מסמכים לבן גוריון

ehofi1

New member
מסמכים לבן גוריון

שלום,
רציתי לדעת אם מישהו נתקל בעיכוב העדכון על הגעת המסמכים(קורות חיים וכו') באתר של בן גוריון? שלחתי ביום ראשון שעבר כבר ועוד לא עודכן.. טיפה מדאיג כשהתאריך הסופי לשליחת המסמכים הוא בחמישי הקרוב.

annael7

New member
תבדוק את הנושא

לא רוצה להלחיץ אותך אבל מסרתי להם ידנית אתמול ועודכן באותו יום. אולי החבילה שלך אבדה, תתקשר אליהם

ehofi1

New member
הם אמרו משהו על עומס

בגלל יום העצמאות ויום הזיכרון אבל נראה לי שניסו קצת לנפנף אותי..יש סיכוי שיסכימו למשלוח בפקס?

amnonm1

New member
יש עיכובים

גם אצלי הם התעכבו בהזנת מסמכים למרות ששלחתי יחסית מוקדם.
בגלל שעוד מעט נגמר זמן ההגשה (עוד שלושה ימים) הייתי ממליץ לך להציק להם ואפילו לשקול ללכת לשם בעצמך אם לא ימצא פתרון אחר.

ehofi1

New member
תודה אני אמשיך להציק להם..

מתסכל כל הקטע הזה עם הדואר..נקווה שיסתדר מהר :)

Medman2

New member
ביררתי היום והם אמרו שיסתכלו על תאריך שליחת המסמכם (לפני 30

לפני 30.04
גם אני שלחתי בשבוע שעבר אך זה לא מעודכן באתר

ehofi1

New member
גם על דואר רגיל רשום תאריך?

אני שלחתי במעטפה מבוילת רגילה לא דואר רשום או משהו כזה אז אני לא יודע אם מישהו יודע מתי זה נכנס לתיבת הדואר היוצא.. החשש שלי זה שאיכשהו זה "נעלם" בדואר כי אין לי ממש ניסיון עם דואר ישראל..חשבתי אולי אם עד רביעי זה לא מתעדכן לשלוח שוב עם דואר רשום את הכל שתהיה לי הוכחה לשליחה..

dorin232

New member
התקשרתי ולחצתי קצת

לי נאמר שיש עיכוב בעדכון, ושהכל יתעדכן עד 10.5
שאלתי מה יהיה במידה וזה לא עודכן כי זה אבד בדואר, אמרו לי שיקבלו גם אחרי....
בקיצור עדיף להתעדכן כל הזמן, אבל נראה לי שבמקרה הכי גרוע הם יתגמשו ויקבלו פקס או מייל גם כמה ימים מאוחר יותר
גם לי חסרה המלצה שאני יודעת בוודאות שנשלחה לפני שבועיים וטרם התעדכן

ehofi1

New member
תודה על המידע

לי אישית התעדכן היום סוף סוף אני מקווה שלכולם יתעדכן בהקדם. היה לי רק גליון ציונים של כמה קורסים שעשיתי בפתוחה ושלחתי להם צילום בצבע בתקווה שיהיה בסדר מצידם אפילו שזה לא מקור אבל כתבו שזה התקבל אבל לא קביל. נראה לכם זה יכול להשפיע משהו?אני לא מנסה להתקבל לשם על סמך רקע אקדמי..

רפואה25

New member
אתה חייב לשלוח להם את המקור אחרת לא תוכל להמשיך להתמיין

זה לא משנה אם אתה נרשם על בסיס רקע אקדמי או לא , אתה חייב לשלוח להם גיליון ציונים אפילו אם עשית רק קורס אחד, זה תנאי הכרחי כדי שתוכל לקבל זימון למבחן הממוחשב. אתה חייב לשלוח עד ה30 את זה אז תשיג כבר מחר את המקור ותשלח.
בהצלחה :)

ehofi1

New member
דווקא זימון כבר קיבלתי עוד לפני שהכל התעדכן שהגיע

בגלל זה חשבתי שזה לא קריטי..יש מצב שהם מחזירים אח"כ את המקור אם מבקשים מהם יפה?

למעלה