מסנג'ר למאק

monmac

New member
מסנג'ר למאק

שלום, הורדתי מסנג'ר למאק, למרות שהקלדתי שם משתמש וסיסמה נכונים, אני לא מצליחה להתחבר. אשמח אם מישהו יעזור לי.... תודה

תוכנת המסנגר למק היא לא תוכנה

מוצלחת ביותר, אם כן תצליחי להתחבר היום אז מחר תהיה תקלה חדשה, המלצה שלי ושל רוב המשתמשים פה היא אודיום שתומכת בהרבה פרוטוקולים כמו msn icq yahoo ועוד

yoshugo

New member
איזה ילדותיות

קודם כל אני משתמש במסנג'ר למק והוא טוב בדיוק כמו בווינדוס גם אם הוא לא מתוחכם במיוחד. אצלי הוא יציב מאוד ונטול בעיות. למה סתם להשמיץ ? "אם כן תצליחי להתחבר היום אז מחר תהיה תקלה חדשה ?" ממש היורש/ת של אורי גלר. חוץ מזה נתקלתם בתוכנה שאין לה בעיות? מה רק בגללל שזה של מיקרוסופט? חבר'ה תתבגרו קצת. וגם האודיום לא נטולת בעיות. ואתם יודעים את זה טוב מאוד.

אז לך זה התחבר

שאל כאן בפורום והרוב יגידו לך שהתוכנה הזו עושה בעיות למעשה היא בקושי עולה ואז צריך להרוג אותה, וכשהיא כן עולה היא נתקעת בחיבור שעות... שום ילדותיות אלא עובדות בשטח לאומת זאת אני משתמש באודיום ואני לא מוצא בתוכנה msn שום דבר שמיחד אותה מול אודיום מיילא היה בה אודיו/וידאו...

Macpire

New member
כל התוכנות שעובדת מול השרתים של

המסנגר זאת מכה. נסיתי הכל בכל השיטות וכל הזמן לא מגיעה הודעה לצד השני בשלב מסויים, נפילות וכדומה. בקיצור קשת מחורבנת שהלוואי ולא היתה קיימת. סקייפ אחלה תחלופה.

monmac

New member
עזרה

חוץ מזה שהתוכנה טובה ואת זה אני יודעת, יש לך מושג למה אני לא מצליחה להתחבר? ניסיתי גם להתקין את התוכנה שוב ושוב, ונורא מוזר, בסוף ההתקנה, נפתח לי החלון של המסנג'ר, ובו מופיעה כבר כתובת האימייל שלי, עוד לפני שהגדרתי שם משהו. יכול להיות שלא התקנתי את התוכנה כראוי? וזה מספיק למחוק את התוכנה רק מה-applications כדי להתקין אותה שוב?

זאת בדיוק אחת בעיות שציינתי

ושyouhuge מתעקש שהתוכנה עובדת טוב אצל כולם אז זהו, התוכנה הזאת משום מה סלקטיבית, ולא כל מחשב עובדת, אני חוזר על ההמלצה של adiumx בהצלחה.

yoshugo

New member
איזה תגובה מלומדת

האמת שהתגובה שלך די מביכה. קודם כל לא אמרתי שהיא עובדת אצל כולם. להיפך , אמרתי שאין תוכנה שאין בה בעיות. להגיד על תוכנה שהיא סלקטיבית זה באמת מלמד על רמת הדיון שלך. ואגב זה yoshugo ולא youhuge. בקשר לבעיית חיבור - אין לי מושג . אני לא נתקלתי בבעיה. אני מציע לחפש בגוגל ביחד עם הפרטים הטכניים של המחשב.

