מסמר הערב.

מסמר הערב.

שוב מסיבה. ושוב היא היתה הכוכבת זה בא לה בטבעיות. היא רקדה ושתתה צחקה בלי הפסקה. לא איכפת לה מאיש, "עושה מה שבראש שלה". היא צוחקת ומפלרטטת אומרת הכל בלי חשבון עוקצנית ושנונה. כולן הסתכלו עליה בקינאה לא מוסתרת סביב אצבעה את כל הבחורים היא מסחררת.. שעת לילה מאוחרת או שמא שעת בוקר מוקדמת... היא חוזרת הביתה.. לבד. מסירה את האיפור שכבה אחר שכבה לאט לאט מקלפת את עצמה.. מסתכלת במראה ורואה את הילדה הקטנה שאף אחד לא מכיר. רכה ועדינה, ביישנית קצת. עיניים גדולות, שחורות עיניים נבונות, כמו שרק לילדה קטנה יכולות להיות ועל המצח כתוב באותיות מוזהבות: "שביר".

רקדנית,אהבתי את מילותיך והריקוד

ורק בשעות הלילה כאשר היא לבד עם עצמה היא חוזרת להיות ילדה קטנה... היא רוקדת ירדנה ארזי מילים: אהוד מנור לחן: קובי אושרת היא רוקדת ושוכחת את עצמה היא רוקדת ושוכחת מהו שמה היא רוקדת ושוכחת את אביה ואימה היא עוצמת את עיניה והיא שוב ילדה תמימה השקועה בחלומה אלוהים דואג הלילה לשלומה אין לה איש על פני האדמה אלוהים דואג הלילה לשלומה היא רוקדת עם הגוף והנשמה היא רוקדת והקצב בדמה היא רוקדת ולפתע נעלמת האימה היא פורשת את ידיה והיא שוב ילדה תמימה השקועה בחלומה אלוהים דואג הלילה לשלומה אין לה איש על פני האדמה אלוהים דואג הלילה לשלומה היא רוקדת וקונה את עולמה, היא רוקדת ומוצאת בו נחמה היא רוקדת ותמשיך לרקוד עד כלות הנשימה היא רוקעת רגליה והיא שוב ילדה תמימה השקועה בחלומה אלוהים דואג הלילה לשלומה אין לה איש על פני האדמה אלוהים דואג הלילה לשלומה

kessem

New member
איזה יופי,רקדנית ה../images/Emo121.gif,הנה לך

יעקב רוטבליט בשיר מדהים של יהודית רביץ: שום הפתעות אין בסיפור שוב הדמעות על האיפור החגיגה נגמרת המסכה נושרת שוב הדמעות על האיפור והחיוך שעוד תפור נפרם משפתותיך נפרד לו מעלייך וסוף לסיפור כל הקסמים תמו חלפו כל האורות כבר נאספו הזמן שאין רופא לו חמק חלף כמו פלא ורק הזיעה על הפנים כובע מעוף ריק משפנים כל הצופים כבר קמו כל התשואות נדמו פרחו היונים. גם האמת גם הבדיה מה שהיה כמו לא היה נמוג כהרף עין ורק אתה עדין עם הדמעות על האיפור והחיוך שעוד תפור נפרם משפתותיך נפרד לו מעלייך וסוף לסיפור. תודה לשירי

משפשפת עיניים, רקדניתוש???????

זו את??? מהגולה הרחוקה??? מה שלום לך??? איך המרגש כמה געגעתייייייייייייייייייייייי ואהבתי את "מסמר הערב" שבירה "הילדה" הזו אבל חזקה ואמיצה!!! (אני צודקת?!) שולחת לך שקית של כוכבי דרך געגעתי, כבר אמרתי??? רק טוב!!!

גחלילה../images/Emo13.gif

כןכן, זאת אני.. האמת, לא כ"כ רחוקה הגולה הזאת... אבל אני באמת עסוקה בדברים אחרים לגמרי כך שמרגישה רחוקה. אני מרגישה מצויין, עושה דברים שאני אוהבת ונהנית מכל רגע חופשה נעימה , גחליליתה רק טוב שיהיה

des1

New member
פרטי קצת.. אל תתקמצני

איזה דברים את אוהבת וכזה.. בעצם אהמממ.. בלי להיות מניאק ספרי איזה דברים ה"היא" המשתוללת אוהבת.. סתם סקרן{מעניין איפה עוד יש מדבקיות של שביר ..} סתם סתם {ממתיק את הגלולה = אני } לכולם יש מדבקה שכזו איפהשהו מין הסתם

des1

New member
הוא פשוט עניו, צנוע ונחבא אל הכלים

שכזה..

kessem

New member
אני אוהב.....יונתן גפן

אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה וארטיק וסוכריות ותות גינה אני אוהב ימי הולדת ושקיות עם דברים טובים ואת השמש ואת הירח וגם כמה כוכבים. אני אוהב את החורף ואת הקיץ ואת הסתיו ואת האביב ואת מה שעכשיו אני אוהב את גלית בעיקר עם צמות ואת זאת עם הנמשים ואת זאת עם הגומות. אני אוהב את אימא ואת אבא גם ואת שולה הגננת ואת הדודה מרים אני אוהב את סבא ואת סבתא אני אוהב את אחותי אבל הכי הכי הרבה אני אוהב אותי.

ואיי לי דו דו דוווווו

אמממממממ ימים ימימה שלא ראינו לך תגיד לי היכן אתה מסתתר לך כל הזמן?? הא??? מה, רק שרקדניתוש קופצת לביקור אתה יוצא מהמחבוא?? הא???? תגיד לי אולי אתה יכול למסור לשרגא ד"ש חמה ושאחנו מתגעגעים לכתיבה שלו? געגעתי לך, כבר אמרתי?! רק טוב!!!

רקדניתוששששששששששש

בום צ'ה קה לה קה בום!!!
אמממממ ספרי ספרי מה קורה אתך איך כמה עם מי ולמה? מתי את חוזרת לארץ הקודש את חסרה לי את יודעת?! רק טוב!!!

למעלה