מסעדות באילת

תסה

New member
מסעדות באילת

נוסעת מחר על הבוקר לאילת,המלצות למסעדות תתקבלנה בברכה. תודה

דבר ראשון!

שימי לב לחשבון כי אילת בטרנד חדש (לפחות היתה לפני חודשים) של הוספת 12% שירות לחיוב בכרטיס האשראי בנוסף לסכום החשבון הסופי
לא להתפתות- בקשי שיורידי זאת וקבעי את כמה טיפ לתת. אגב, זו אחלה מרמה למס הכנסה כי זו "הוצאה מוכרת" שנכנסת לעסק ולאו דווקא למלצרים. דבר שני- המסעדה היחידה שאמליץ עליה היא "סנטה פה" שנמצאת מתחת למלון קיסר. תחסכי מעצמך השפלה ואל תכנסי לטקסס גריל שנמצאת מתחת למוריה. עוד פרטים

neta2

New member
מעדות שמיעה בלבד:

יש את המסעדה של רפי כהן ואהרוני במלון מרידיאן. שמעתי שהיא מצויינת אך מעט יקרה. שווה לבדוק ולהזמין מקומות, נדמה לי ששמה "רטרו"? ואם רפי כהן ואהרוני הם האחראיים, אין לי ספק שהאוכל מעולה.

missB

New member
היינו לא מזמן במסעדה באילת

אם אינני טועה היא נקראת כוכב הים האדום או משהו כזה. זו מסעדה בתוך מצפה תת ימי כך שחוץ מהאוכל האוירה מדהימה. האוכל עצמו גם היה נהדר. המנות נדיבות וכל מה שטעמנו היה מצויין.

פומפיה

New member
המלצות (../images/Emo18.gif אין כניסה להודעה)

כוכב הים האדום - מסעדה שהתפרסמה בעולם בעיקר בזכות המקום - מתחת למים, והעיצוב המיוחד. מעבר לחוויה, גם האוכל מצויין והשירות אדיב מאוד.
סנטה פה - למרות שאני לא חובבת בשר (אל תספרי לאף אחד, אבל הוצאתי את ההמבורגר מהלחמניה...
) מאוד נהניתי שם. גם מהתוספות שהיו על הצלחת ובעיקר מהאווירה...

bluefish

New member
כנראה שהייתי כוכבהיםהאדום אחר../images/Emo122.gif

כי זה שאנחנו היינו בו לפני חצי שנה מול מלון מרידיאן היה מיושן ומוזנח המנות הגיעו שבורות. באמת אל הצחקו המנה של הדג נראתה כאילו נפלה מהצלחת, טפסו אותה באוויר והחזירו לצלחת.
ובכלל האוכל היה די סתמי אך יקר.

נתנאלה2

New member
אם את חובבת בשרים

קאסה דה ברזיל (כמו פאפגיו רק יותר טובה) מעבר לבשרים הטובים האוירה מדהימה ובעל הבית שנראה יותר כמו אינדיאני חורז חרוזים ....... הסיגנון הוא אכול כפי יכולתך אבל בקצב שלך בתחילת הארוחה מוגשות 5 מנות פתיחה מצוינות ומטבע שצידו האחד ירוק - מה שאומר שלשולחן יוזרמו בשרים וצידו השני אדום - לא יוזרם בשר אם אתם רוצים לאכול בשישי בערב כדאי להזמין מקום מסעדה איטלקית מעולה פסטורי היצור של הפסטה והלחמים הוא במקום וזכורה לי במיוחד מנת פסטה ברוטב בטטות

Chewbacca

New member
המלצה נוספת

פדרו - נמצאת באחת משכונות המגורים בעיר, בקשו מכל נהג מונית, מסעדה ביתית משפחתית שעושה בשרים מצויינים. ועוד אחת - כשאני הזכרתי בפני אחד מחבריי האילתים את קאזה דה ברזיל הוא סיפר לי על מקום עוד יותר טוב שנקרא ברזיל אותו סגנון רק יותר טעים, לפי דבריו.

למעלה