מסעה חוף

• פותח הנושא elah
  • פורסם בתאריך

elah

New member
מסעה חוף

נאמר לי שהמסעה בוטל אז רציתי לדעת אם זה נכון??... אם כן ואם לא אני ישמח לדעת מזה בכלל??! חוץ מזה אני גם ישמח לדעת מה איתכם?!

spraizler

New member
הממ היה כזה כבר נושא..

כנראה שהוא לא יצא לפועל.. זה מסע של 4 ימים של הליכה בחופים וכאלה.. אוספים זבל ועושים פעילויות על איכות הסביבה וכאלה

מה????

למה שהוא לא יצא לפועל?!?!? זה המסע הכי שווה שיש בתנועה!! השנה הוא מתוכנן ל5 ימים... וזה לא רק "הליכה בחופים וכאלה.. זבל ואיכות הסביבה.." זה מסע של כ5 ימים, לאורך החוף... את בוחרת את הקבוצה שלך! את יכולה להרשם לקבוצה עם כל החברים מהמדצים/מדחים או להרשם לקבוצה בה את לא מכירה אףאחד.. זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות לדעתי:] במסעחוף הולכים כולם ביחד.. יש לפעמים עצירות של פעילויות בנושאים מגוונים - איכות הסביבה, העפלה וכאלה... יש מקומות שאוספים זבל וזה גם איזשהו סוג של חוויה! הקבוצה שבה הייתי... עשינו כמה שקיות ובכל שקית שמנו משו אחר - פקקים, פלסטיק וכד'... אספנו מלאמלא פקקים ובסוף כל אחד קיבל 20 פקקים... כתובים השמות של כל חברי הקבוצה, השמות של המדריכות ועוד פקק שכתוב עליו "מסעחוף 2004"... בשבילי זו הייתה החוויה הכי טובה שעברתי בתנועה... כמעט כמו טיול חנוכה של כיתה ט' [הטיול הראשון שלי בתנועה שיצאתי לבד מהמועצה והייתי עם עמק חפר וכאן התחיל הרומן שלי איתם...גילי
]... זה מסע כלכך שווה וחוויה מדהימה שממש חבל מי שפספס!! אני זוכרת עוד את כל האנשים שהיו איתי בקבוצה במסעחוף להבדיל מהמדצים
... אם זה היה תלוי בי היינו גם בקשר עד היום [עם חלק אני עוד בקשר:] אבל לא יוצא ומדיי פעם מדברים ככה.. [ימי הולדת וכאלה
] בקיצור אני ממש מקווה בשבילכם שהמסע לא יתבטל!!!! לילה טוב
וכאן, למקרה הצורך:] אני
.

אוי...ווי!../images/Emo13.gif

מסע חוף...אחח..יחי הנוסטלגיה..חח... זו בהחלט הייתה אחת החוויות היותר טובות שלי בחיים... אם לא יצא לפועל.. חבל.. ואם כן! תצאו..זה שווה את זה..
עדי מי כמונו יודע?!
זה מעלה בי בהחלט זכרונות טובים...
אז זה היה סתם עוד הודעה..

כפרה-עלייך!

קבוצה שש
יו איך אני מתגעגעת לחופאשים וזה... מעניין אם הם יהיו במדמים... רנן ואלון ושי וניצן וגיא ודור... יו אני מתגעגעת!!! חבל שזה היה כלכך קצר...
.

נופ123

New member
לא אמרו את זה על הרפסודיה?

אמרו כאן שהרפסודיה התבטלה,ממתי גם המסע חוף???

spraizler

New member
טוב אז כנראה שהוא לא מבוטל..

יש כבר תאריכים עליו.. 8-12/8.. מה שאומר שמי שיוצא למדמים לא הולך לזה לא? בעע

נופ123

New member
זה לא אמור להיות רק למסימי ט'?

כי זה מה שאמרו לי שבכל מקרה זה רק למסימי ט' ולא מעבר...

אתה גמככה לא יכולת לצאת לזה השנה...

כמו שאמרו כאן - זה למסיימי ט'... :] חודש אחרי המדצים

כן אחרי ששלחתי את ההודעה

ניזכרתי שרציתי לכתוב "אלא אם כן אתה מדריך"... אבל הבחור הוא י'ניק ככה שזה לא רלוונטי:]

dikla528

New member
שיוווווווו מקווה בשבילכם שהוא לא יב

טל!!! איזה מבאס זה היה הדבר הכי שווה בעולםםם!! הייתי בקבוצה של השבלולים היה כל כך כייף שממש לא רציתי לחזור משם!

יש מסע חוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כולם להירגע, שמועות שווא, כחלק מהצוות של מסע חוף 2005 אני יכול להגיד בוודאות יש מסע חוף, יש שמיים כחולים וציפורים מצייצות. (אין כניסה חופשית לכל החופים וויש זיהום מטורף... אבל על זה נדבר כבר במסע...) אריק

kedeman

New member
למה שלא יהיה מסע חוף?

לא רק שיהיה אפילו יהיה טוב! חברה מסע חוף טוב - הכל טוב!!

למעלה