מסעדת דגים

חMודי

New member
מסעדת דגים

איך המסעדת דגים "פלמידה" ברמת גן מבחינת מסעדת שף שמתמחה בדגים ביחס ל- מסעדת 206 שגם בצפון העיר, תל אביב. אגב, מרחק לא רחוק מהמסעדה הראשונה. לחגוג יום הולדת .

פלמידה על הפנים

אמנם הייתי שם יחסית מזמן אבל הם השאירו עלי רושם רע ממש. האוכל היה סביר, אבל לא ברמה של מסעדת שף (בינוני+-) כשאחת המנות הייתה אפילו פחות מזה. השירות היה מבולבל משהו וה"שף" עצמו הפגין נוכחות ע"י כך ששמענו את הצרחות שלו על הצוות - כולל אחרי שביקשנו להחליף את אותה מנה בעייתית. גם אם האוכל היה ממש טוב, עם אווירה כזאת היה מאוד לא נעים להיות שם. את 206 אני לא מכירה, אבל אני ממליצה על רוקח 73 - יש להם כמה מנות דגים מושקעות במיוחד ועוד אפשרויות עבור מי שפחות מתחבר לדגים, הייתי שם בין היתר עם צמחונית ועם קרניבורית שלא בקטע של דגים וכולם מאוד נהנו.

dfl

New member
פלמידה בסדר גמור

בפרט בגזרת עלות/תועלת. יש להם תמיד קופונים ומבצעים, בדוק באתרי ROL, REST. מנות הדגים טובות, פירות ים סבירים, השאר (סלטים, תוספות, לחם) לא משהו.

כשאני הולכת למסעדה

חשוב לי המכלול, זה שיש מנה אחת טעימה לא יגרום לי להגדיר מסעדה כבסדר גמור אם שאר הדברים טעוני שיפור במיוחד בצורה חדה שכזאת. אני לא אוכלת פירות ים, אבל יודעת שמסעדה שנחשבת כמתמחה בדגים ופירות ים שמגישה שרימפס "מושי" שאחרי ביס אחד נשארו בצלחת - לא יכולה להיחשב כ"בסדר גמור", גם כסביר לא הייתי מגדירה את זה. נכון, החליפו את המנה אבל זה דרש "ויכוחים" וגרר צרחות מהמטבח ואלו לא היו הצרחות היחידות ששמענו כשהיינו שם (היות שהיינו כמעט בודדים במקום זה מאוד בלט). אני מסכימה איתך גם לגבי הסלטים - הם היו עייפים וחלקם חסרי טעם, אני לא אתפלא לגלות שהוכנו כמה ימים קודם לכן. בגדול - אצלי גם השירות משחק תפקיד חשוב, וגם אם האוכל מאוד טעים (מה שלא היה במקרה הזה) השירות יכול להכריע. אגב, זה שיש תמיד קופונים ומבצעים אומר משהו.

pix37

New member
גם פלמידה וגם 206 לא נחשבות כמסעדות "שף"

ככל שיש למונח הזה משמעות בכלל.

חMודי

New member
אני גם שמעתי אנשים,

שאמרו X על משו שאני אמרתי עליו Y. אם אני אקשיב לכל מה שבנות אומרות עליי אתה ככה אתה ככה, אבל גם אם אתה לא חתיך, אתה חמוד. או שבגלל שאני לא נראה מחוטב וגדול אז מתקשים להאמין לגיל וחושבים שאני משקר. אבל זה לא אומר שאני שקרן. אז גם אם חצי מהקרניבורים יגידו לי אם אתה לא אוהב אנטריקוט אתה לא מבין בבשר, ולי אין בעיה עם פילה בקר, אז שיגידו שאני לא מבין בבשר. יש כאלה גם יגידו שפירות ים זה מגעיל שמעתי עשרות אנשים חושבים על זה, אני הבאתי בלימודים שלי לבחורה אחת שהיא סוג של שומרת לא שומרת והיא אמרה יותר טעים מדג, אז אם פה חצי מהפורום יגיד לי שאם אני אוכל צדפה אני אחטוף התקף הקאות שילך לעזאזאל. יש כאלה מבחינתם , הייתי עם אחד מהם, בספגטים בבורסה, יש כאלה לא יכנו את המקום מסעדה אלא מזון מהיר שקשור לפסטות , ולדעתי המקום הזה יותר טעים, למשל, מכל המסעדות שיפוטים ב-20 שקל. יש יגידו שעדיף שיפודי התקווה על ספגטים, אני לא חושב.

מיתר44

New member
תספר איך היה לך

השאלה של סבתא היא נגזרת לוגית מהשירשור. קרא אותו ותבין גם אתה מהיכן נובעת הפליאה. אנשים טורחים לענות, כי זו תכליתו של הפורום, והנה, באופן תלוש מהכתובים אתה מכריז על בחירה שאין לה בסיס נראה. התגובה שלך האם היא תעודד משתתפים לענות לשאלותיך?

גסטרו

New member

חMודי

New member
הייתי במסעדה לקחתי

את המנת מולים ההורים ואחים לקחו את הפסטה עם הפירות ים היה מאוד טעים. השף הביא לכולנו ליקר בסוף הכל עלה 481 עם מנה ראשונה וקינוח.

למעלה