מסמך פלסטיני

master simon

New member
מסמך פלסטיני

הדרך לגן עדן הילד מוחמד א-דורה קורא לילדים לבוא אחריו שהידים משחקים בלונה פארק בגן עדן נערות שרות מה מתוקה השהידה מסמך מיוחד של מבט לתקשורת הפלסטינית חושף כיצד נשטף מוחם של ילדים בשטחים בכלי התקשורת ובספרי הלימוד עד שהם גדלים ומצמידים לגופם את חגורת הנפץ פורסם ב"על השרון"-עמוד 72 שיר השאהיד:"אשא את נפשי על כף ידי ואשליך אותה אל תהומות המוות... בך נשבעתי שאני רואה את מותי, אך ני מחיש אליו את הצעדים... בך נשבעתי שזה מוות הגברים..." הדרשן ד"ר מוחמד אבראהים מאדי:"נער פלסטיני שאל אותי ´הו שייח´, אני בן 14,. נשארו לי עוד ארבע שנים ואז אפוצץ עצמי בקרב אויבי האל, אפוצץ את עצמי בין היהודים. אמרתי לו:´הוא בני הקטן, שאללה יזכה אותך בשאהדה! ´כל כלי הנשק צריכים להיות מכוונים אל היהודים, אל אויבי אללה, האומה המקוללת בקוראן" שאר הכתבה המזעזעת הזאת נמצאת כאמור במוסף על השרון 17/1 עמוד 67

את זה השמאלנים לא מבינים ../images/Emo104.gif

ובזה השמאלנים לא רוצים להלחם צריך להפציץ את התשתית האזרחית בעזה ולהחריבה רק דבר טוב יותר מזה יצמח משם

שינילה

New member
בגלל שיש בקרב הפלשתינאים חלאות

אדם, הגם אנו צריכים להתנהג כחלאות אדם? איזו תשתית אזרחית בדיוק תפציץ? אחת הבעיות הגדולות המצמיחות את הטרור האיסלמי היא החוסר בתשתיות האזרחיות. אני ממש, אבל ממש, לא מבין את ה"הגיון" הזה.

שינילה

New member
כמו שהם הבינו עד היום

וכמו שהבינו בלבנון. יותר מחמישים שנה אנחנו רק מנסים בכח כח ועוד כח. ואני חשבתי שהגאווה של היהודים זה דווקא המח.

avvv

New member
מבינים ועוד איך מבינים

השאלה היא מה התרומה שלנו לזה, ומה יעזור להפציץ את התשתיות שאנחנו כבר שנתיים מפציצים?

או מבינים בצורה אחרת...

שבמקום לשאול מה התרומה שלנו לזה... לשאול מה אפשר לעשות כדי שההסתה הזו לא תופץ? ואם זה כולל לסגור את רשות השידור הפלשתינאית (שהוקמה במסגרת הסכמי אוסלו) אז זה לסגור את רשות השידור הפלשתינאית. אם זה כולל לאסוף את כל הדברים "החינוכיים" האלו שמערכות ה"חינוך" הפלשתינאיות מחנכות את הילדים שלהם, לאסוף את זה ביחד לתוך ספר נחמד באנגלית ובכל שפה אחרת אם צריך, לכרוך יפה, ולהגיש לועדת האו"ם למען הילד... (בנוסף למסע הפצה אינטרנטי ולכל המדינות שיש לנו קשר דיפלומטי איתן)

קוכולין

New member
אני, כדובר ערבית, שמעתי הרבה

מהשירים הללו בעצמי וגם קראתי כתבות רבות. ההצגה כאן היא מאד מגמתית. אכן, יש הסתה, אבל בציבוריות הפלשתינאית (וגם בעיתונות, דרך אגב) יש גם קולות אחרים- המגנים את הפיגועים וקוראים לשלום. את זה, כמובן, לא טרחת להביא.

למעלה