מסעדות שוות

חMודי

New member
מסעדות שוות

רציתי לדעת מה נחשב למסעדה יותר טובה מבחינת חומרי הגלם והמחירים - בעבור המנה והכמות שלה 'מראבו' ו''מסה'' - ברח' הארבעה 19, ת''א. ליום הולדת ?

מיתר44

New member
שאלה מוזרה

או שמא לא נוסחה כראוי. בדרך כלל עלות חומרי הגלם נמצאת בנוסחה לחישוב עלות המנה. זאת אומרת שמנה בה מצויים כמהין טריים שמחירם אלף לי״ש לקג׳ תעלה כפי הנראה יותר ממנה זהה לחלוטין בה אין כמהין אלא, נניח שמן כמהין. הנכון הוא שיש מסעדות בהן מחיר המנות הכאילו זהות אבל מנצלות חומרים נחותים, מישרות קו ולכן פה בפורום משתמשים לרוב במושג vfm. עכשיו, מה בדיוק יקבע לך אם תחליטי לסעוד באחת משתי המסעדות שציינת? עלות המנות? איכות המרכיבים?

חMודי

New member
תודה, אני רוצה לדעת מה מסעדה שיותר מומלצת

מבחינת המנות כאלו שחזרו פעם אחרי פעם והיו מרוצים מהמנה.

lady_anne

New member
על מסה רוב הביקורות חיוביות

על מאראבו יש חילוקי דעות חריפים.

Gרר

New member
כבד אווז בשוקולד

פעם ראשונה שלנן שם אכלנו את זה פעם שניה ויתרנו כי זה לא היה בעסקית ומה זה הצטערנו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד מנות שאהבנו - סיגר "באקלאווה" עגל. - סלמון מקורמל שהוגש עם ריזוטו קוקוס וקרם חציל אסיאתי והשד יודע מה עוד - מנה מעולה. גם במאראבו היינו כמה וכמה פעמים. אני מסכים עם ינשופית לגבי מסה. האוכל במאראבו היה בסדר אבל לא משהו שהפיל אותי מהכסא. במסה המנות שציינתי, כל אחת לסוגה, היו מאד מיוחדות ולא יודע איך זה אצלך אבל במסעדות אני בדרך כלל מחפש את המיוחד והמקורי.

החתולית

New member
בדקת את החיפוש של הפורום ?

באמצעות החיפוש תוכל למצוא דיווחים על שתי המסעדות, כולל תיאורי המנות וחוות הדעת של הגולשים עליהן.

למעלה