אוקיי בוא נתמקד

נכון אתה צודק אין תוכנה מושלמת ושעובדת מושלם, אבל התוכנה הזאת ספסיפית גרועה ברמות, זה לא שהגירסה לפיסי 7.5 כרגע? לא טובה, ההייפך היא מצויינת, הטרוניה שלי היא הבדיחה שמייקרוסופט עושה עלינו משתמשי המק, גירסת המק היא חלשה ועלובה, ולא מדגדגת את היכולות שיש בגירסה נוכחית עכשיו על חלונות בלי להתייחס בכלל ש7.5 היא גירסה שאוטוטו מוחלפת, לפחות ככה ראיתי (גירסה 8 כבר יוצאת? בטא כבר יש) אז למה לזלזל בנו המשתמשים במק? אופיס מלא למק יש (בלי להתייחס לתמיכה בעברית שזה גם עצוב, למה במק קשה לעשות תמיכה עברית שבסה"כ צריך יישור לימין???) אז פיירפוקס וספארי גרועות (כן בטח) תשווה את המסנגר לתוכנות גרועות אחרות אל תשווה אותן לתוכנות שאפשר להשתמש בהן יום יום...

yoshugo

New member
מסנג'ר

בד"כ זה מספיק למחוק את התוכנה מספריית ה-appplications. יש תוכנות שיש להם אפשרות uninstall ספציפית.יש עוד קבצים שבד"כ נשמרים בכל התקנה (ספריית library למשל) אבל לא חובה להוריד אותם וכנראה משם ההתקנה זוכרת את האימייל שלך. אגב איזה הודעה את מקבלת?

r a m i f u

New member
זו בעייה של msn בכל המחשבים כולל pc

בתקופה האחרונה אני כמעט ולא מצליח להתחבר משום מחשב ללא תרגיל מסויים אבל אני מצתרף לדברי אדון yoshugo הענק ומכווה שרשמתי נכון בכל תוכנה יש בעיות כולל ספארי, מאיל, פירפוקס, ואודיום שלא כותבת עברית אצלי למשל!!!!! אז אל תפילו את זה על מיקרוסופט והתוכנות שלה כי יש לה הרבה תוכנות מעולות וזו האמת הבלתי מעוררת בלי שום קשר באיזי פלתמורה מדובר. יש בעיה ספציפית אזי תחפש באתר של מיקרוסופט ממה הבעייה נובעת כי לדעתי הסרה והתקנה מחדש לא תעזור. ראמי

monmac

New member
מסנג'ר למאק

אני מקבלת הודעה שהשם משתמש או הסיסמא אינם נכונים, למרוצ שהם כן. איזו עיצה?

rosiano1

New member
אצלי המסנג'ר עושה בעיות כל הזמן

באדיום אף פעם לא ניתקלתי בבעיה

c0nfig

New member
אם כבר מדברים על אודיום..צריך עזרה

היי, קניתי לפני זמן מה MACBOOK חדש. ויש לי 2 שאלות: 1. האם ניתן לסדר את הג'יבריש שמופיע לי בשמות האנשים מה ICQ באודיום ?? 2. איך עושים שכשאני לוחץ על SHIFT כשאני בעברית , אז יכתבו לי אותיות באנגלית ולא ניקוד.. תודה מראש לעונים

תשובות

א. תבדוק האם בהגדרות החשבון האיסיקיו שלך באודיום נראה כמו בתמונה, צריך קידוד זה כדי שהעברית תוצג נכון. ב. האופציה הזו שמקורה בחלונות לא תתכן במקינטוש מהסיבה הפשוטה, הפונקציה של הניקוד יותר חשובה מאשר לאפשר אנגלית כשאתה בעברית, שימוש נכון הוא לעבור למצב אנגלית כדי לכתוב עברית ומצב עברית כדי לכתוב עברית, מה שאתה רוצה לא תקין, וניקוד יותר טוב. בהצלחה.

c0nfig

New member
כבר היה ככה, עדיין ג'יבריש.

יש עוד דברים שצריך לבדוק ?

c0nfig

New member
מוזר, גם זה לא עזר

יש לציין שה contacts של ה msn כן מופיעים בסדר. יכולה להיות עוד סיבה ? (ניסיתי לבטל וליצור מחדש את החשבון,לא עזר) ממליצים להסיר ולהתקין ?

למעלה