מסעדה משפחתית

שירה59

New member
מסעדה משפחתית

יש למשפחתי המצומצמת (אמאבא+3+גיס) כמה חגיגות לחגוג ביחד. המטרה : מסעדה נעימה שאפשר ללכת אליה ביום שישי אחה"צ מאוחר או ערב מוקדם, זולה (עיקריות של 50 ש"ח) ונעימה. הכל הולך, אבל עדיף מקום שיש בו בשר ודגים או רק דגים (כלומר לא בית קפה). האיזור: מאשדוד עד תל אביב

Yo-man

New member
ג'אקו מאכלי ים

יש להם עסקיות ב-49 או 55 ש"ח, כולל סלטים חופשיים ומנת דג או פירות ים או פרגיות על האש. בצהרים המקום מלא, אבל אחרי 16:00 כבר מתרוקן ונעים לשבת שם. יש סניפים בת"א (מתחת למגדל שלום וברמת החיל) יש בהרצליה (איזור המסעדות ליד הולמס פלייס), יש בנתניה, ואני משער שיש עוד... אני אוהב את המקום לאירועים משפחתיים, אבל לא לאירועים רומנטיים. (לפני עשור הם התאימו לכל אירוע, אבל זה כבר לא זה)

../images/Emo5.gif

לא מבינה איך אפשר להמליץ על ג'אקו כעל מסעדה בכלל (וזה מניסיון של הסניף הקיסרי - לא שאר הסניפים)

Yo-man

New member
רק ניסיתי לענות לדרישה

מנות עד 50 ש"ח, עיקריות שכוללות דגים או בשר ודגים, לא בית קפה... ולמרות ההמוניות שלפעמים אפשר להרגיש במסעדה הזו, כשהיא לא מלאה (זאת אומרת לא בשעות הצהרים ולא בשיאי הערב) היא אפילו נעימה עם מפות הניר, עומס הסלטים והאוירה המשוחררת של המקום. הסניף בהרציה, אגב, הוא המועדף עלי.

רוניM

New member
אני מצטרפת ל"אמא של עופרי וטל"

ג'קו הקיסריני זה סוג של בזיון. חומרי גלם נחותים ולא טריים! שירות דווקא סבבה (או שסתם "נפלנו" על מלצרית חביבה...) הייתכן ובסניפים האחרים המצב טוב יותר??? יש מישהו שהיה גם בסניף בקיסריה וגם בסניף אחר?

החתולית

New member
הסניפים בתל-אביב ובנתניה

דווקא נחמדים וחביבים. את זה של הרצליה לא אהבנו, בגלל אווירת חדר האוכל שבו. הסניף המועדף עלינו הוא הסניף ברח' אחד העם בתל-אביב, אבל בזמן האחרון אנחנו אוכלים יותר בנתניה בגלל הקרבה הביתה.

nalathe1

New member
אני זוכרת לג'אקו חסד נעורים

מהתקופה שהיה המקום הכי שפוי לחגיגת פירות ים וכל השאר הפריזו עם מחירים מפוצצים. לא מכירה את הסניף בקיסריה אבל בהרצליה, נתניה ותל אביב אוכלת לא פעם. הרצליה אכן לוקה באווירה, בתל אביב אוהבת ובנתניה אפילו מאוד. לגבי נתניה אני אולי קצת משוחדת כי מכירה כמה עובדים (במטבח ובפרונט) אבל מההיכרות הזו גם יודעת שלהאשים בזלזול בחומרי גלם אי אפשר. אכן ג'אקו עונה על הדרישות.

mars4

New member
הסוכה הלבנה ביפו.

גם סלטים "חופשי", גם דגים, גם בשר וגם חשבון סביר.

smartblonda

New member
מעט יקר יותר אבל שווה

בני הדייג בנמל ת"א הישן. ניסינו מנות רבות מתפריט הדגים והשרצים(שרימפסים)וכולן היו מצויינות. גם הסלטים שמגישים בהתחלה מעוליםםם.

שרי49

New member
השקד....בחשמונאים תל-אביב

גם דגים וגם בשר, מבחר סלטים טרי וטעים אוכל ביתי טעים מאד שמתאים לכולם. זאת מסעדת הבית שלנו.

למעלה