מסעדה במצפה רמון

dana276

New member
מסעדה במצפה רמון

שלום לכולם :)
אנחנו נוסעים בקרוב למלון "בראשית" במצפה רמון. ארוחת הערב שם מאוד יקרה אז החלטנו לאכול במסעדה כלשהי בעיר.
האם מישהו כאן יכול להמליץ על מסעדה נחמדה? גם המלצות למקומות שלא כדאיים אשמח לשמוע.

תודה :))

Czerniak

New member
החלטה טובה

ברמה הכי בסיסית יש את החבית (המבורגרים, פסטות, סנדוויצ'ים), ברמה גבוהה יותר יש את שה אוג'ן ברובע האמנים (לא זולה, אבל יותר מבראשית). ולקפה נינוח יש את הדסער.
נ.ב. לקרוא למצפה עיר זה כמו כמו לקרוא לגינה מחוץ לבית - פארק...

בהדסער יש גם אוכל ממש נחמד. אורגני-בריא-עזים

כזה. לפעמים יש גם בופה של כל מיני סלטים ותבשילים. לנו ממש ממש טעים שם. על הצוק מול מלון בראשית יש את צוקים- זו מסעדה בדואית כזאת, עם אוכל מזרחי לא רע לסוגו, לא יקר, ועם הנוף הכי יפה בארץ. בלובי של מלון בראשית מגישים אוכל חלבי ממש טעים ולא מאד יקר- פיצות, סלטים, פסטות וכאלה. שה יוג'ין ממש לא מה שהיתה פעם וגם מאד יקרה. במחירים האלה נראה לי שכבר עדיף לסעוד במלון... יש כל מיני קייטרינגים שיכולים לארגן לכם סלסלות אוכל וכאלה אם מעניין אתכם. גם בחוות מסביב אפשר לדעתי בהזמנה מראש לאכול- שוב אם נשמע לכם מעניין.
עוד אופציה- לקנות בדרך בקורנמל/נאות גבינות טובות, לקנות באיזור תעשיה של מצפה לחם מעולה במאפיית לשה, קצת ירקות אורגניים בהדסער (גם שם אפשר לקנות גבינות טובות, קורנמל, נאות ונאות סמדר. יש להם גם יוגורטים וכאלה של נאות סמדר), איזה יין טוב גם בהדסער, ולעשות פיקניק על שפת המכתש בנוף הכי מהמם שיש. סביב השקיעה יש שם אור שאין כמוהו בשום מקום בארץ.
אגב- באזה"ת יש את מועדון הג'אז. בסופ"שים יש שם יופי של הופעות. שווה לברר מה יש בסופש בו תהיו.
תהנו!

ו י ק י 3

New member
היינו ב"חבית" והיה סבבה. לא שיש יותר מדי

אופציות גם ככה

ועוד רעיון- - לעבריים היתה אמורה להפתח מסעדה

שווה לבדוק (אולי במלון) אם כבר נפתחה. בתוך מצפה יש גם את הנריס שזה סוג של סושי, אבל לא נראה לי שהייתי ממליצה עליו. חוץ מזה בבמלון פונדק רמון (נדמה לי שזה שם. אולי בקלאב רמון?) יש ארוחות ערב בסגנון מרוקאי כזה שאמורות להיות מצוינות. אולי שווה לבדוק על אופציה לאכול שם...
אגב- החבית כשרה, כך שבשישי בערב סגור שם. בהדסער, שה יוג'ין וצוקים פתוח בשישי בערב וג בשבת

leiny85

New member
כנראה פונדק רמון

כי שומדבר לא היה מוצלח בקלאב רמון

pix37

New member
ומוסיף גם את הקצה

מסעדה "ביתית" באזור התעשיה, אוכל ביתי יחסית וטעים.
לא מאוד זול (במונחים חיפאיים) אבל גם לא יקר ובכל מקרה פשוט וטעים.

הסתייגות - לא אכלתי שם כבר למעלה משנתיים אז לקחת את ההמלצה בזהירות

dana276

New member
תודה רבה לכולם על ההצעות!

קיבלתי רעיונות טובים ואני אממש אחד מהם..
תודה :))

Gרר

New member
לא לשכוח לחזור לדווח לנו

אין כל כך הרבה דיווחים על האיזור הזה.

למעלה