מסמך אנושי מזעזע...

braxat2000

New member
Ahhh, the nostalgy..

When I was younger (~15) I read of the marvelous RD&D in an old Dragon magazine. I was excited by the nice pictures of people wearing medieval customes and weapons. So, naturally I decided that we should do the same amongst our friends, which were all red box original d&d veterans. We made armor from cardboard boxes, and lots of weapons which basically were broom sticks with guard for the hands. We gathered some 15 guys, went to the nearest construction site, and beat each other bloody. It was quite fun, until we we're thrown out of there by a rude guard. That was the first and only time I played RD&D, we decided that the broom sticks hurt too much, and we didn't have money or insight to think of anything else anyway. Just wanted to share..

רמץ

New member
הא??

אני רואה מהשיחה שהשם הוחלף ללאר"פ, אבל התיאור נשאר רק של RD&D - או ספציפית של חוויית המשחק של איזה ילד נרגש. תפוס ת'דגל?? האם ארים את הכפפה ואכתוב בעצמי את הערך? אני מרגיש חסר נסיון, יחסית בלאר"פים, אבל להשאיר את הערך כמו שהוא זה איזשהו סוג של פשע.

Serpent Axis

New member
אני גם מסוקרן

"...כלומר, משחק תפקידים שאינו שולחני אלא משוחק על ידי השחקנים." - אני מבין שבמשחק תפקידים שולחני, השחקנים אינם משחקים את המשחק או שמדובר בהנאתו הבודדת והשרירותית של המנחה?

זה מזכיר לי איך פעם אחת בשנות ה90

אני ועוד שני חברים הלכנו להסתובב עם לירון הקטן בחורשה כדי לראות אם הוא יעשה גם היום משהו מצחיק ומצאנו מקלות של מטאטאים. מיד החלטנו שאנחנו לארפרים והתחלנו להרביץ אחד לשני עם המקלות. אח"כ סתם הלכנו עם המקלות ביד, ולירון ראה זקן מטייל עם עגלה של תינוק - לירון התחיל לעקוב אחריו מאחור, כשמקל המטאטא מוחזק בין רגליו כאילו היה פאלוס משונה ומכוון אל אחוריו של הזקן שכלל לא שם לב. המחזה המוזר משך את מבטי הבריות, ולירון, מעודד מתשומת הלב שתמיד כה אהב, הזיז טיפה את המקל ונעץ אותו קלות בישבנו של הזקן. הזקן המופתע הסתובב וגילה את לירון, חטף ממנו את המקל והתחיל לרדוף אחריו ולהכות אותו, תוך שלירון מקלל אותו...

Larik

New member
אם כבר LARP

אז למישהו במקרה קישור לפורום או לקומונה ישראלית בנושא?

ogmios

New member
מזעזע?

אותי זה בעיקר הצחיק. הדבר היחיד שמטריד אותי הוא שמשום מה אנשםי מקשרים גם אותי לדברים כאלה.

למעלה