מסעדת יוקרה....

A n i P o

New member
מסעדת יוקרה....

היי, אני מחפשת מסעדת יוקרה לחגוג לבעלי יומולדת.... איך טוטו? דוד ויוסף? טאייזו? הן בקטגוריה הזו? אשמח לשמוע המלצות ודיס המלצות..
תודה רבה :)

pix37

New member
זה נורא נורא תלוי מה את מגדירה כמסעדת יוקרה

לא כל מסעדה יקרה היא בהכרח מסעדת יוקרה - ולא כל מסעדת יוקרה תתן חוויה קולינארית יוצאת מגדר הרגיל.
מצד שני - יש כמה מסעדות שיפתיעו מאוד מבחינה קולינארית - אבל החזות החיצונית שלהם לא תהיה מרשימה.

A n i P o

New member
בעיקרון

האוכל הרבה יותר חשוב מהחזות... מצד שני אני מחפשת משהו עם חזות חיצונית מינימלית ... לדוגמא אהבתי את המזללה והחזות שלה היתה פשוטה יחסית נניח לעומת כתית ומסה....

Gargeran

New member
בין טוטו לטאיזו, טוטו היא האפשרות הבטוחה יותר

לא כולם מתחברים לאוכל האסייאתי בטאיזו או לחריפות של חלק מהמנות. טוטו לדעתי תקלע יותר לטעמם של רוב האנשים

Gargeran

New member
אם אתם מתים על אסיאתיות, לכו לטאיזו :)

אבל רק אם תצליחו להשיג מקום בפנים, בישיבה בחוץ מאבדים הרבה מהקסם של המקום.

A n i P o

New member
זה לעוד 10 ימים

אז נראה לי שיש לי סיכוי... אני עדיין מתלבטת.. שמעתי רבות על טוטו אבל העובדה שהיא נמצאת בקטוגריית "מסעדה איטלקית" קצת מלחיצה אותי חחחחחחחחחחחחחחח... מחפשת מקום רומנטי לחגוג יומולדת.. וכבר מיצינו את מסה אהובתינו

A n i P o

New member
טוב בנתיים

הזמנתי לטוטו ולטאייזו היה רק בגינה (הזוי.. זה לעוד 10 ימים וכולה לשני אנשים חחחחחחחחחח)...
עכשיו מתלבטת מה לבחור.. ואולי יש עוד אופציות בכלל (קיטשן מארקט אולי?)
תודה על הסבלנות לחפירות שלי חחחחחחחחח

קיטשן מרקט לדעתי כן יכול להתאים

אני מאוד נהניתי שם ובא לי לחזור. האווירה קצת פחות רשמית מטוטו אבל הרמה של האוכל די גבוהה.
עוד רעיונות (מתוך הטופ 10 שלי: http://www.eatingcookingfooding.com/restaurant-reviews/tel-aviv-top-10):
דלאל
שילה
פחות יוקרה אבל טעים ונחמד:
פיצרוי
ברטי

המלצות מפורטות בלינק

A n i P o

New member
נרשם!!!

אז טאייזו עדיפה.. מעניין אילו עוד מסעדות כדאי לי לגלות..חחחחחחח

Gרר

New member
לנו הפריעה בעין

התקרה שאכן הוסיפה נופך של חדר אוכל קיבוצי. אבל זה היה מזמן לא יודע אם לא שינו אותה מאז.

vicz

New member
בעיני המתבונן...

לעניות דעתי, טוטו רומנטית
אולי בגלל שהיינו בשעה מוקדמת (קצת אחרי 6 והיה די שקט)

גסטרו

New member
אסיאתית + יוקרה=טומפלופומפו !

לא הייתי הולכת למסעדה ש10 ימים קדם אין מקום.

למעלה