מסעדה הודית

אוריכאן

New member
מסעדה הודית

האם מישהו שמע על "24 רופי"? היא מגישה אוכל הודי מסורתי צמחוני (כלומר טאלי) טעים טעים... המקום מומלץ. הייתי שם אתמול ועלה לי בראש להמליץ לכם אותו בפורום הזה. המסעדה נמצאת על גג קסום עם בריזה מהים, שטיחי סיני מקיר לקיר ושולחנות נמוכים. אם מישהו רוצה את הכתובת אשמח לשלוח לכם אותו באישי כי נדמה לי שאסור לפרסם כתובות כאן בפורום.(אם אני טועה תגידו ואני אשלח עוד הודעה)

muga

New member
יקר??

ממש לא... ממש מקום סבבה. מנה של טאלי בסיסי (אורז חום/לבן, דאל, 2 תוספות צמחוניות (תבשילי ירקות..) וצ'פאטי) עולה 24 ש"ח. מנה מוגדלת עולה 32 ש"ח + עוד תוספת מיוחדת (משתנה..). כוס צ'אי עולה 3 ש"ח. ולא..אין לי קשר למסעדה... בכל מקרה, אני מאוד נהניתי, יש שם אחלה אווירה.

עמית22

New member
יקר? יחסית למה?

יחסית להודו? אז כן, מאוד מאוד יקר... אבל יחסית לישראל זה מקום זול שבו ניתן לאכול עד שמתפוצצים בכלום כסף. המסעדה נמצאת בת"א ברח' שוקן 14 (איזור פלורנטין) ואין שום שלט בחוץ אז תחפשו טוב. מקום מדהים שעושה הרגשה של הודו (כל כך מתחשק להרים שם צ'ילום
)

אם כבר מסעדות אז המלצה חמה

למסעדת מהרג'ה הודי, חלבי, צמחוני/טבעוני ברמלה ר"ח הרצל 100 (הרחוב המרכזי) אוירה מעולה ובדיוק כמו בהודו אין עיצוב מי יודע מה השולחנות עשויים מפורמייקה ויש שם גם חנות למאכלים שניתן לקנות ולקחת הבייתה וגם צ'אי אוריגינל שמיובא מבומביי... בקיצור מומלץ מאוד (רואים שאני די מתלהב ממנה אה?
)

shar75

New member
כמה דברים להוסיף לכם

קודם כל לגבי 24 רופי שיצא לי בחודש האחרון לפקוד אותה בממוצע פעמיים בשבוע, אז ככה... המסעדה פתוחה בימים א-ה משעה 7 בערב עד 12 בלילה, בשישי שבת סגור. בימים ראשון ושני מוגש רק טאלי רגיל שמחירו 24 שקלים בימים שלישי - חמישי מוגש גם ספיישל טאלי שמחירו 32 שקלים והוא כולל בנוסף לטאלי הרגיל עוד תבשיל, יוגורט ופאפדם. חוץ מזה יש עוד מסעדות הודיות טובות במחירים קצת יותר יקרים כמו אינדירה שם מצאתי אוכל מעולה ומהרג'ה ברמלה. לא מזמן נפתחה באיזור פלורנטין עוד מסעדה שנקראצ "סאב קוצ' מילגה" אני אישית התאכזבתי ממנה......

המלצה על מסעדה הודית...

הבית שלי!!! כל יום אוכל הודי לארוחת צהריים(כמעט כל יום) וביום שישי ... ארוחת שישי הודית (אלא מה...) חיחיחיחיחי ימותו הקנאים... ברי אתה מוזמן- זו המסעדה הכי זולה שתמצא- חינם!
כשאני יוצאת לאכול אני מעדיפה משהו אחר! למרות שאם יזמינו אותי לטנדורי אני לא אתנגד(טעים אבל יקר...)

למעלה