מסעדות בניו יורק

adidushim

New member
מסעדות בניו יורק

בקרוב אני מתקפל מכאן לתקופה מסויימת, והכיוון ע"פ מה שהבנתם מהכותרת הוא ניו יורק. מכוון שאני נורא אוהב לאכול במסעדות באתי לכאן לקבל המלצות ולתת המלצות לגבי מסעדות במנהטן והאזור. מסעדות טובות שזכור לי שמן הן : Olive Garden - שבטיימס סקוור. אוכל איטלקי מעולה. סלט הבית שלהם ממש מומלץ, פסטות מעולות . Hatsuhana - מסעדה יפנית ברמה מעולה ואווירה נעימה.מגישים סשימי טרי מאוד. ההכנה נעשת מול הלקוחות. המסעדה נמצאת בשדרות פארק. Oyster bar - נמצאת בתחנת Grand central ברחוב 42. מסעדה יוקרתית עם מבחר גדול של צדפות ושאר מאכלי ים טובים. לשם הלכתי כמה פעמים , והשרות יעיל ומהיר , אבל בכ"ז משהו היה חסר. דיי יקר Green field churrascaria- מסעדה ברזילאית בסגנון פפאגאיו- אכול כפי יכולתך. אם אני לא טועה אז משלמים מראש 25$ , המלצרים עוברים עם שיפודים בין השולחנות, שוב אותו עניין עם נורות אדומות וירוקות. נמצא ב Corona. Haullian's - מסעדה אמריקאית , מאכלי קייג'ן. למעשה זאת רשת שאפשר למצוא הרבה סניפים שלה בניו יורק. אחד מהם הוא בבניין האמפייר סטייט. אוירה סבבה ואוכל טוב (חלק מהמנות שם דיי כבדות- נו, קייג'ן). מעבר לכך ישנן דלי'ס טובים (למרות שאני לא משוגע על מקומות כאלו) , כמו Dean & deluca - נמצא בווילג'. דיי יקר, אבל אוכל טוב. zabar's בשדרות קולומבוס. מקום מגניב ועמוס. זהו. אם מישהו רוצה כתובת מדוייקת של איזשהו מקום יכול לשלוח מסר . תהנו.

liti

New member
יו איזה כיף! אפשר להצטרף?

לא הייתי מתנגדת להתחלף איתך! האמת שמכל ההודעות הקודמות שלך אני לא סגורה אם את/ה בחור או בחורה
אבל נדמה לי שבפעם האחרונה סגרנו על בחור... בכל מקרה ולענייננו, יש ביקורות רבות על מסעדות בניו יורק- כולל של אמא של פיונה שהייתה שם החודש- במאמרי הפורום תחת הקטגוריה "מסעדות ברחבי העולם" בהם תוכל להעזר. בנוסף, יש את gmgy שגרה בניו יורק ומדי פעם כותבת לנו המלצות ותוכל להיעזר גם בה. מקווה שתיהנה ותחזור עם הרבה ביקורות, המלצות ותמונות!

גידי42

New member
לאוהבי הבשר - חובה

למרות שיצא לי לאכול במסעדות נהדרות בניו יורק יש אחת שאני מקפיד לחזור אליה בכל פעם ופעם "פיטר לוגר" לא היה, אין, ולא יהיה סטייק "ניו יורקר" כמו במסעדה הזו. נתח הבשר כמו נלקח מדינוזאור, המנה מספיקה ל-2 בקלות, המסעדה מעוצבת כמו בתקופת היובש ובקלות אפשר לדמיין את אל קפונה והסנדק יושבים ואוכלים איזה סטייק עסיסי, נוטף דם, מה שנותן להם השראה לרצח הבא! מקום נוסף נחמד , גם לאוהבי הבשר באשר הם, הוא "סמית אנד ולנסקי" שבהשראתם פתחו בת"א את בירנבאום ומנדלבאום העיצוב דומה וגם האוכל. לגבי הכתובות , לי זה פשוט: נכנסים ל- YELLOW CAB אומרים את שם המסעדה המבוקשת והופ, נפרדים מכמה "ירוקים" ואתם שם. ניו יורק או לא ניו יורק?

adidushim

New member
השאלה המתבקשת כמובן

היא מכמה ירוקים נפרדים כשמזמינים את הדינוזאור

adidushim

New member
למי שמעוניין (אני למשל)

מצאתי את הכתובת של המסעדה PETER LUGER STEAK HOUSE 178 BROADWAY BROOKLYN NY תהנו.

גידי42

New member
כל הכבוד!!!

אכן נפרדים מכמה "ירוקים" אבל המנה מספיקה ל-2 ואם מזמינים גם רק מנה ראשונה אחת אז זה לא נורא!

למעלה