מסמכים שנדרשים

מצב
הנושא נעול.
מסמכים שנדרשים

מסמכים שנדרשים
שלום, אני בתחילת התהליך ורציתי לברר על אילו מסמכים יש לחתום כשמגישים בקשה לתרומה. כמה זמן עובר מרגע שליחת המסמכים עד שאפשר להתחיל את התהליך ? האם שני בני הזוג נדרשים לחתום על מסמכים ? ולגבי פדיוס - האם יש התחיבות למינימום עוברים טובים ? תודה רבה

אדוינה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מסמכים שנדרשים
שלום, אני בתחילת התהליך ורציתי לברר על אילו מסמכים יש לחתום כשמגישים בקשה לתרומה. כמה זמן עובר מרגע שליחת המסמכים עד שאפשר להתחיל את התהליך ? האם שני בני הזוג נדרשים לחתום על מסמכים ? ולגבי פדיוס - האם יש התחיבות למינימום עוברים טובים ? תודה רבה
ברוכה הבאה

ראשית את צריכה לבחור היכן את רוצה להיות מטופלת. מכון ורופא. בכל מסלול הניירת קצת שונה.לדעתי בן הזוג ידרש לחתום בשלב מסויים. מול פדיוס ,זה נעשה באופן עצמאי בדוא"ל. לגבי מספר עוברים ,אני לא מעודכנת. מאחלת בהצלחה גדולה!

|התורמת מפדיוס

ברוכה הבאה

ראשית את צריכה לבחור היכן את רוצה להיות מטופלת. מכון ורופא. בכל מסלול הניירת קצת שונה.לדעתי בן הזוג ידרש לחתום בשלב מסויים. מול פדיוס ,זה נעשה באופן עצמאי בדוא"ל. לגבי מספר עוברים ,אני לא מעודכנת. מאחלת בהצלחה גדולה!
|התורמת מפדיוס
הי אדוינה ! תודה רבה על הרצון לעזור.האם פדיוס מציעים תורמת אחת או שמקבלים רשימה עם קצת יותר מועמדות פוטנציאליות ? איזה בדיקות גנטיות עשית ? אם בכלל ? המון המון תודה ושבת שלום

mommi7

New member
די מעט פרוצדורה

מסמכים שנדרשים
די מעט פרוצדורה
כפי שאת יכולה לקרוא במידע שיש כאן אודות פדיוס, (נראה לי שגם בקליניקות אחרות) המסמכים די מועטים.אין צורך באישור ביטוחי (קופ"ח)וכד' משום שכלום לא ממומן(ואני גם בכללית). מנסיוני בפדיוס- אם את מטופלת אצל רופא בארץ הוא יתן לך שאלון מינימלי לגבייך - מראה וכו', וישלח לפדיוס. הם יצרו קשר כשתמצא התורמת ויעדכנו אותך ואת הרופא. בד"כ 2-3 חודשים. אפשר גם במייל. לגבי איכות ביציות- המדיניות שלהם היא לא לגרות את השחלות של התורמת יותר מדי. בד"כ שואבים לה עד 5 ביציות, ומתוכן אם הכל בסדר- 2-4 מופרות וראויות להחזרה. מנסיוני ומנשים נוספות שעברו החזרה שם- יש אחוז הצלחה גבוה מאוד, למרות שמס. הביציות לא גבוה מאוד, ולרוב מספיק להחזרה אחת בלבד. בהצלחה בכל אופן, שבת שלום.

גרגר33

New member
יש לי שאלה באותו עניין..

די מעט פרוצדורה
כפי שאת יכולה לקרוא במידע שיש כאן אודות פדיוס, (נראה לי שגם בקליניקות אחרות) המסמכים די מועטים.אין צורך באישור ביטוחי (קופ"ח)וכד' משום שכלום לא ממומן(ואני גם בכללית). מנסיוני בפדיוס- אם את מטופלת אצל רופא בארץ הוא יתן לך שאלון מינימלי לגבייך - מראה וכו', וישלח לפדיוס. הם יצרו קשר כשתמצא התורמת ויעדכנו אותך ואת הרופא. בד"כ 2-3 חודשים. אפשר גם במייל. לגבי איכות ביציות- המדיניות שלהם היא לא לגרות את השחלות של התורמת יותר מדי. בד"כ שואבים לה עד 5 ביציות, ומתוכן אם הכל בסדר- 2-4 מופרות וראויות להחזרה. מנסיוני ומנשים נוספות שעברו החזרה שם- יש אחוז הצלחה גבוה מאוד, למרות שמס. הביציות לא גבוה מאוד, ולרוב מספיק להחזרה אחת בלבד. בהצלחה בכל אופן, שבת שלום.
יש לי שאלה באותו עניין..
במקרה שלי כנראה שרופא קופת החולים ייתן לי פרוטוקול ויבצע מעקב רירית האם מישהי יכולה לתת לי מעט אינפורמציה לגבי יצירת הקשר עם פדיוס? האם מספיק להתכתב עימם או שמא עדיף לשוחח עימם תחילה? אגב במידה ואצור קשר הם ישלחו לי במיל את הטופס המדובר? תודה

