מסעדת רפאל

saleitsp

New member
מסעדת רפאל

הדודים של בעלי מזמינים כל שנה את כל המשפחה למסעדת רפאל - השנה זה לכבוד הבת מצווה של נכדתם. כבכל שנה לחצי מהנוכחים אין מה לאכול שם (אני לדוגמא צמחונית, חמותי שומרת כשרות וכו'....) אבל השנה העניין לקח תפנית עוד יותר בעייתית כיוון שיש לנו שני צליאקים מאובחנים אחד בן שנתיים וחצי ואחד בן שבע וחצי. מה עושים? למסעדה עוד יותר קשה להביא אוכל מהבית... אז גם יתחילו כל ההערות, "אוי למה לא אמרתם לנו, היינו מזמינים במקום אחר" וכאלה (משהו שכל שנה הם אומרים ותמיד חוזרים לאותה מסעדה).
בא לי להבריז....
למישהו יש רעיון מה לעשות?

טליאמתי

New member
קודם כל ולפני הברזה, התקשרי למסעדה ותבדקי.אולי תהיה לך הפתעה

לטובה?

האמת היא שהייתי הולכת עם זה צעד אחד קדימה והיה ואין משהו לילדים צליאקים, הסבירי את המצב והציעי להם לקנות מן המוכן ויש הרבה במקפיאי ומקררי חנויות הטבע (קציצות, המבורגרים, פשטידות...באמת שיש מבחר גדול). הכל כשר ומגיע בתבניות ח"פ.
לא צריכה להיות עם זה בעיה.
אם אין אפשרות כזאת או כל אפשרות שתאפשר לילדיך לאכול ולהינות כמו כולם, תוכלי להבריז תוך כדי אמירה חד משמעית ולא בשקט...

d a p h n a

New member
אני מאוד מאוד אופתע אם מסעדה בקליבר של רפאל

לא יודעת להתמודד גם עם צליאק, וגם עם צמחונות.

saleitsp

New member
תתפלאי אבל מניסיון של לא מעט שנים

וכמו שאמרתי מפגש אחד לפחות בשנה....יש להם תמיד מנה צמחונית אחת בלבד, ללא מבחר למעט מנות הפתיחה שחלקן צמחוניות כך שאני לא אופטימית לגבי הצליאק - אבל אתן צודקות שכדאי פשוט להתקשר ולבדוק.

saleitsp

New member
אבל עכשיו שאמרת את זה

פתאום עלה בדעתי שאולי הדודים מזמינים איזה סוג של עיסקית ולכן אין מבחר....כי עכשיו הסתכלתי באתר שלהם ונראה שיש יותר ממנה אחת (למרות שרוב המנות הן בעצם סוג של סלט שאוכלי הבשר אוכלים במקביל לסטייק העסיסי...)

saleitsp

New member
זאת תגובת מסעדת רפאל:

"אנו מתנצלים אך אין באפשרותנו להגיש מנות ללא גלוטן."
לידיעה....

blabla83

New member
אני בהלם שמסעדה בליגה כזו לא נותנת מענה לצליאק! בושה בשבילם

d a p h n a

New member
ואוו! ממש מביש!

באמת שזו הפעם הראשונה שאני נתקלת במסעדה ברמה כזו שלא באה לקראת הלקוחות.

ליטל 89

New member
דווקא אכלתי שם שנה שעברה ומאוד נהניתי! חבל שהשתנה

ואני מקפידה על נ"ג ללא פשרות.
מנות פתיחה, עיקריות ואפילו קינוח.

למעלה