מסעדות בחיפה

עמיר75

New member
מסעדות בחיפה

שלום,
נהיה בחיפה מהיום ועד יום ג'. מה שאומר כמה ארוחות ערב וכמה ארוחות צהריים, עדיף עסקיות.
הרכב כולל ילדים בני 7 ו-4, ואנחנו נהיה בנוה שאנן/זיו, אבל יש מכונית.
נשמח לקבל המלצות מכל הסוגים, אבל שיתאים גם לילדים.
תודה רבה

salo22

New member
נו"ש והסביבה

לא המלצות אלא סקירה -
קרוב למרכז זיו לא תמצא למיטב זיכרוני יותר מידי אופציות, יש לך ממש במרכז עצמו את פלאפל זוהר ומעבר לכביש במרכזון יש גלידריה שנקראת נדמה לי נוצ'יולה, שוב לא יכול להמליץ אבל יש להם תעסוקה לא רעה עם ילדי הסביבה. כמה מטרים משם יש חומוסיה ולצד השני של הכביש יש דומינוס פיצה.
קונדיטוריה שני לא רחוקה משם, אופציה למתוק ואוכל של בתי קפה.
אופציית האוכל הכי טובה מבחינת מרחק קרוב יחסי, היא הסינטה בר, בהחלט יש עיסקיות. בהיכל הספורט רוממה, בערך דקת נסיעה ועשר דקות הליכה בירידה מזיו, יש את הבורגר סלון, לא הייתי. אתה יכול ליסוע באמצ"ש בצהריים לכיוון ואדי ניסנס ועיר התחתית ויש אפשרויות רבות שם.

trilliane

Well-known member
מנהל
ממליצה על "שני" בטרומפלדור

כשר חלבי ולא רע בכלל (סלטים, ארוחות בוקר וכו' ועוגות סבבה).
&nbsp
כמו כן בסוף טרומפלדור פינת הגליל (וקצת שמאלה) נמצאת "זנזרה" שהיא סוג של מסעדה איטלקית עממית (כלומר לא באמת איטלקית...). האוכל סביר וגם המחירים; אין סיבה לטרוח ולהגיע אליה במיוחד, בפרט אם מחפשים משהו ברמה גבוהה, אבל אם צריך מסעדה מהסוג הזה ולא רוצים לנסוע, טוב לדעת שהיא שם.
http://www.2eat.co.il/zanzara/

horseradish

New member
מצטרפת להמלצה על הסינטה בר

וממליצה גם על הבורגר סאלון - הם ממש טובים לדעתי

לגבי אזור זיו - נסו את פסטה מרקט - מסעדונת איטלקית ממש חמודה עם אוכל איכותי במחירים סבירים לגמרי ושירות מעולה.
מעבר לזה - סנטה מריה ושוואנטינא בסטלה מאריס מומלצות מאוד, קפטן נמו ודוזאן במושבה הגרמנית גם כן. לנולה סוקס במרכז זיו יש עסקיות משתלמות מאוד וגם מינה סטיישן במרכז הכרמל מומלצת.

כמה המלצות

רפאלו, מסעדה איטלקית סבבה בקניון קסטרא.
חומוס פארג'/אבו שאקר- נמצאים זה לצד זה בעיר התחתית, בשדרות המגינים 29. מאוד מפנקים, עם סלטים מעולים.
קפה לואיז בציר מוריה אם אתם בענייני אוכל בריאותי (אבל לא בטוחה שיש עסקית).
בימי שלישי בערב יש במעיין הבירה מין האפנינג קבוע- סוגרים את הרחוב, מוציאים שולחנות ויש הופעה של להקת הבית. נחמד לילדים לדעתי. מחירים די עממיים.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

trilliane

Well-known member
מנהל
רפאלו נהדרת, אם כי לא זולה, יש לקחת בחשבון

לקפה לואיז יש עסקית, אבל לא בטוח שהיא משתלמת...
מצד שני אני לא בטוחה שהוא מתאים כ"כ לילדים (תלוי מה הם אוכלים).

trilliane

Well-known member
מנהל
מה התקציב? מה אתם אוהבים? מה ילדיכם אוכלים?

אני מצטרפת להמלצות שניתנו כאן לגבי רפאלו, סינטה-בר, קפה לואיז, אבל כולם מקומות יקרים יחסית, תפריט לא מאוד מגוון ודי ממוקד בכיוון מסוים, לא בטוחה עד כמה יתאימו לילדים מבחינת היצע האוכל, וגם העסקיות שלהם לא זולות. כך גם לגבי "סנטה מריה" (שאישית טרם סעדתי בה, אבל עברתי על התפריט ורובו ככולו לא ממש לילדים; אולי יש מנות מיוחדות לילדים).
&nbsp
אם אתם מחפשים עסקיות בהנחה משמעותית יותר, נסו את "פסטו" בכיכר ספר – איטלקית במובן הרחב של המילה, מחירי ביניים (תלוי של מה), ועסקית בהנחה של 25% עד 18:00, שזה מאפשר גמישות לא רעה. יש מנות לילדים. ממליצה לבדוק באתר שהתפריט מתאים לכם ולא חל שינוי בעסקיות (כדאי לבדוק מראש על כל מקום שאתם שוקלים ללכת אליו).
&nbsp
כמו כן במרכז הכרמל נמצאת מסעדת בשרים בשם "מיט". היא אמנם לא מה שהייתה פעם, אבל יש לה כיום מבחר גדול יותר של מנות נוסף על הבשרים, כולל מרקים, סלטים, פסטות ועוד (כמובן, אם מחפשים התמקצעות בסוג מנות מסוים עדיף מראש לבחור מסעדה שממוקדת בהם). יתרונה בכך שבעסקית יש אפשרות ל-40% הנחה על כל התפריט, וזה כבר מביא את המחירים לרמה משתלמת למדי.
&nbsp
אלה לא מסעדות מיוחדות שלא תמצאו במקומות אחרים, אבל הן לא רעות לסוגן, יש מגוון ותמורה טובה למחיר בעיניי (בעיקר בעסקיות).
&nbsp
אם אתם מחפשים מסעדה ברמה גבוהה, אני ממליצה על "הנמל 24" (בנמל). יש עסקיות, אבל המחירים כבר גבוהים יותר (וגם בה אני לא יודעת לגבי ילדים).

עמיר75

New member
תודה רבה

תודה רבה לכל העונים, אני מניח שאנחנו לא נלך למסעדות ממש יקרות כי די חבל לדעתי לעשות את זה עם ילדים, אבל אין בעיה גם עם מסעדות חצי יקרות.
אדווח בקצרה אחרי שאחזור

למעלה