מסמר חלוד -rusty nail

3סנופ

New member
מסמר חלוד -rusty nail

אני הולך לקנות דרמבוי ו- Scotch whisky אם אני אפול זה בגלל הוויסקי. אני לא מבין בוויסקי. אם לא יהיה בחנות וויסקי סקוטי. ההבדל בין סקוטי ללא סקוטי הוא תהומי כך שהרסטי נייל לא יהיה ממש רסטי נייל? אגב- אני הולך לקנות בחנות שאני מכיר ביהודה הלוי. יש המלמות לעוד חנויות אלכוהול מגניבות שבטוח יהיה להן את מה שאני מחפש?

AS00AS

New member
הצעה אישית שלי

אם אתה אוהב את זה מתוק יותר תקנה ג'ק דניאלס/ג'טלמן ג'ק, אם אתה מעדיף את זה יותר חזק, לך על הסינגל מאלט,

foodnwine1

New member
לא הייתי משקיע סינגל מאלט

בהכנת הקוקטייל הזה יותר מדי. לך על בלדנ טוב.

Padod

New member

Man knows his whisk(e)ys

צ'מע

בלנד טוב עולה כמו מאלט פשוט אז לא יודע כמה זו השקעה אקסטרה אם נשים שניה את הבלאק בוש בצד, אז לטעמי בלנד טוב זה ג'וני שחור ומעלה, שהמרחק בין מחירו לבין פידיך ג'וניור הוא זניח.

rustynail

New member
אני אוהב עם בלנטיינ'ס

פשוט תמצא את השילוב הראוי בעיניך. כל ויסקי תופס כל עוד זה טעים לך ולכיסך. אם את רוצה לשתות עם מאלט ויסקי את הראסטינייל שלך, אני מחבב עם קרגנמור או ארדמור. בנוגע ליציאות מוזרות אז שמעתי שעם איילהמיסט הראסטינייל יוצא מבריק! תהנה.

3סנופ

New member
הלכתי על..

בלנטטינס. הייתי מאושר כשראיתי שעל הדרמבוי יש מתכון לרסטינל (מתכון = יחס) כי נתקלתי באיזה אתר שנתן יחס שגוי. בפועל היחס הוא 1:1 תודה רבה. אגב, המוכר בדיוק אמר שיש מחיר מיוחד לדרמבוי. די התלהבתי ששכחתי לשאול אותו למה מיוחד. יצא 190 (+ 2 כוסיות צייסר - זה מארז) ל-750 מ"ל.

foodnwine1

New member
לא מחייב

אני חושב שגם TEACHERS זה אחלה למשקה כזה, כמו כן אפשר גם אולי בורבון לא יקר. איילה מיסט כמובן.

nimrodrosen

New member
לפני שבוע עשיתי לי אחד כזה עם גוני בלק לייבל

הדרך היחידה בה אני נהנה מהבלנד הזה

foodnwine1

New member
אגב אמש נדגם DRAMBUIE 15

והוא מצוין. אחלה של קוקטייל אפשר להכין ממנו, וגם לשתות ככה נקי. הרבה יותר טוב מהדרמבוי הרגיל

למעלה