מסעדת סבידה - עכו.

היינו דווקא בשוק הטורקי

לפני שלושה שבועות, אבל משום מה, פסחנו על המקום בגלל שהקטנצ'יק היה "קצת" חסר סבלנות....מקווה שבביקור הבא שלנו בעכו המקום עוד ישרוד כדי שנוכל לבדוק אותו.

salo22

New member
וואללה

אולי ראיתי איזכור איפושהו .. אבל אני פחות מעט פחות עוקב היום.. האמת שאחד כמו אבינועם לסרי גורם לי הרבה יותר "לרייר" ממאטון &quot

החתולית

New member
יופי של מקום סבידה

ובדיוק כמו שכתבת: הם מכינים אוכל מעולה ממה שיש שם בשוק, ורק מקווים שתהנה.

inבאלי

New member
הכל נקרא ונראה מעולה

תודה על הדיווח והתומונות היפות(כרגיל).

bruno01

New member
וואי, וואי, וואי!

בא לי לרוץ (טוב, לנסוע ברכבת) לשם היום!
כל זה ב-100 ש"ח? נשמע כמו עסקת השנה, וגם הכל נראה ונשמע טעים, אז בכלל!

תודה והבהרה

תודה לכל מי שהגיב...
אכן מקום קסום שבשילוב של תזמון, מזג אוויר וחברה (שבע השמיניות של נשמתי) עם חומרי גלם, שירות וביצוע
מסתמן לאחד המקומות הנהדרים והטובים שדגמנו לאחרונה. שזה די כיף להכיר כמה באמת מוצלחים פעם אחר פעם בתקופה האחרונה. (פשוט משתדלים שלא להכנס לתל אביב
)

הבהרה, רק כדי שלא ניפל פה בין הכסאות (עוד יאשימו אותי) - הארוחה שאכלנו {היינו זוג למרות שאת רב האוכל אני אכלתי כי היא פשוט התעייפה אחרי החומוס -( אמרתי לה כבר ביום שישי שאכלנו בורקס בעגלה לפני שהיינו אצל פאוזי שהיא לא בנויה למסה
כזו
)} לא עלתה 100 שקלים, אלא יותר, אל תשכחו שהיו גם שתי כוסות יין שהם לקחו על אחת 30 שקלים...
ציינתי בסקירה את מה שהמצלרית ציינת בפני בנוגע לארוחת הטעימות שהמקום מציע, אני כמעט בטוח שזה לא כולל את כל מה שאנחנו קיבלנו, אבל זו תהיה ארוחה לא רעה בכלל ב 100 שקלים לא כולל שתייה וטיפ.
ד"א אל תשכחו כמו בכל מסעדה, אם ארוחת טעימות עולה 100 ואתם זוג או שלישיה, הם פשוט מכפילים את הסכום...

bruno01

New member
ברור שדיברתי רק על האוכל פר אדם, בלי כל

מה שבא מסביב (גם ברור שמדובר על 100 לאדם, ולא 100 באופן גלובלי לכמות בלתי נגמרת של אנשים, לא חושב שמישהו חשב ככה), אבל איכשהו הבנתי שזה מה שהזמנת לעצמך, את ארוחת הטעימות.
כמה עלתה המנות שאכלתם?

בכל מקרה, זה עדיין נשמע מצוין.

אז אחלה

שמתי לב שאולי יש מן חוסר הבנה קטן, אז חשבתי שזה יהיה נכון להבהיר.
בסופו של דבר חייבו אותנו בארוחת טעימות, כן. בתוספת 2 כוסות יין.

bruno01

New member
נראה לי שחוסר ההבנה היה שחשבנו שהיית לבד

ואכלת את כל זה ב-100 ש"ח, ולא שזו היתה ארוחה לשניים ב-200, מה שעדיין משאיר אותה בגדר ארוחה שווה!

חייבו אתכם בצדק בארוחת טעימות, לא צ'יפרו.

אם תשים לב לפי מה שאמרו לך היא כוללת את כל המנות הראשונות, מנת קלאמרי ומנה עיקרית...ההיפך, לא רק שלא צ'יפרו אותך, קיפחו אותך - קיבלת רק מנת דג עיקרית אחת אלא אם הוא היה ענק ונחשב כמנה ל-2.

גם אני חשבתי על זה אחר כך

אבל אני מאלה שלא ממש מתעמק בזה, בעיקר אם נהניתי וגם ככה המחיר היה סביר בכל מקרה.
אני מאלו מצביע ברגליים, מסעדה שאני מרגיש ש"עשתה" עלי קופה, לא רואה אותי שוב. פה, לא הייתה תחושה כזו בכלל.

לגבי מה שהיה אצלנו, קלמרי קיבלנו, וגם סבידה ברוטב, שזו "עוד" מנה וכמובן את הדג בגריל. יש מצב שהיינו לפי החישוב אמורים לקבל עוד קלמרי\מנה אחרת אם להיות
מיושרים עם מה שהמלצרית דיקלמה שארוחת הטעימות כוללת..
לגבי הדג אין לי ממש מדד למה זה דג גדול או קטן במקום הזה, אז אני באמת לא יודע אם הוא היה זוגי או אישי... הוא לא היה ענק (אצל פאוזי אכלנו באחת הפעמים מוסר ים אדיר מימדים),
אבל גם לא איזה נתח פילה מסכן (גורמה).

ANY WAY - כמו שאמר ברונו, גם ב 200 לפני שתייה וטיפ, זו אחלה ארוחה.

בהחלט אחלה ארוחה. התגובה שלי הייתה

לזה:"... מה שהמלצרית ציינת בפני בנוגע לארוחת הטעימות שהמקום מציע, אני כמעט בטוח שזה לא כולל את כל מה שאנחנו קיבלנו". מנה רגילה של דג היא 400-500 גרם. דג של ק"ג הוא לשניים. אבל אולי הם עשו חישוב לא של שניים אלא של 1+7/8 ...

אם כבר

הם היו צריכים לעשות חישוב לאחד, כי אני
לידה

הדג היה גדול מ 400... אבל לא קילו עד כמה שאני מצליח להעריך.
בכל אופן, זו הייתה ארוחה מלאה ומספיק גדולה לזוג בצהריים אחרי חומוס

זה דווקא די נחמד

לעשות קפיצות בין המנות... זה משהו שאני מתמחה בו - מסעות אוכל

זה גם פחות "משעמם".

ד"א לאחיו של אוהד, יש בשוק גלידריה שאמורה להיות טובה מאד (בוזה נסגרה), פעם הבאה ננסה גם קינוח מהאח.

החתולית

New member
גלידה מצויינת

אחרי הארוחה שלנו בסבידה, אוהד הציע לנו ללכת לגלידריה של אחיו.

לקחנו כדור פיסטוק וכדור לימון, ושתי הגלידות היו מצויינות.

למעלה