מסמכים רפואיים

שגית כ

New member
מסמכים רפואיים

אני מבקשת לדעת איך ניתן להשיג בבית חולים, מסמכים רפואיים מאשפוז וניתוח שהתקיימו לפני כ- 11 שנים?

קבלת מסמכים מתיק רפואי

לשגית פןנים לבית החולים ומבקשים את המסמכים. בי"ח יגבה ממך תשלום של כ- 70 ש"ח וימציא לך את המסמכים. אם תהיה לך בעיה לקבל אותם, תדרשי תשובה בכתב ופני אלינו - האגודה לזכויות החולה , כתובת וטלפון באתר שלנו גמר חתימה טובה שמואל

מסמכים מלפני 11 שנים

למיטב זכרוני נשמרים רוב המסמכים כ- 20 שנה, כך שלא צריכה להיות בעיה להשיג את המסמכים. באיזה סוג של תביעה מדובר? (בחלק ניכר מהמקרים התביעה מתיישנת אחרי 7 שנים אלא אם מדובר בקטין או נסיבות חריגות אחרות). שמואל- דרך אגב: האם אתם פועלים נגד מפקיעי מחירים??? נתקלתי במקרים שרופא מבקש 250 ש"ח (יש גם בתי חולים פרטיים מסויימים שמבקשים תעריף מופקע כזה).

תעריף בגין תיעוד רפואי - לכרמית

כרמית שלום, תעריפון משרד הבריאות חל על המערכת הציבורית ולא על המערכת הפרטית, כך שלכאורה אין מחויבות לרופא פרטי/בי"ח פרטי לתעריפים אלה. קשה להתמודד עם התעריפים כאשר עו"ד מבקש את המסמכים לצורך תביעה, וקל יותר כאשר המטופל מבקש את המסמכים לשימושו. אנו ממליצים כי המטופל יבקש מהמטפל/בי"ח פרטי עותק מהמסכמים לשימושו, ואזי אם יגבו תעריפים מופקעים אנו יכולים להתערב ולהבהיר למטפל את מחוייבותו. בברכה, שמואל

אינשאללה

בקרוב יהיו תקנות שיקבעו תעריפים מקסימליים לנושא הזה של צילום תיקים רפואיים, והן יחולו גם על הרפואה הפרטית.

תקנות בנושא צילום תיעוד רפואי

חיותה שלום, האם תוכלי להרחיב בנושא התקנות הצפויות ? האם תוכלי להפנות אותי לגורם במשרד הבריאות שיוכל למסור לי פרטים נוספים בנדון? בברכת מועדים לשמחה שמואל - האגודה לזכויות החולה [email protected]

למעלה