מסעדות

מסעדות

תגידו , אילו מסעדות מומלצות יש במודיעין והאזור , לא יקרות מדי ??? אני יודעת שאין הרבה , אבל אני מחפשת את "מסעדת הבית" למקרה ולא יהיה לי כח להכין אוכל... תודה

דושניק

New member
אצלינו זה הזולה כשיש כוח לצאת

וספגטים כשאין (התפריט הזוגי שלהם ממש משתלם).

מסעדות

אני נהניתי מאד במוסקט, בכפר רות. אבל נראה לי שזה לאירועים יותר חגיגיים. מקפה זולה התאכזבתי. היה ממש לא טעים. שמעתי שגריל 443 נחמד.

א 1 א

New member
נחמדות../images/Emo21.gif

מדובר יותר בבתי קפה לבילוי אפשר גם לשבוע בנאפה באזור התעשיה?? כפר רות הכי טעים היה לי ולבעלי שם. במרכז סולומון חדש בשימשוני יש בית קפה נחמד היינו בגרין האוס של משתלות וונדי נחמד מאד בקנטרי סנטר יש פיצה נחמדה אבל זה לחטוף כשרעבים לא בילוי גם במרכז דונה בשימשוני יש פלאפל חופשי ופיצה לא רעים. לחטוף לבד או עם ילדים . זה פחות או יותר מה שאני מכירה באזור גם אנחנו חדשים פה יחסית מקווה שעזרתי

Yuval I

New member
מסעדה טובה

מסעדות צריך לדרג לפי רמת המחיר וסוג האוכל. בקטגוריה המסעדות היוקרתיות/גורמה יש את תיתורה וכתית. בראשונה היינו והיא מומלצת לבילוי לזוגות בערב. מסעדה שיש בה אוכל מכל הארצות ומתאימה לכן גם לילדים היא נוסטרדמוס. רק שאל תתפתו לגריל החופשי. יש שם גם דגים ופרות ים. מסעדה שלא מומלצת על ידיי היא אלברטוס בליגד סנטר. גם ספגטים מסעדה לא זולה בכלל. נסו את AKA שליד זולה בגבעה C. מסעדת סושי והרבה דברים נוספים, הפעם הראשונה שאכלתי סושי היה שם והיה משהו מיוחד. מסעדה קרובה ופשוטה היא 443. מסעדה שווה במיוחד במחירים סבירים ואוכל יותר טוב היא מסעדת אסא בתחנת הדלק בלטרון. 10 דקות נסיעה לכל היותר ויש לכם ארוחה טעימה ולא יקרה. בתאבון.

אפרתש

New member
איזה יופי של פירוט, תודה

443 באמת טובה? יש לי חששות ממסעדות בתחנות דלק. (אם כי אני מכירה סניף אחר של אסא, ולמרות שהוא בתחנות דלק הוא באמת מוצלח).

ורדה 1

New member
אנחנו מאוד נהנינו ב-443 ותאמיני לי שבעלי ממש סנוב בקטעים האלה../images/Emo8.gif - אם הוא אמר שהמסעדה טובה, היא באמת טובה... הבשר היה טעים מאוד (גם השיפודים וגם הסטייקים), וגם הסלטים, הצ'יפס, האורז. וגם המחיר סביר ביותר. בצהריים (לא זוכרת עד איזה שעה) יש ארוחות עסקיות שכוללות הכל - חמוצים, סלטים, שתיה חופשית, החל מ-45 ש"ח לסועד.

443 מצויינת!

על נודטרדמוס שמעתי דברים מאוד לא נעימים (עכברים, חולדות וכד')
זולה טובה מאוד, רק שהשירות שם לא מי-יודע-מה
ERA - אני מאוד אוהבת
באנאפה בכפר רות - מעולה! בכל פעם נהנים מחדש, למרות שהתפריט נשאר אותו הדבר
במוסקט מזמן לא הייתי, אבל כשהייתי נהנתי מאוד
כתית יקרה רצח! מסעדה צרפתית על כל המשתמע מכך. מנות קטנטנות ומחירים בשמים
תיתורה - מסעדה נפלאה, אבל לא לבוא עם הילדים (פשוט כדי שאפשר יהיה להנות מהאוכל)
בספגטים ובאלברטוס לא הייתי ושמעתי דעות לכאן ולכאן עליהם
יש את ורונה בפארק המים של רעות. בפעמיים שהייתי שם השירות היה זוועתי. עכשיו הם החליפו בעלים אז שווה לתת להם הזדמנות
אם אתם אוהבים הודי, בסנגם האוכל גם טעים וגם יחסית זול
יש את האסאדו בשילת ששמעתי עליהם דברים טובים גם בתיאבון

למעלה