מסעדות באילת - מי מכיר ?

michal24

New member
מסעדות באילת - מי מכיר ?

היי לכם נוסעים לאילת עוד שבועיים, סוף סוף קצת חופש. יש מסעדות מומלצות ? מחפשים מקומות חמדים, לא יקרים במיוחד, נוף לים אפ אפשר אבל לא חייב. מישהו היה במסעדת קולומבוס ? במסעדת גריל מברזיל ?

yalagala

New member
מקווה שהן עוד טובות

לא הייתי בהן ממזמן אבל כשהייתי הן היו טובות: תמרינד במלון הרודס - גורמה צפון אפריקאי יש אחת קליפורנית במלון דן - שכחתי את שמה

meravbr

New member
הנה כמה

שעלו בחיפוש מהיר ... אני גם התלבטתי לא מזמן והחלטנו על רטרו והיפנית בהילטון (שבוע הבא...) ושימי לב בשרשור השלישי - הפניה של ליטי למאמר (!) על העיר הדרומית ומסעדותיה... שיהיה יאמי לכולנו!

adidushim

New member
לגבי יקימונו היפנית בהילטון

מחר ההורים שלי שם. המסעדה כדאית? המטבח הוא יפני או מתעסק רק בסושי? תוגה על התגובות מראש, עדי.

meravbr

New member
כל מה שאני יודעת עליה היא שהיא

כשרה (כלומר סגורה בשישי בערב). את השאר נגלה שבוע הבא...

חמניה1

New member
היא לא סגורה ביום שישי

בפתיחה הם נהגו להגיש פריטים חמים ביום שישי. בפעמיים האחרונות שהיינו כל התפריט היה גם ביום שישי.

meravbr

New member
לא

אנחנו נהיה ברויאל ביץ' (לא רחוק...) לרגל "אנאפזה במדבר" ששמענו עליו רק דברים טובים...

חמניה1

New member
תהנו באנאפזה

אנחנו היינו בשנה שעברה. ניסיתי לשכנע את האיש ללכת להופעה השנייה השנה ולא התאים לו. אנחנו ביקימונו ביום רביעי.

Rosse

New member
המסעדה של ללו

אין נוף. בתוך העיר. אוכל טוב, טרי. מקום נחמד ביותר. דקורציה מזרחית מיוחדת. הסרדינים הממולאים מענינים וטובים.

bluefish

New member
נוף ים יוצא דופן יש בכוכב הים האדום

המסעדה מיתחת למים והאוכל די טוב - חוויה

ב ה י ר

New member
|רמקול המסעדה של אהרוני ורפי כהן

"רטרו" מתחת למלון מרידיאן. ממליצה בחום חזרנו מאילת אתמול והטעם עדיין נישאר בפה. הסיגנון הוא ים תיכוני. הבעיה היחידה שהמסעדה כשרה ולכן לא פתוחה בשישי-שבת.

meravbr

New member
אני בשוק, אני באלם, אני א-מ-ו-מ-ה!

טוב שאמרת! תכננתי ליום שישי בערב!!! מה נעשה, אנא נלך? טוב, כנראה שזה יהיה סושי ביום שישי (יאקימונו בהילטון) ורטרו בשבת. צריך להזמין מקום כבר מעכשיו? מה את אומרת?

ב ה י ר

New member
אנחנו היינו ביום חמישי בערב

והזמנתי מקום בצהריים כי חשבתי שיהיה עמוס אבל המסעדה היתה חצי ריקה. קחי בחשבון שהם פותחים מיד בצאת שבת שזה בערך ב 20:00 כך שלא ניראה לי שיהיה עם מי לדבר לפני צאת השבת. ותבואו רעבים מאוד! כי יש להם מבצע של כל המנות הראשונות ב 30 ש"ח לאדם מביאים איזה 20 צלוחיות (קצת יותר גדולות מצלוחיות של מזטים סטנדרטים) הכוללות סוגים של דגים, בשר כבש וכנפיי עוף ומתלווה לזה 2 סוגיי לחמים מדהימים עם טפנד זיתיים, שמן זית ותערובת של מיונז חרדל ועשביי תיבול כל זה פשוט ממלא ואח"כ אין כמעט מקום לעיקרית. אגב, גם הקינוחים לא רעים בהיתחשב שכל הקינוחים פרווה. אל תפספסו את המרגריטה (לימונענע) אוףףףף איך שבא לי(למה אין אייקון מזיל ריר???) בקיצור מקנאה בכם, תהנו!

meravbr

New member
../images/Emo3.gifיוווו, כבר רוצה להיות שם!

איזה תיאור מגרה! תודה! איזה חגיגת שחיתות זו הולכת להיות (ואני עוד בעיצומה של דיאטה שברור שלא תחזיק מעמד דקה מהרגע שאני מריחה את אילת...)

גידי42

New member
לאכול סושי בבית מלון זה בערך

כמו לאכול צלע חזיר בבית הכנסת. פעם סעדתי ביקימונו ,בערב יום השואה והגבורה עם אורח מחו"ל בהילטון בת"א.כי כל המסעדות היו מן הסתם סגורות. (היינו מאד עצובים אבל גם רעבים מה עוד שזה לא בהכרך חייב לבוא אחד על חשבון השני) במילה אחת היה זוועה!!! יקר להחריד בלי שום טעם. אז המלצתי ליום שיש בערב "המיפלט האחרון" יש להזמין מקום מראש. לא תתבעסו!

meravbr

New member
טוב שאמרת,

האמת שכנראה שמה שיכריע יהיה כמה אני אחליט שאני פורצת את גבולות הדיאטה שלי - אם לגמרי, נחזור לסנטה פה (אני מתגעגעת אליה ולנאצ'וס עם סלסה טובה), אם פחות - אולי באמת למפלט האחרון שעוד לא היינו בה (נתמקד באיזה פלטת פירות ים), ואם אני אחליט על תפריט דיאטטי - זה יהיה סושי בכל זאת... אל דאגה, אין סיכוי שנשאר במלון ונאכל סלט גדול
חוצמזה, שמעתי שלא כדאי לאכול סלט גדול בערב כי זה עושה חומציות בקיבה - וזה בדיוק מה שאני הולכת להכין לי עכשיו (חסה, עגבניות, מלפפונים, פטריות, סלרי, רימונים ....)

ב ה י ר

New member
"המפלט האחרון"

אנחנו כבר הזמנו מקומות לשם ואיזה זוג שלקחנו אותם טראפ מהמלון אמרו לנו שהם קבוע אוכלים במפלט האחרון ושהמקום ממש הדרדר מבחינת האוכל. אז ברגע האחרון ביטלנו. הלכנו לכוכב הים האדום שהיה נחמד ,יותר בגלל האוירה של המסעדה.

ב ה י ר

New member
עוד משהו

המליצו לנו על "הדג הכחול" אבל כבר לא הספקנו שווה לבדוק.

למעלה