מסמך נישואין באיזה מסמך משתמשים כדי להוכיח שאני ובן זוגי נשואים? (נישאנו בקפריסין אם זה משנה)
B beefgallo New member 13/5/15 #1 מסמך נישואין באיזה מסמך משתמשים כדי להוכיח שאני ובן זוגי נשואים? (נישאנו בקפריסין אם זה משנה)
P Philip Jr New member 13/5/15 #2 תעודת הנישואין באנגלית? כי אם כן (או אם יש לכם תרגום חתום ע״י נוטריון) זה צריך להספיק לרוב הצרכים מנסיוני פה..
תעודת הנישואין באנגלית? כי אם כן (או אם יש לכם תרגום חתום ע״י נוטריון) זה צריך להספיק לרוב הצרכים מנסיוני פה..
B beefgallo New member 13/5/15 #3 רייט, שכחתי מהמסמך הזה כן, הוא באנגלית. חשבתי לצלם את ספח תעודת הזהות. בטופס שאני צריכה להעלות אליו את המסמכים (הרשמה לדירה של המעונות) משום מה מותר גם להעלות מסמכים בשפות שאינן אנגלית, אבל לא עלה לי לראש כלום חוץ מספח תעודת הזהות.
רייט, שכחתי מהמסמך הזה כן, הוא באנגלית. חשבתי לצלם את ספח תעודת הזהות. בטופס שאני צריכה להעלות אליו את המסמכים (הרשמה לדירה של המעונות) משום מה מותר גם להעלות מסמכים בשפות שאינן אנגלית, אבל לא עלה לי לראש כלום חוץ מספח תעודת הזהות.
P Philip Jr New member 13/5/15 #4 כבר הספקתי לשכוח איך נראית תעודת זהות.. אבל תעודת נישואין זה המסמך הסטנדרטי שמתקבל פה. בהצלחה!