מסעדה רומנטית בצהריים

• פותח הנושא smtm
  • פורסם בתאריך

smtm

New member
מסעדה רומנטית בצהריים

שלום - רציתי לקבל המלצות למסעדה טובה ורומנטית למחר בצהריים. בויה/ מנטה ריי יתאימו? תודה

חמניה1

New member
ביום שישי בצהרים בויה לא כל כך

רומנטית. במנטה ריי אפשר למצוא פינה שקטה (אם תצליחו למצוא מקום). אני לא רוצה להשמע כמו תקליט שבור ושיחשבו שאולי יש לי מניות בגיליס, אבל אני חושבת שלצהרים זה מקום בהחלט רומנטי. ויש גם את ים 7 מתחת לדן אכדיה. מסעדת דגים טובה מאוד לדעתי, על הים שקטה וקומנטית. קצת יקרה לצהרים. בתאבון.

smtm

New member
עוד שאלות

הביקורות בפורום לא עושות חשק לבקר בגיליס או בים 7. איך ארטישוק ויועזר בשישי בצהריים?

Lear22

New member
יקרות...

כמה כסף את רוצה להוציא? לזוג,לא כולל יין

חמניה1

New member
זו הביקורת שלי על גיליז

ראשית אני חייבת לציין שאני ירושלמית במקור ובתור שכזאת אני מכירה את המסעדה מימים ימימה. כשנודע לי כי פתחו אותה ב"א, בשמחה וגיל הלכתי לבדוק במה מדובר. שגרתי בירושלים, המסעדה היתה נודעת בשירות הלא מי יודע מה שלה. אבל כנראה שהשנים והמשבר בתיירות לירושלים עשו את שלהם. הארוחה הראשונה שלנו בגיליז בנמל היתה יום לפני הלידה כך שהיא זכורה לנו מאוד לטובה. אני רוצה כרגע לכתוב על ארוחת הבוקר או יותר נכון בראנץ' בגיליז. הבעל היה היום מאוד רעב, במנטה ריי ענו לו שאין מקום וניתקו לו את הטלפון בפנים. הוא התקשר לגיליז והצליח למצוא מקום. עם ההגעה קבלנו לשולחן סלסלת לחם הכוללת לחם טרי אפוי במקום, בריושים וקרואסונים הכל טרי ונראה שאפוי במקום. בנוסף צלחת עם חמאה חתוכה, זיתים ריבה ודבש. בחרנו לנו קיר רויאל ובליני כאפטייזר (אפשר גם מימוזה או מיצי הדרים רגילים). הבעל הזמין ביצים עם עגבניות חריפות שזו בעצם שקשוקה משודרגת. מגיעה במחבת חמה לטענתו מאוד שווה. אני הזמנתי הפעם חביתה עם עירית פטריות ובצל. חייבת לציין שזו אחת החביתות המוצלחות שאכלתי. שתי המנות הגיעו עם סלט חסות מצוין, גבינה בולגרית ולבנה. לסיום שתינו קפה עם הקרואסונים המצוינים (אוי איך שהרגישו את החמאה). בפעם הקודמת לקחתי את הרוסטביף שהיה חבל על הזמן. לא זול אמרתי ? אבל שווה כל פרוטה. ארוחת בוקר 56 ש"ח לאדם. יותר יקר מהמתחרים על הים אבל הרבה יותר שווה הן מבויה והן ממנטה ריי. בתאבון

Lear22

New member
הבוקר שם הוא אחד השווים בתל אביב

אבל אני חייב להזכיר את הארוחת בוקר של רביבה וסיליה ברמה"ש שגם היא מצויינת ביותר. שמח שנהנתם. אני נורא אוהב ארוחות בוקר, כי אני - גם - איש של בוקר וזה עושה לי טוב. אני גם איש של לילה, אבל זה כבר סיפור אחר :)

למעלה