מסעדת קולומבוס

ranivol

New member
מסעדת קולומבוס

לא יכול להתווכח עם אף אחד. את דעתי האמיתית על קולומבוס כתבתי ואני עומד מאחורי כל מילה. אני וארבעים מחברי מקיבוץ מעגן, מאד נהנינו!

salo22

New member
אני מאמין שקרובייך ומכרייך ישמחו לשמוע על כך

וירוצו בהמוניהם למסעדה. פה אין לזה משמעות וזה לא עובד ככה - לא צצים פתאום בעקבות מסעדה שנוייה במחלוקת, אלא כותבים ומשתפים גם "בזמן אמת" ומוכיחים את עצמך, אם היה לך ביקור טוב במסעדה מסויימת, אתה כותב ומפרט, בעיקר על האוכל ומה שמסביב, אז יש לנו למה להתייחס, גם למדוד באופן יחסי את נקודת המבט שלך לאוכל ולהחליט כל אחד בשביל עצמו אם למה שאתה כותב יש משמעות או לא.
למה שאתה מנסה לעשות עם קולומבוס אין פה שום משמעות, אם אתה חושב אחרת אתה טיפוס מאוד נאיבי כנראה, ובעיקר לא מכיר את "המשחק" ברשת ובפורום. אני מתאר לעצמי שלא תטרח להישאר ולהכיר ובהמשך גם לתרום, אבל בכל מקרה שתהיה ארוחה נעימה לך ולחבריך בקולומבוס, גם לטעמי זו לצערי הארוחה הגרועה ביותר בה יצא לי להשתתף בעשר השנים האחרונות מכורח אילוץ, לשמחתי לא היו עוד רבות גרועות כאלו. הרבה "אוכל" אם אפשר לקרוא לזה כך, אבל רע מאוד, מאוד, במקור חומרי הגלם והביצוע. אולי בלקסיקון שלך מדובר בחווייה משובחת, אולי יש לך איזה קשר למקום ואז מכינים לך את האוכל "ממטבח אחר", וואללה לא יודע וגם לא מעניין אותי..

salo22

New member
ובעיקר אגב מרגישים הנואשות

על עיסקה יפה בלי ספק של קבוצת 50 איש שנוזלת בין האצבעות, אני בהחלט מבין את זה, לא פשוט וכן עצוב. אבל הכתובת יושבת על הקיר יותר מידי זמן וחבל שלא מתייחסים לזה, ככה זה עובד, ההד האינטרנטי יוצר סימפטיה או אמפתיה ויש לו היום כוח עצום, אי אפשר לחפף ולטייח ובסופו של דבר לבוא לפה ועוד לנסות להטות הדיעה שמדובר במקום מעולה, זה היום כבר פאתטי, חבל להתמקד בזה במקום לעשות מה שצריך לעשות.

Gרר

New member
אם אפשר קצת הומור באשכול הזה

בלי שיקטלו אותי אחר כך אז אם קולומבוס נחשבת מסעדה כל כך טובה אצל חברי הקיבוץ הנ"ל אז אני מנסה לא לחשוב אפילו על איכות האוכל בחדר האוכל שלהם. ויאללא נו תיסקלו אותי, רק תזכרו שזו היתה בדיחה...

גם אני חשבתי על זה...אבל לא הייתי בטוחה

אם זה קיבוץ מופרט ואם יש שם בכלל חדר אוכל. מאידך, החברים גדלו בוודאות על האוכל בחדר אוכל ואולי באמת מכאן ההתלהבות.

oreldi

New member

אני מאמינה שאתה וחבריך חוויתם

חוויה חיובית במקום אבל שים לב לכמות הביקורות השליליות...

אולי המסעדה מכירה אתכם מהקיבוץ ולכן היא מתאמצת מעבר לרגיל כשאתם באים....
בכל מקרה, כמו שSALO22 כתב, היה עוזר אם היית מפרט מה אכלתם וכו....

אני גם מבינה למה אתה "נלחם" בשם המסעדה...אם הייתי נהנת במקום מסויים ואז הייתי רואה שלל ביקורות שליליות גם אני הייתי יצאת להגנתו...אבל באמת קשה להתעלם מהעובדה שכמות הביקורות הגרועות מאוד היא פי כמה וכמה מהחיוביות (ראיתי רק 2...שלך ושל botenli)...

למעלה