מסמכי אופיס היי, אני מחפש קוד שיודע לאחזר את הטקסט של מסמכי אופיס. מישהו מכיר?
C castrowomen New member 31/12/04 #1 מסמכי אופיס היי, אני מחפש קוד שיודע לאחזר את הטקסט של מסמכי אופיס. מישהו מכיר?
A ASHY New member 31/12/04 #2 הבעיה עם מסמכי האופיס זה שהם פורמט סגור (אנחנו מדברים פה על האופיס של מיקרוסופט, נכון?) אך הצעה לי לך, נסה לבדוק את הקוד של OpenOffice שזה פרוייקט קוד פתוח שבין השאר יודע לאחזר תוכן מתוך פורמטי MS office. אך ראה הוזהרת - זה פרוייקט דיי גדול - הרבה קוד לחפש בו. בהצלחה
הבעיה עם מסמכי האופיס זה שהם פורמט סגור (אנחנו מדברים פה על האופיס של מיקרוסופט, נכון?) אך הצעה לי לך, נסה לבדוק את הקוד של OpenOffice שזה פרוייקט קוד פתוח שבין השאר יודע לאחזר תוכן מתוך פורמטי MS office. אך ראה הוזהרת - זה פרוייקט דיי גדול - הרבה קוד לחפש בו. בהצלחה
I IP yuval New member 31/12/04 #3 אם רוצים רק טקסט, וכותבים תוכנה חופשית (GPL), אפשר להשתמש בקוד של antiword.
S selalerer New member 1/1/05 #4 אפשר גם ליצור סקריפט שפותח את המסמך מעתיק את תוכנו לclip board ומדביק אותו לתוך קובץ טקסט חדש. השאלה אם זה מספק אותך?
אפשר גם ליצור סקריפט שפותח את המסמך מעתיק את תוכנו לclip board ומדביק אותו לתוך קובץ טקסט חדש. השאלה אם זה מספק אותך?