מסעדה כשרה שווה

incognito1980

New member
מסעדה כשרה שווה

מסעדות כשרות, לצערי, לוקות באחת משתי בעיות: 1. ניסיון תמוהה לחכות אוכל לא כשר (ע"ע שימוש מופרז ב"מחמאה"). 2. מחירים מופקעים. האם מישהו יכול להמליץ על מסעדה כשרה טובה באיזור מהרכז (גדרה-חדרה, אפשרות לסטיות קלות)? כזו שהיא טובה למרות היותה כשרה? כזו שנותנת אוכל טוב, חוויה וכו' במחיר רלוונטי? כעקרון אני מחפשת מסעדה ליום הולדת, ולא אכפת לי לשלם יותר אם זה שווה, אני רק לא רוצה לשלם, לאכול סטייק סוליה ולא להבין, על מה שילמתי פה? בקיצור - אני רוצה ללכת עם ולהרגש בלי. אפשרי?

נחמנית

New member
מעניין לשמוע את דעתך על כשרות אחרות

כמו לילית, מיט & ויין, פאשה... לא הייתי בברונו כדי להשוות, אבל מעניין אותי לדעת במה הן נופלות מברונו בקטגוריית "ניסינו להיות כמו לא כשרות וזה מה שיצא"

אגב

ללכת עם ולהרגיש בלי סוד המטבח הכשר הנכון הוא לא לבצע מתכונים בהם אתה נאלץ להשתמש בתחליפים אלא לשים דגש על מרכיבים בהם אין צורך בתחליפים ולתת ביצוע איכותי גם משגיח כשרות ליבראלי יועיל (בעיקר בנושאי בשר בקר המלחתו והכשרתו) דגש על דגים וירקות כמובן שכמעט ואין לו נגיעה למגבלות כשרות בקיצור ברונו

ננה f

New member
מסכימה מאוד

חייבת לציין שהופתעתי מאוד לטובה מהאריה הקשיש זרדז באלהמברה, ואני שמחה להמליץ עליו תמיד.

כריסטיאן

למרות שהאיש נלקח בשמנו על ידי יואל פלדשו מנכל אלעל דאז כיועץ קולינארי ומשם הכרתיו אישית (עבדתי מולו)... התאכזבתי כשסעדתי במסעדתו (פעמיים) כבר לא זוכר תפריטים כי מדובר על שנים אחורה רק זוכר שהבשר איכזב ונתקלתי ברוטב "שמנת" על בסיס ריץ' וכו...

ננה f

New member
אז מה רצית

רוטב שמנת הזמנת במסעדה כשרה? זרדז יודע איך להשתמש בחומרי הגלם הלא מכשילים יפה מאוד. ככה, למשל. אתה בא למנת חצילים ובשר?

smartblonda

New member
../images/Emo127.gifצודק לחלוטין

ל'אנטריקוט היתה בשבילנו תחת ההגדרה הזו, אבל ביננו באם מדובר במסעדה טובה ,איך אפשר כבר לקלקל נתח טוב של אנטריקוט

ננה f

New member
בקלות

להמליח אותו למוות, לסלק את השילוב הקדוש עם החמאה המתובלת.וכמובן להגיש אותו עשוי. ממש קל נורא... מה שמזכיר לי שבתפריט של אלהמברה מופיעה ההערה הבאה: ההנהלה אינה אחראית לסטייקים שיוזמנו ברמת הצלייה W.D ! וכל מילה מיותרת.

גסטרו

New member
לנו היתה ארוחה גרועה באלהמברה

היינו שולחן של 20 איש , ההגשה היתה מחפירה , התוספות הגיעו הרבה אחרי הבשר והאוכל ככלל לא המריא נראה שלא עיקביים שם ... בל'אנטרקוט אכלתי פעם אחת והיה טוב מאד בלה רג'אנס של מלון דן היה טוב מאד חוץ מה..אנטרקוט .

ssyוM

New member
../images/Emo45.gif אכלנו השבוע ארוחה חגיגית ב....

MeGusta הכשרה בהרצליה ...אבוי אוי מה שהם עשו לצלעות טלה ....
להערה באלהמברה.( למרות שיש אנשים שנהנים מסוליות )

ננה f

New member
הגזמת מיסי

שום סטייק שם לא היה סוליות והיו יותר מ-20 כאלה.

smartblonda

New member
../images/Emo13.gifלמזלינו זה לא היה היה המצב

בל'אנטריקוט שידועה כמסעדה טובה ביותר. האמת בכל המסעדות שהייתי(והן רבות) כאשר הזמנתי אנטריקוט או כל נתח אחר, מעולם לא ניתקלתי ב"סוליות" או שהבשר היה עשוי לא כמו שביקשתי MW ולבן זוגי תמיד M
כך שלי לא היו נפילות בעניין בשר בכללותו .

mars4

New member
2 המסעדות הכשרות הטובות בארץ

לטעמי: פאסיפיק בקראון פלז'ה בת"א. יצאו בתפריט חדש ומעודכן. גם הנוף לים והאוירה (מזכיר את רפאל) טובה מאד. וביסטרו 56 בארנה בהרצליה. חושב שיש מקום להשקיע טיפה יותר אבל באמת להנות.

bissly

New member
פאשה, 2C

פאשה - מסעדה תורכית כשרה ברחוב הארבע בת"א, מאוד טעים שם, מסעדה ברמה. ובנוסף - 2C במגדלי עזריאלי - לא אכלתי שם אף פעם, שמעתי שהפכה להיות כשרה לפני זמן מה. אני יודעת שהיא מעולה אבל לא זולה.

למעלה