מסמך שלא נכתב?

Avitans1

New member
מסמך שלא נכתב?

אנשים רשעים סכסכנים צבועים אהבת הבצע המרדות והרשע אנשים רעים וטובים כאחד יושבים על הכדור סקס וסמים מסיבות ואלכוהול זה הסימן היום עוד יגיע ויהיה מאוחר מדי ישנם אנשים שמשוכנעים שאין בהם מזל אבל תמון בהם ידע ידע שאף אחד לא יכול להבין ידע הרסני מכלי נשק , כלי הרס, שיכול להשמיד את העולם ידע שאסור לדעת אותו הידע יקבל האדם בגיל מאוחר מספיק מכדי לשלוט עליו ולדעת שאין לעשות בו שימוש רע אבל אז נחזור לנקודת ההתחלה ונבין שהאנשים הם רשעים סכסכנים, קנאים, ניבזים רמאים בוזזנים שקרנים ומלוכלכים הסוף מתקרב מה אומר האדם הפשוט אל שורות אלו?

ב י ש ו ף

New member
ביקורתיות כלפי העולם

מי כמוני יכול להסכים איתך לגבי כל מה שאתה אומר חוויתי חוויות מיסטיות נוראיות לצד חוויות מיסטיות (מעטות אומנם) מהם אני משתדל לשאוף אופטימיות. העולם הזה פועל על רטט נמוך מבין מרבית העולמות או הממדים שקיימים האנשים שנמצאים כאן הם במגמת לימוד, והחיים אמורים לספק שיעורים ואתגרים כאלה, אני ממליץ לך ללמוד קצת חכמה של המזרח לא בשביל לבטל את המסקנות שיש לך, אלה בשביל להראות לך שקיים עוד. לצורך העניין אני אשתמש בדוגמא אדם שמטיף נגד אלימות סביר להניח שהאלימות קיימת בו אם האלימות לא הייתה קיימת בו, ספק אם היא הייתה מעניינת אותו תפיסת עולם דואלית של בעד ונגד, מאבק פנימי מתמשך. לצורך העניין שיפוטיות וביקורתיות עשוי כי קיימים בך כי אתה שופט את הסביבה מין הבלתי נמנע שאתה גם שופט את עצמך. סע להודו תלמד אושו, תחכים. טאי צ'י וכל מה שעושה לך טוב. תאמץ עקרונות נכונות של הבודהיזים ותקרא הרבה בהדרגתיות יפחת המתח, תפחת הביקורת ואולי אפילו תזכה בהארה. בהצלחה

IBP1

New member
תגובה לשניכם.

אביטן ,עושה רושם כי כתבת את דברייך בשעת כעס וכאב. אולי תוכל לספר לנו על כך יותר בהרחבה. אומנם בדבריך אתה רומז על "המלחמה האחרונה " אך רצוי כי תהיה ספציפי כי דברייך נאמרים ברמיזא רבה. בישוף ,הגעת עד נענע אחר עיניינך ואני חושב שאני עומד להחזיר אותך לנענע כנס לפורום מחשבות בנענע ,ידידי אוולוקיטשוורא יוכל לעניין אותך ... הנה לינק לפורום שהוא מנהל : http://forums.nana.co.il/Forum/?ForumID=2037

למעלה