ממליצה לך לפנות ישירות לביטוח לאומימסמכים לדמי אבטלה
שלום איזה מסמכים צריך להציג בלשכת התעסוקה, כשמתפטרים עקב הרעת תנאים ? האם מכתב ההתפטרות מספיק ? או שצריך להציג גם מכתב מהמעביד על סיום עבודה ותקופת עבודה ? וכמה תלושי שכר צריך להציג ? תודה
לביטוח לאומי או ללשכת התעסוקה ?ממליצה לך לפנות ישירות לביטוח לאומי
לברור הזה בכדי שלא נטעה אותך. בקישור שאני מצרפת לך תוכלי למצוא את פירטי הסניף באיזור מגוריך כולל מספר הטלפון שלו לברורים.
מדור אבטלה בביטוח הלאומי בסניףלביטוח לאומי או ללשכת התעסוקה ?
תודה. לפנות לביטוח לאומי או ללשכת התעסוקה ? ממה שהבנתי התביעה לביטוח לאומי עם כל המסמכים מוגשת רק אחרי חודש של חתימת אבטלה בלשכת התעסוקה ? האם נכון ? האם מישהו (מנסיון) יודע איזה מסמכים צריך כדי להתחיל לחתום אבטלה, במקרה של התפטרות עקב הרעת תנאים ? (אין לי מכתב פיטורין)
תודהמדור אבטלה בביטוח הלאומי בסניף
שאליו תתקשרי - ידע לומר לך בדיוק מה להביא. טלפון אחד ותדעי הכל. כעיקרון, את צריכה להביא את מכתב ההתפטרות שאני מקווה שפרטת בו מה היתה ההרעה ואת המכתב על סיום העסקתך מהמעביד - אמור להיות לך כזה מכתב, זה לא מכתב פיטורים, המכתב אמור לציין מתי התחלת לעבוד ומתי סיימת. ובכל מקרה הייתי מצלצלת כדי להיות בטוחה שאין צורל להביא עוד משהו.
בדרך כלל הפקידים בלשכת התעסוקהתודה
לא פירטתי במכתב התפטרות מה היתה ההרעה (כי היו הרבה) אבל כתבתי שאני מתפטרת עקב הרעות תנאים ונסיבות אחרות שביחסי עבודה. האם זה מספיק ? או שהם ירצו לקבל גם מכתב נוסף עם פירוט כל הרעות התנאים ? נראה לי שהפקיד/ה בלשכת העבודה הם (עם כל הכבוד לעבודתם) עדיין לא בית משפט... מה לעשות אם המעביד לא יתן לי מכתב על סיום/תקופת עבודה ? לפי מה שקראתי בחוק הוא חייב לתת מכתב כזה תוך 14 יום מסיום העבודה.
תודה שיר, אבלבדרך כלל הפקידים בלשכת התעסוקה
לא דורשים מסמכים. (למעט מסמכים על השכלה , רכישת מקצוע). את המסמכים צריך להגיש לביטוח הלאומי.
אם לא תקבלי מכתב סיום עבודהתודה שיר, אבל
מה לעשות אם לא אקבל מכתב על סיום עבודה ? (עבדתי 5 שנים והתפטרתי)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.