מסעדת אגדיר

leale1

New member
מסעדת אגדיר

היום ביררתי במסעדת אגדיר ממה עשויה הקציצה שלהם ומה ניתן להזמין ללא גלוטן. הם אמרו שהקציצה עשויה מבשר ובצל ואין בה גלוטן. ואת הצ'יפס הם מטגנים בנפרד ולכן גם הוא ללא גלוטן. השאלה שלי היתה בסניף ברשל"צ צמוד לקניון הזהב. אשמח אם ייצא למשהו מכם לשאול בסניפים נוספים. הבת שלי מאד אוהבת את המנה של אגדיר. אם הקציצה נ"ג וגם הצ'יפס, אפשר להביא לחמניה מהבית ולהזמין לה כמו קודם כריך כמו שהיא אוהבת. אשמח לקבל תגובות, אולי כבר משהו שאל לפני ויש לו הערות.

פומיקיז

New member
אגדיר

אנחנו ביררנו באותו סניף והם לא הסכימו לנדב מידע וגם לא היו נחמדים. טענו שהציפס מטוגן עם השניצל והם לא יודעים לגבי ההמבורגר בקיצור מאד מאד לא נחמדים.

leale1

New member
מדהים

איך באותו סניף ענו שתי תשובות כה קיצוניות ....... מעורר דאגה ...... וחוסר אמון ........ תודה על ההתייחסות.

leale1

New member
היינו שם היום

לקחתי את ביתי הצליאקית. לקחנו איתנו לחמניה של בר-אל (עגולה ענקית). כאשר נכנסנו דברנו עם המארחת, עדכנו אותה בקשר לרגישות לגלוטן. שאלנו שוב לגבי הקציצה והתשובה היתה שהיא עשויה מבשר ובצל ובסביבה ללא גלוטן והצ'יפס וודאי מטוגן לבד בצ'פסר נפרד. בקיצור היא קבלה מנה שנראתה בדיוק כמו שלי, אותו גודל לחמניה ואפילו היה לנו קשה לזהות איזו שלה ואיזו שלי. היינו מאד מרוצות והיחס היה נפלא. ממליצה מכל הלב לאוהבי הבשר ........

שאלתי פעם בהרצליה

הם אמרו שההמבורגר בסדר. את הציפס לא ניסיתי. אני לא מרגישה כשאני אוכלת גלוטן אז אני לא יודעת אם היה או לא, אבל אם בשני סניפים אמרו את אותו דבר אולי זה נכון.

תנסו את "בלק" של בוששתר

בתור מסעדת "שף" הם יודעים יפה יפה איך כל דבר הולך, ומנסיוני פשוט אין על הצ'יפס שלהם (ההמבורגרים טובים מאד גם כן). יש להם סניפים ברחובות ובסינמה סיטי. לוקחים את אגאדיר בכיס הקטן.

הסניף ברחובות לפחות מאוד מאכזב

וקשה לי להאמין שהאחרים שונים בהרבה כי זו עדיין רשת. אולי זה הקטע של הניהול השונה אבל גם השירות זוועתי וגם האוכל מגיע לעיתים קרובות בצורה לא אכילה.

למעלה