מסעדת דיאנה

עמית@

New member
אכלתי פעם אחת- היה טעים ויקר

אבל האמת? לא התעלפתי על המקום (אולי רק שרי אנסקי מקבלת שם טיפול מלכותי?
) היה טעים- לא אומר שלא- אבל לא חורג מהסטנדרט+ של מסעדות ארצנו.

liti

New member
יקר זה עניין יחסי

תוכלי להיות יותר ספציפית- מה הזמנתם ומה הייתה העלות של כל מנה?

דיאנה... מעשה שלא יעשה

גם מאיתנו ניסו לגבות 30 ש"ח לסלטים למבוגר ו- 30 ש"ח לילד. שמחיתי ומרדתי... הורידו את מחיר הילד שמחיתי שוב הורידו גם לי את מחיר הסלטים. רבותי תזהרו בלהיות פרירים. ויש לי רושם שגם על השאר הפקיעו לנו מחירים. לא השוותי לתפריט הייתי נרעשת ממחיר הסלטים.. ומבנוניות הארוחה... ומחור בכיס . במיוחד שזכרתי מימי התירות העליזים ששוטטתי מקצועית בנצרת משהו אחר לגמרי...

גליה12

New member
אני אכלתי שם- נהניתי למדי-

ולא התעלפתי מהמחיר- לא מצאתי את המסעדה יקרה בהרבה מהאחרות אגב גם האוכל היה די זהה - סלטים מצויינים והמון- בשרים בסדר אבל לא יותר.. וכנפה אלוהית לסיום ושתיה קלה שכמו בכל מקום היא מייקרת את הארוחה בצורה לא סבירה (אני תמיד נוטה להזמין מים אבל הדור הצעיר בלי קולה לא מסתדר)

גם אני שילמתי יקר ומיותר

אכלנו שם שילמנו 30 ש"ח לסלטים סבירים לאדם. לא בשורה לאנושות. היינו כמה וכל אחד שילם לכמה סלטים 30 ש"ח כלומר 6 אנשים כפול 30 = 180 ש"ח מוגזם לכל הדעות. מנת בשר על פיתה לאפה אפויה ויבשה עם שמינית ת"א אפוי סלט קטן דווקא טעים 65 ש" .כלומר כמה סלטים ומנת בשר סבירה 95 ש"ח לאדם לא כולל שתיה. זה הרבה הרבה מידי למזרחית . קיבלנו קינוח של עוגת סולת כבדה ולא ממש טעימה. ושיצאנו עשינו חשבון שבמחיר של 800 + שקלים לשישה אנשים יכולנו להנות הרבה הרבה הרבה יותר בדרך אחרת. החל מלקנות מנגל חדש ו-10 ק"ג בשר מסוגים שונים והמון סלטים . ויין ועוד... והבנו שפרירים לא מתים הם רק מתחלפים.

liti

New member
רגע רגע, לא הבנתי...

במסעדות המזרחיות מביאים מלא צלוחיות עם סלטים וחמוצים לכל השולחן ואז בדרך כלל או שזה על חשבון הבית או שמחייבים במחיר סמלי של 10-15 ש"ח לאדם. על זה חייבו אתכם ב- 30 ש"ח או שהתכוונת למשהו אחר?

למעלה