מסעדות באילת..

violeta4

New member
מסעדות באילת..

היי,
אנחנו יורדים לאילת בעוד שבועיים ומעוניינים לאכול במסעדות 'מיוחדות',בדרך כלל אנחנו הולכים על אגאדיר מוזס ושאר הרשתות המוכרות,הפעם אנחנו רוצים לנסות משהו חדש.
הייתי רוצה לשמוע על מסעדות דגים ופירות ים מולצות ובכלל כל מסעדה מומלצת שיש לכם.

ואם מישהו היה במסעדה 'המחבוא של אדי' או 'המפלט האחרון' אשמח לקבל ביקורת..

תודה לעונים :)

החתולית

New member
תוכלי למצוא דיווחים באמצעות החיפוש של הפורום

היו דיווחים על המחבוא של אדי ועל המפלט האחרון, והרבה שירשורים על מסעדות באילת.

Noich80

New member
אני חושבת שיקימונו פתחו סניף באילת

צריך להיות לא רע...

Gargeran

New member
משולש הכשר-זול-טעים

אם זה כשר וזול, זה לא טעים
אם זה כשר וטעים, זה לא זול
אם זה זול וטעים, זה לא כשר

;)

נחשונת

New member

קבלי:

המחבוא של אדי והמפלט האחרון הן שתי מסעדות עם אוירה של פעם אבל בשני אופנים שונים. המפלט זו מסעדה בניחוח וטעמים של שנות ה- 80. דגים שבד"כ עשויים טוב, פירות ים שעשויים קצת פחות טוב אבל סביר. אין שום דבר מפתיע או עם טוויסט במנות. דג עם לימון ותפ"א בצד. אבל המנות נדיבות ונעים לשבת במסעדה שנראית כמו מתוך מרינה ועדיין ישהרגשה של מלכודת תיירים. המחבוא זו מסעדה שמצטיינת במנות בשר מעולות, גם הפסטות זכורות לי לטובה. אין בה אוירה "חדשנית", משמע: המנות לא בגודל דוגמית והאוכל הוא מוקפד ולא "פיוז'ני". שתיהן לא זולות.
המלצות נוספות למסעדות באילת: "המסגר 5" - מסעדה מפתיעה באיזור התעשיה עם אוכל מיוחד שנעשה באהבה אבל הוא 180 מעלות ממסעדות הרשתות שבד"כ אתם אוכלים בהן. תפריט משתנה על פי חומרי הגלם שהדרימו עם טוויסט אישי. אם אתם מחפשים הרפתקאה קולינרית זה המקום. רק ודאו שעות פעילות ובואו עם ראש פתוח. מומלץ בחום.
"ממלכת הדניס" - מסעדת דגים (כשרה אם אינני טועה, לא בטוחה) שממוקמת מאחורי איזור המלונות. סלטים מגוונים וטריים לראשונות, לחם טעים ודגים מעולים.
"פסטורי" - מסעדה איטלקית משפחתית בכניסה למרינה. VFM מצויין. האוכל זכור לנו ממש לטובה. הכל. היתה מנת פסטה עם אספרגוס ולימון שעדיין מתגעגעים אליה, פיצות מעולות, והקרניבור היה מרוצה גם מהבשר.
מקווה שעזרתי
תהנו

נחשונת

New member
עוד מקומות

פדרו - מסעדת בשרים שלפחות בעבר הייתה מצויינת.

אל גאוצ'ו - הסניף הטוב בארץ.

ראנצ' האוס במלון רויאל ביץ' - בשרית, כשרה בעוונותי.

לה קוצ'ינה באותו המלון על הטיילת - איטלקיה ובפוקס לא כשרה וטובה.

למעלה