sagivkr

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מסמכים שנדרשים
שלום וברוכה הבאה

rss80

New member
פדיוס - התחייבויות

מסמכים שנדרשים
פדיוס - התחייבויות
הי סיתונית וברוכה הבאה. בפדיוס את מקבלת 6-7 ביציות. הם מאמינים שכמות גדולה של ביציות פוגעת באיכות. ההתחייבות שלהם היא ל-2 עוברים מצויינים. בפעם הראשונה היו לנו 6 ביציות שהופרו ל-6 עוברים והוחזרו 4 בדרגה מצויינת. לצערי לא הצליח. בפעם השנייה היו 5 ביציות, ארבעה עוברים ו -2 הוחזרו. שיהייה בהצלחה.

גל שלי 1

New member
פדיוס

מסמכים שנדרשים
פדיוס
בוקר טוב, גם אנחנו בתחילתה של הדרך,לקחנו את הטפסים מהרופא וקדימה... אז ככה צריך למלא טופס,שאלון לגבי צבע שיער,עיניים,גובה ,משקל ועוד.. אצלי הרופא שלי עושה את כל הקשר מול פדיוס,אנחנו קונים כרטיסים ומלון. הוא מכין אותי פה בארץ (הורמונים,רירית...) ואומר לנו מתי נוסעים.זה לוקח חודש חודש וחצי בערך. הם שואבים מהתורמת 5-6 ביציות ומחזירים בין 2-3. אותי הרבה יותר מטריד האח"כ,איך את חיה עם הידיעה שהילד שלך הוא מביצית של אחרת ??!! שיהיה בהצלחה

noagolnoa

New member
מי הרופא שלך?

פדיוס
בוקר טוב, גם אנחנו בתחילתה של הדרך,לקחנו את הטפסים מהרופא וקדימה... אז ככה צריך למלא טופס,שאלון לגבי צבע שיער,עיניים,גובה ,משקל ועוד.. אצלי הרופא שלי עושה את כל הקשר מול פדיוס,אנחנו קונים כרטיסים ומלון. הוא מכין אותי פה בארץ (הורמונים,רירית...) ואומר לנו מתי נוסעים.זה לוקח חודש חודש וחצי בערך. הם שואבים מהתורמת 5-6 ביציות ומחזירים בין 2-3. אותי הרבה יותר מטריד האח"כ,איך את חיה עם הידיעה שהילד שלך הוא מביצית של אחרת ??!! שיהיה בהצלחה
מי הרופא שלך?

גל שלי 1

New member
ד"ר גונן

דר עופר גונן שאלה
האם דר גונן דואג להכל, הוא יוצר קשר עם המרפאה , או שאת יוצרת את הקשר הוא רק המכין. הוא טיפל בי לפני התרומה , ובאמת ראוי לכל השבחים.
ד"ר גונן
בוקר טוב, הוא אכן דואג להכל,יצור קשר עם המרפאה,עושה את כל התכתובת איתם.הוא מודיע לי מתי אני נוסעת וכמובן שכרטיסים ומלון אני דואגת. הוא באמת מדהים.

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

מסמכים שנדרשים
ברוכה הבאה
ו

כבר ענו לך מעודכנות ממני על הטפסים, אני רק מוסיפה ששם את חותמת על התחייבות/הודעה על האנונימיות של התרומה- שאת יודעת שהתרומה אנונימית ושלא יהיו לך (ולבן זוגך) טענות/בקשות עתידיות בעניין.

בריזה1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo50.gif../images/Emo140.gif

מסמכים שנדרשים
ברוכה הבאה

מצב
הנושא נעול.
למעלה