מסעדות

shellyland

New member
מיקום מדוייק יותר:

כשנכנסים ליער שיורד לעמוקה, בתחילת הירידה יש שביל ימינה לכיוון בת יער. חביב. אני מעדיפה בדרך כלל לרדת עד עמוקה, אולי לפחות יצא לי מזה משהו.

גנגי

New member
הופה- הופה!

על טעם וריח... אני, בכולופן, התקרבתי כבר הרבה פעמים ואמשיך להתקרב. היה לי נורא טעים.

Mנטה

New member
אז הנה הפירוט

היתי שם לפני שלוש שנים בערב שבת. לא הזמנתי מקום מראש והיה מקום פנוי. הגעתי רעבה מאוד ובמצב רוח משובח במיוחד. המקום מאוד יפה, המזג אויר היה קסום, בקיצור, כל הנתונים שרק אפשר כדי להוסיף ולשבח ולרכך ולסלוח. הבעיה שאז הגיע האוכל. - השירות היה מחורבן - האוכל היה לא טעים, לא במובן של "זה לא הטעם שלי" אלא במובן של לא השקיעו במטבח מספיק, הוא לא היה עשוי במידה שביקשנו, היה שם יותר עצמות מבשר והבשר לא אכיל, הדברים שמסביב לבשר היו יותר אכילים אבל מועטים באופן יחסי ובלתי מספקים בעליל, והמחיר ? בשמיים. רשמתי לעצמי לא לחזור לשם לעולם. - אגב, אח"כ שאלתי הכצעקתה ואולי זה היה יום רע וכו', והתברר לי שהחוויה הזאת ידועה ומוכרת במסעדה הזאת.

המוזרה

New member
החוויה שלי היתה אחרת לגמרי

ואכלתי שם ארבע פעמים בשנתיים האחרונות. עדיין יקר להחריד, אבל האוכל היה משובח. (גם הבשר וגם התוספות)

עיניים

New member
../images/Emo141.gif שלוש נקודות על המפה

לפני הכל- חייבת להתוודות שלא קראתי את כל השרשור. המלצות: צפון: אחוזת דוברובין. מסעדה חמימה ונעימה, הנמצאת בחצר החווה האוטנטית של משפחת דוברובין, ליד האורוות. נמצאת על הדרך בין טבריה לצפת. מרכז: "כד קפה" בכפר הס שבגוש תל מונד. רפת גדולה לשעבר, שעברה שיפוץ מדהים, והפכה לקפה-מסעדה בעלת שם דבר באיזור. תל אביב: "קופי-בר" ביד חרוצים, מקום שלא נס ליחו. לפני כשנה נפתחה באבן גבירול, מול כיכר רבין - אחותו של ה"קופי בר" - ה"בּרָאסֶרִי". <בשתיהן יש להזמין מקום מראש> מחירים? לא לשאול אותי. אני לא מתערבת בתשלום.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif אשכרה?

דווקא אשכרה - אני מממנת בעצמי, <חומוס אשכרה, כמובן>
את השאר - אני מנועה מלגלות. <אגב - מנועה מלגלות או מנועה לגלות?> ובכלל, איזה יופי של מילה לתרבות העברית: מ-מ-מ-ן / מ-מ-מ-נ-ת

צפונית לכפר תבור

ומזרחית. למעשה, משמעותית צפונית מזרחית לכפר תבור. נמצאת באזל. אני מאוד אוהב לבשל. במיוחד לאורחים...

renjintso

New member
ועוד צפונית לכפר תבור

ומזרחית לבאזל, יש המון מסעדות סיניות מוצלחות מאד, וגם מסעדות רוסיות שמגישות אחלה קוויאר, וברזילאית אחת שלוקחת את פפאגאיו בהליכה. לדעתי הפתיל הזה מוכיח סופית, שאין סיבה אמיתית לצאת מתלביב, אלא לנתב"ג.

גנגי

New member
ואם כבר לנתב"ג,

אז בבוסטון יש יופי של ארוחות. לא במסעדות.

גנגי

New member
חכי, שייגמר

הסמינר היהודי שלי. כשיהיו לי יותר משלושעות שינה ללילה ואני אתאושש קצת - ואז... כשימ"ש יחגגו את היוולדו של משיחם, אנחנו ננסה לחגוג את החנוכייה שלנו כמו שצריך. אנחנו נראה להם למי יש אור יותר גדול. שנאמר: שלי יותר גדול.

מזרחית...

אתה מתכוון שממשיכים מזרחה, חוצים את ערבות סוריה ופרס, ממשיכים בתנופה דרך קזחסטן וסין ויפאן, ממשיכים מזרחה מעל האוקיינוס שקט, יבשת אמריקה, האוקיינוס האטלנטי והאיים הבריטיים, ואחרי שממשיכים עוד כמה מאות קילומטרים מזרחה בשמי צרפת מגיעים ל-Chez Yuval עד כדי כך מזרחה? איך המחירים? יש עסקית?

קטנוני. זה היה "מזרחית" במובן

"מערבית". אין אמנם עסקיות, אבל המחירים ממש טובים, כוללים ארוח (לינה במקרה הצורך) ואפילו הדרכה בעיר. וכל זאת במחיר כרטיס טיסה לבאזל. לא דיל שווה?

אתה עלול להצטער על זה

תחמם את האש בסוף עוד נעלה על המטוס. אני כבר רואה את נעמה מחטטת לך בארונות, תמר מוחקת לך קבצי תוים במחשב כדי לפנות מקום למשחקים שלה, קרן לוקחת את הגברת שלך למסע קניות שיחסל את סיכויי ההתאוששות הכלכלית שלכם ואני סתם יושב בסלון בתחתונים וגופיה, מגרד את הבטן ותוקע גרפסים, ואתה כמובן תחייך חיוך של חסד וטוב לב ותגיד לי "אין כמו לקבל אורחים".

המוזרה

New member
במקרה שלי זה ממש ממש משתלם...

כי כרטיס טיסה לא עולה לי מאומה (כמעט) משהו לחשוב עליו...

עוד לא סיימת

לפנייך ארבע אפשרויות, בחרי את המתאימה ביותר: - חיטוט בארונות - מחיקת קבצים - מסע קניות - גירוד וגרפסים

למעלה