכוונה כאדר אומרים חופשיטה, אבל מה שהתכוונתי זה סגנון משחק בו אין קוביות, והשחקנים אומרים מה הם עושים ושה"מ אומר את התוצאה.

timur97

New member
freehand

התכוונתי לסגנון חסר קוביות בו השחנים מתארים את מעשיהם, ושה"מ אומר את התוצאה.

למעלה