מסעדה שווה ביותר

• פותח הנושא gmgy
  • פורסם בתאריך

gmgy

New member
מסעדה שווה ביותר

שלום לכולם! אני מחפשת את המסעדה הכי שווה בארץ. אין גבול על מרחק/מחיר. מה אתם ממליצים? רקע: ליטי בטח זוכרת שפעם נתתי פה סדרה קצת עם ביקורות על מסעדות בניו יורק. ועכשיו אנחנו באים לביקור ורוצים ללכת למסעדה רומנטית שווה ביותר ביותר ביותר. תודה!

gmgy

New member
סיכום ביניים

מול ים במקום הראשון. ביועזר היינו... מה עם בלזק?!

Lear22

New member
רק שאלה

באמת מה סוג האוכל שאתם מחפשים? זה די קריטי. מול ים באמת - לא שהייתי שם עדיין... - אמורה להיות מדהימה אבל לכאלה שאוהבים פירות ים ודגים. מה ההעדפות?

liti

New member
../images/Emo99.gif איך אפשר לשכוח אותך?

שמחה לראות שהכל בסדר אצלכם
. לגבי המסעדה, אנו אכן זקוקים לפרטים נוספים בעיקר לגבי סוג האוכל שאתם מעדיפים.

paul_oyster

New member
דווקא במול-ים

אכלתי ארוחה בינונית (במחיר שערוריתי++). זו הייתה אמנם הפעם היחידה שהייתי שם, אבל האכזבה הייתה כל-כך קשה שלא חזרתי. אמנם עבר זמן מהפעם האחרונה שסעדנו בארכדיה, כך שאינני מעודכן, אבל: שם אכלתי את הארוחות הטובות ביותר בחיי (לא רק בארץ), בלי הגזמה. טובות יותר ממה שהזדמן לי לטעום בקרן, אוקיינוס (י-ם, לא הרצליה), רושפלד ותפוח הזהב ז"לם. טיפ: לוודא מראש שעזרא קדם יהיה במטבח. זו הגאונות שלו שמזנקת מכל צלחת. עוד טיפ: לא לוותר על הגבינות של שי זלצר. אלה שהוא שומר לארכדיה הן פסגת יצירתו.

פינליש

New member
זה באמת העלה לי באופן אישי את השאלה

מה המסעדה הכי טובה שאכלתי בה אי פעם. האמת שזה היה דווקא בלונדון כשהתארחתי אצל חבר של אבא שלי, ואכלנו שם ארוחה עם איזה 70000 מנות וזה בכלל היו כמה ימים של שחיתות. אני זוכרת שם את שתי הארוחות הכי טובות של חיי. בארץ קשה לי קצת להחליט מה המסעדה שלעולם אני לא אשכח. אבל אולי הכי מתקרבת לזה זה דווקא אודאון ששם מעולם לא נפלתי ותמיד יצאתי מעונגת מתמיד.

gmgy

New member
תשובות

קודם כל סליחה על העיכוב, אבל הבדלי השעות מקשים... בקיצור, אני חושבת שהכי טוב להגיד שאנחנו לא אוהבים איטלקי. לא שונאים, פשוט שנינו לא חולים על פסטות וכאלו. ולכן, כמעט כל דבר אחר הולך. אנחנו אוכלים צרפתי, אמריקאי, יפני ועוד ועוד ועוד...

liti

New member
יש המלצות טובות על יקיניקו טנקה

זו מסעדה יפנית בהרצליה פיתוח שיש שם חדרים נפרדים ומתאימה לאירועים מיוחדים. אמנם לא הייתי שם עדיין (כידוע לחלקכם אין לי כל כך פרטנר ליפניות...) אך לפי התיאורים נראה שמדובר במקום שעונה על מה שאתם מחפשים. תוכלי לקרוא המלצות במאמרי הביקורות החודשיות של חודש דצמבר ושל ינואר.

למעלה