מסעדות באילת

יובל 42

New member
מסעדות באילת

שנים שלא הייתי שם ונוסע בסוכות. מה חדש? מה מומלץ? דגים ופירות ים - המפלט האחרון או פאגו פאגו? (או משהוא אחר). בשרים? איטלקי? תודה מראש.
 

karpe

New member
המחבוא של אידי

חובה לקרניבורים. אחד הסטייקים הטובים שאכלתי (פילה יען מומלץ)
 
המחבוא של אדי

אכזבה מובטחת
הייתי שם לפני ארבעה חודשים חוות הדעת מצויה כאן
 

Merav B R

New member
../images/Emo27.gif

הנה אחד השרשורים בנושא מהקיץ האחרון, לא משתנה שם הרבה לאורך זמן...
 

יובל 42

New member
דווקא מנסיוני משתנה המון

רוב המסעדות לא מחזיקות מעמד יותר משנתיים-שלוש וגם אלה שכן מחליפות שף/בעלים או סתם תופסות תחת מכמה ביקורות טובות. בכל מקרה עברתי על החיפוש המתקדם ויצאתי קצת מבולבל נראה שאין אפילו מסעדה אחת באילת שיש עליה הסכמה כללית. לפחות התעודדתי מחוות הדעת על ארוחת הבוקר במלון דן ששם אהיה ומזה שלפחות לארוחות קלות יש לי את קפה רגאטה ממש מתחת למלון. תודה בכל מקרה (ואם למישהו יש משהו להוסיף אשמח)
 

Merav B R

New member
התכוונתי לאילת.

דווקא שם רוב המסעדות שומרות על יציבות קיומית, אבל גם על יציבות בינוניות מרשימה, ובגלל זה לא מצאת הסכמה בחיפוש. יש כמה מסעדות שהן סבירות, אבל גם בהן יש שחווים נפילות ואי אפשר להצביע כנראה על אף אחת כ- WOW. הרשימה כפי שאני זוכרת (ובאמת, מעט בה השתנה ב- 6-7 שנים שאני נוסעת לאילת בקביעות של פעם-פעמיים בשנה): איטלקי: לה קוצי'נה (סבירה), רגטה (נחמדה, פיצריה) דגים: המפלט האחרון (מזעזעת בעיני), בוסטון פי אנד גריל (לא הייתי) אסיאתי: ג'ירף (סטנדרטית), ג'ינג'ר (לא הייתי, בין החדשות), מיי גארדן (ככה, לא נהנתי), יאקימונו (סושי, לא הייתי) מקסיקנית: סנטה פה בשרים: ברזיל (טובה בעיני), קזה דו ברזיל (אומרים כאן הרבה שלא) שף : ג'ולסון (לא הייתי, בין החדשות יותר), רטרו (היתה בסדר) עוד שלא הייתי: המחבוא של אדי, או ביסטרו ויש עוד ברשימה כאן
 

ננה f

New member
דיווחים מאילת, יד שניה

האיש מדווח ש... סנטה פה, אכלו שם המון, נחמדה מאוד. ברזיל- היה בציטוט מדוייק וממצה- נ-ה-ד-ר. (היתה פה ביקורת או שתיים עם תלונה על חשבון מנופח עקב שכרות הסועדים שלא בדקו חשבון. אז... שימו לב לחשבון. אל תוותרו. ג'ינג'ר- הם היו גם שם בפעם האחרונה, ודי נהנו, מזרחרחוקי כזה...(אוף חלילוש איך אתה עושתזה?) לא בשורה.
 

יובל 42

New member
../images/Emo140.gifתודה על הסיכום הממצה

אם יהיה לי במה לחדש אחזור לכאן אחרי החופשה.
 

prizman

New member
אם להתחיל מהסוף אז למה?

למה לך לנסוע, עוד באחד השבועות העמוסים בשנה, לעיר התיירותית לעייפה הזו. שאלה רטורית. סנטה פה נחמדה בהחלט. המיפלט האחרון מזגזג. בשני הביקורים האחרונים שלי שם היה פשוט מצויין אבל לא בכל הקודמים. פאגו פאגו חביב פלוס. בוסטון, ראשונות לא רעות עיקריות די משעממות. רגאטה פעם היה מצויין. בפעמים האחרונות שהייתי היה סגור ושמעתי שפתחו שוב, לא יודע איך עכשיו. על ג'ינג'ר שמעתי שנחמדה. ג'ירף הייתה סתמית ומטה. אם אל גאוצ'ו במתכונת הקבועה אז כדאי בתחום הבשר.
 

smartblonda

New member
בביקורי האחרון באילת (לא מזמן)

ביקרנו בין היתר ,במפלט האחרון, ויצאנו מאוד מרוצים.
 

ahuvaw

New member
../images/Emo31.gif רק לא ברזיל

רמאים, גנבים עובדים על אנשים שותים עם אנשים ע"ח הבית ואח"כ מכניסים בחשבון. הבשר טוב אבל לא מספיק טוב כדי באמת להנות כי ללא אלכוהול מה שווה הבשר ואלכוהול שם זה טירוף פשוט לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
 

ו שתי

New member
אמנם הביקור האחרון שלנו

בעיר היה בסימן בלתי קולינרי בעליל, אבל- ג'ינג'ר בסדר, עם פאגו-פאגו שמענו דברים טובים, העסקיות של סנטה פה שוות, ועל בית הקפה בהרודס "גארבו" שמענו גם דברים מפתים, אם כי לא הספקנו לבדוק. מג'ירף תדיר רגליך, האוכל ממש לא משו אחרון: ג'ולסון, רטרו במרידאין ולורנס: לא מרגישה שיכולה לתת עליהן חוו"ד, היות ובאף אחת מהן לא אכלתי באחרונה, אבל שווה לחפש ביקורות. לנסוע לאילת בחגים זו בהחלט חוויה מיוחדת (בפולנית, כן?)
 
למעלה