מה התקציב? מה אתם אוהבים? מה ילדיכם אוכלים?
אני מצטרפת להמלצות שניתנו כאן לגבי רפאלו, סינטה-בר, קפה לואיז, אבל כולם מקומות יקרים יחסית, תפריט לא מאוד מגוון ודי ממוקד בכיוון מסוים, לא בטוחה עד כמה יתאימו לילדים מבחינת היצע האוכל, וגם העסקיות שלהם לא זולות. כך גם לגבי "סנטה מריה" (שאישית טרם סעדתי בה, אבל עברתי על התפריט ורובו ככולו לא ממש לילדים; אולי יש מנות מיוחדות לילדים).

אם אתם מחפשים עסקיות בהנחה משמעותית יותר, נסו את "פסטו" בכיכר ספר – איטלקית במובן הרחב של המילה, מחירי ביניים (תלוי של מה), ועסקית בהנחה של 25% עד 18:00, שזה מאפשר גמישות לא רעה. יש מנות לילדים. ממליצה לבדוק באתר שהתפריט מתאים לכם ולא חל שינוי בעסקיות (כדאי לבדוק מראש על כל מקום שאתם שוקלים ללכת אליו).

כמו כן במרכז הכרמל נמצאת מסעדת בשרים בשם "מיט". היא אמנם לא מה שהייתה פעם, אבל יש לה כיום מבחר גדול יותר של מנות נוסף על הבשרים, כולל מרקים, סלטים, פסטות ועוד (כמובן, אם מחפשים התמקצעות בסוג מנות מסוים עדיף מראש לבחור מסעדה שממוקדת בהם). יתרונה בכך שבעסקית יש אפשרות ל-40% הנחה על כל התפריט, וזה כבר מביא את המחירים לרמה משתלמת למדי.

אלה לא מסעדות מיוחדות שלא תמצאו במקומות אחרים, אבל הן לא רעות לסוגן, יש מגוון ותמורה טובה למחיר בעיניי (בעיקר בעסקיות).

אם אתם מחפשים מסעדה ברמה גבוהה, אני ממליצה על "הנמל 24" (בנמל). יש עסקיות, אבל המחירים כבר גבוהים יותר (וגם בה אני לא יודעת לגבי ילדים).